Bladwijzers

Warhammer Dawn of War II

Alternatieve namen: Warhammer Dawn of War II

Warhammer Dawn of War II - strategie computerspel in real time. Spel Warhammer Dawn of War 2 vrijgegeven als een voortzetting van de geschiedenis van het spel Warhammer Dawn of War. Fantastisch spel gepresenteerd in de ruimte, vol met fictieve personages. Voordat je gaat spelen met in de gameplay van Space Marine.

Warhammer Dawn of War II spel, net als elke andere computer spel vereist een proces van het downloaden naar uw computer. Download Warhammer Dawn van War 2 in aanwezigheid van u op uw computer bepaalde programma's.

Game Warhammer Dawn van War 2 Je speelt in het spel een kleine ster cluster - subsector Aurelius. Dit is uw sweet home, die nodig is om te beschermen en vrede te bewaren.

Plot van het spel is vrij ingewikkeld, omdat er nieuwe vijanden en tactieken van het veranderen van het geheel. En zo vaak. Faciliteren van een spel bedoeld om meer dan ooit attent.

Om precies te zijn, zijn er vier partijen in het conflict:

· Space Marines;

· Orcs;

· Eldar;

· Tyranids.

Voor single-user mode is alleen beschikbaar Space Marines.

Game Warhammer Dawn van War 2 is een heleboel personages. Check ze uit:

  • Commander;
  • Cyrus,
  • Avitus;
  • Davia Toole;
  • Tarkus;
  • Faldo;
  • Gabriel Angelos;
  • Zien Idranel;
  • Orc chef.

Commander - je karakter. Vechten en het invullen van quests zal ervaring en uniformen te doen. Voert bijna elke specialisatie. In Order disantnikov hoofden.

Cyrus - Chief of Scouts. Best in een geheime beweging en sabotage. Geëxploiteerd in vuurwapens.

Avitus - loopt een zwaar bewapend team van Space Marines. Bezit meer krachtig wapen dan de ploeg.

Davia Toole - vertegenwoordiger op Cronus. Nadat hij gewond in de dreadnought geplaatst om het leven. Goede sterkte in de strijd.

Tarkus - de meest ervaren parachutist, parachutisten geboden tactische afdeling. Zijn soldaten zijn de meest krachtige en aanhoudende.

Faldo - de commandant van de parachutisten aanval. Spring in het heetst van de strijd met jump packs. Beste melee.

Gabriel Angelos - Captain Blood Ravens, geleid door intergalactische cruiser "Litanie of Fury". Legend Space Marines.

Zien Idranel - vertegenwoordiger van de kunstmatige wereld Ultve. Commandant van de Eldar in de sector.

Chief Orc - Bonesmasha sterkste toekomstige baas.

Haast bescherming van uw Space Marines. Altijd op wacht.

Game Warhammer dageraad van oorlog 2 prachtige graphics wil je voor de gameplay kunnen zien in de screenshots en Warhammer Dawn of War 2 video. Die stelde voor om hoe goed instructie video te zien.

Beeldkwaliteit actie tegen een fatsoenlijke hoog niveau. En de soundtrack benadrukt dit entourage in het spel. En zoals altijd het geval.

Je moet eerst kijken naar waar je het spel Warhammer Dawn of War II kan kopen, misschien zelfs voor het testen van het eerste deel.

Met vrienden zullen meer plezier, vergeet dan niet uit te nodigen. Je goed humeur en veel geluk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more