Bladwijzers

WarSide

Alternatieve namen: Varsayd

WarSide spel - geweldig fantastisch Actie MMORPG met de beste combinatie van role-playing systeem en tactische shooter. In het uitgestrekte universum kookt oorlog tussen de drie corporaties. Dit is een MMORPG waarin spelers elkaar uitdagen en proberen om zijn onschuld te bewijzen in de meest fantasierijke team gevechten. Je moet een kant kiezen om te vechten voor wat je wilt en in staat zijn om meteen terug in de strijd. Geen vervelende wachttijd! Allemaal heel dynamisch en divers. In WarSide zal online moeten echt actieve levensstijl! Biedt een verscheidenheid aan spelmodi, de mogelijkheid om een ​​personage te creëren om uw stijl, flexibele ontwikkeling, de oorspronkelijke gevecht kaarten, mooi arsenaal aan wapens en een heleboel andere leuke momenten passen. Neem deel aan een fanatieke oppositie, raakte al zijn vermogen om te winnen!

Om het spel WarSide client moet worden geïnstalleerd spelen. Installatie lukt, en de gameplay zal niet mislukken als de computer aan de volgende systeemvereisten:

- OS Windows XP/Vista/7;

- Pentium 4 / Athlon of hoger

- Video Nvidia GeForce FX 5200 / ATI Radeon 9500 / Intel GMA 950 (i945G) ilivyshe

- 1 GB RAM en 1 GB ruimte op de harde schijf.

Voor installatie vereist WarSide registratie ondernemen. E-mail, forum, het wachtwoord (met bevestiging): door het creëren van een account, moet u de volgende gegevens in te voeren. Daarna, check in het spel vereist WarSide herschrijven boven de woorden. Dan kunt u op de "Registreer", aldus toestemming bevestigen van nieuws en vaststelling van het reglement ontvangen.

Speel Je personage wiens verschijning zal hun eigen te maken WarSide. Niet alleen heb je kiest je gezicht, haar, maar kan held littekens of tatoeages te versieren. U moet er ook voor kiezen een van de drie strijdende staten. Laten we eens kijken hoe ze er uitzien. Zetta Corporation is erin geslaagd om niet alleen een monopolie op een van de planeten te creëren, maar uiteindelijk breidde het bereik van zijn invloed op vele andere planeten. Hoofdstad hier is de stad, maar in de bezette gebieden de macht leider Tyler ODS'sen niet minder sterk. Predikt gerespecteerd corporatie totalitair kapitalisme. Er zijn goed ontwikkeld lichtenergie chemische en zware industrie. Vertegenwoordigers van de staat hebben de neiging om zich te verspreiden door de melkweg de impact ervan op de markten en de bronnen van grondstoffen. Galactische gemeente en ingenieurs van de Vrije Ruimte - ontstaan ​​op de satellieten van de gasreus Colossus samenleving. Gelijkheid heerst hier. Proletariaat en intellectuelen proberen om compromissen in vrede en harmonie te leven te vinden. Kapitaal hier - Tween en leider van de gemeente is Radin. De meest geavanceerde technologie - lichte en zware lichamelijke chemische. De inwoners van de staat droom van een evenwichtig leven zonder problemen en kansen aan de dringende behoeften van elke burger te voldoen. New Empire - aristocratische land met hoofdstad Eden. Vertegenwoordigers van het Rijk bereid zijn te ondersteunen op alle mogelijke manieren hun leider Ilnura dat zodra kracht greep de troon van zijn vader. De situatie wordt verergerd door het feit dat te weten de Galaxy heeft het niet als een liniaal. Beledigd door dit feit aristocraten bereid om al het mogelijke te doen om het tegendeel te bewijzen. Zij geloven dat hun leider is in staat om een ​​absolute monarchie, die gebaseerd zal zijn op een feodaal-markt relaties te creëren. Het ontwikkelen van lichte en zware fysieke energie-technologie, de inwoners van de staat hebben de neiging om de tweede Gouden Eeuw bereiken. Beste spelers, de keuze is aan jou! U hebt het recht om degenen die je past toetreden.

Personages die worden WarSide spelen, zal behoren tot een van de vier klassen. U kunt een guardsman, een huurling, of anonieme jager. Ze verschillen van elkaar niet alleen in uiterlijk maar ook unieke vaardigheden. Elk personage is begiftigd met een initiële kenmerken en uw taak - om ze te pompen. Ook beschikbaar voor een specialisatie naar uw smaak te kiezen. Het vervullen van PvE missies en deel te nemen aan PvP gevechten, je ervaring opdoen. By the way, een gevecht duurt ongeveer 10-15 minuten. Hoe meer moeite je uit te oefenen, de meer tastbare resultaten.

Game Varsayd adviseert niet alleen vechten met andere spelers, maar ook leren hoe om relaties op te bouwen. U moet lid worden van een team, vooral omdat de ontwikkeling van het perceel is te wijten aan gevechten team. Het is ook mogelijk om handelsbetrekkingen. U kunt transacties met behulp van veiling of e-mail te maken.

Naarmate het spel spread model free-2-play, het is leuk voor u helemaal gratis. Engage in interessante oefening op uw gemak - en je zal wat een boring vergeten! We kunnen alleen maar wensen u een aangename ervaring en veel geluk!

 

WarSide online registratie