Bladwijzers

Wartune

Alternatieve namen: Wartune

Game Wartune - een gratis MMO RPG strategie, welke elementen van de sociale strategie en role-playing bevat. De fascinerende wereld van de fantasy auteur Wartune online game zal spelers voelen in de rol van de tovenaar, een ridder of een boogschutter. Betekenis Wartune online game is om de stad onder controle te houden en krijgen de middelen om gebouwen te bouwen.

Voor het spelen van het spel Wartune, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Doe mee met het spel Wartune niet veel van uw tijd in beslag nemen en makkelijk:

1.                   Op de hoofdpagina, selecteert u het item « maken rekening »;

2.                   Voer hier je nick;

3.                   Voer e - mail ;

4.                   Voer het wachtwoord in en bevestig het;

5.                   Voer uw geboortedatum;

6.                   Selecteer « indienen » Wartune en registratie is voorbij.

In Wartune Online u mee op de rol van de held, die zwembad kunt u zelf kiezen als behorend tot een van de drie verschillende klassen. Klasse definieert het vermogen van een speler, zal hij gedurende de gevechten in Wartune online game, terwijl de vloer - het is geheel een persoonlijke keuze. Als je eenmaal een toneelstuk Wartune, krijgt u toegang tot enkele van de quests die worden gegeven aan u als de oorspronkelijke leerboek hebben. Aanvankelijk spelers leren en de wereld te verkennen en in gevecht gevechten Wartune online game. U kunt Wartune spelen en op zijn beurt op elkaar automatisch aan te vallen, totdat iemand opgeeft eerste als de stroom op is, hoewel de speler is ook in staat om de vaardigheden die hij had verworven zal kunnen gebruiken, ze hebben meestal een sterke of speciale effecten. Ontwikkelen als spelers in het spel Wartune online, zullen ze een kans szdavat extra troepen in hun groep die automatisch zal aanvallen hebben.

Na de eerste quests en gevechten intelligentie Wartune online game spelers in de stad en nemen hem meteen onder zijn hoede. In dit stadium van het spel zal je de stad van valuta's en fondsen verzameld bouwen. Wartune verhaal online game in dit gedeelte is zeer vergelijkbaar met dergelijke strategieën.

Vanuit het oogpunt van maatschappelijke functies Wartune spel heeft real-time chat. Spelers kunnen ook gebruik maken van de speciale items, zoals "megafoon" om berichten van andere spelers uitgezonden. Deze functie zal zeer nuttig zijn bij de werving van gildeleden Wartune online, maar een groot aantal mensen die daadwerkelijk gebruik hebben gemaakt van deze functie, zeggen ze dat het nutteloos is.

In real-time chat, spelen Wartune online spel kan elkaar ook toevoegen aan vrienden lijsten, voert het gilde, om samen te werken in een verscheidenheid van banen. In het spel Wartune ook een element van tracking, dwz is U kunt ontdekken wat gilden en spelers strijden.

In het algemeen Wartune online game is een vrij goed spel, maar ook intense strategie. Game Wartune , is natuurlijk niet de perfecte game, maar in het verhaal is zonder twijfel verdient veel hogere prestaties in vergelijking met andere concurrenten in het sociale netwerk. Het spel bevat veel content voor een spel die u de mogelijkheid om online game verkennen Wartune in de lange tijd, en dus Wartune online verdient om het te spelen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more