Bladwijzers

The Witcher 3 Wild Hunt

Alternatieve namen: The Witcher 3 Wild Hunt

langverwachte game The Witcher 3 Wild Hunt.

De laatste trilogieserie The Witcher 3 Wild Hunt werd in 2015 voor het eerst uitgebracht op 19 mei en op 23 oktober verscheen een bijgewerkte, nieuwe versie. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van CD Projekt RED studio, gebaseerd op de roman van Andrzej Sapkowski "The Witcher" Om het hele publiek te bereiken, werkte het bedrijf tegelijkertijd aan versies voor One Xbox, PlayStation 4 en de mogelijkheid van The Witcher 3 Wild Hunt download voor Windows.

Geralt of Rivia - een echte professional in de jacht op monsters. Hij is een witcher en heeft een talent voor magie, heeft bovennatuurlijke vermogens die hem moeten helpen het meisje Ciri te redden. De onderscheidende kwaliteit van het derde deel van het spel is het vrije verkeer van de held op de kaart, het bezoeken van verschillende territoria en het vermogen om nieuwe taken te vinden.

Product bleek groot en zelfvoorzienend. Nog voor de officiële release ontving hij meer dan 200 onderscheidingen van verschillende publicaties en websites, verschillende prijzen op festivals en werd hij de meest verwachte van het seizoen. Zelfs de strengste critici verzetten zich niet en plaatsten de hoogste ratings, zodat de spelers niets te klagen hebben.

In de strijd zijn alle middelen goed.

miljoen spelers wisten The Witcher 3 Wild Hunt te downloaden en vergezelden Geralt al op een reis waarbij hij monsters bevecht en naar schatten zoekt. Hij is het enige spelpersonage, maar soms wordt hij in speciale gevallen vervangen door Ciri met haar vermogen om te teleporteren.

In het nieuwe gedeelte van de Witcher 3 Wild Hunt voor pc is Geralt nog vaardiger geworden. Nu kan hij vijf vijanden tegelijk verslaan, met behulp van twee zwaarden en hulpstukken. Met een stalen zwaard vecht hij gewone dieren en mensen, en een zilveren houdt stand voor monsters.

Arbalety en bommen extra uitrusting voor lange afstanden. Met hen zal de held de wezens inhalen die onder water kunnen vliegen of zwemmen. Omdat hij ook een tovenaar is, bereidt hij medicijnen voor op het verkrijgen van speciale vaardigheden die zijn eigenschappen verbeteren van verzamelde items, lichaamsdelen van vernietigde monsters en planten.

Op het moment van de aanvallen worden nauwkeurige aanvallen, aanvallen en ontwijking door vijandelijke aanvallen toegepast. De uithoudingsschaal van een jager moet worden gecontroleerd.Als deze leeg wordt, zal hij ongemakkelijk en kwetsbaar worden.

Helical Geralt vijf magische tekens:

 • Aard - klopt

  neer
 • Igny - beheer de kracht van fire
 • Antwoord - bestuurt de geest van vijanden en kan hen dwingen hun eigen soort
 • aan te vallen
 • Kwen - schokbescherming
 • Irden - zet vallen in voor monsters, waardoor hun karakteristieken verminderen bij het contacteren van

Deze tekens kunnen stijgen en hun gebruik is niet beperkt tot gebruik tegen de vijand. Met hun hulp vernietigt Geralt stenen puin, opent deuren, opent nieuwe dialogen met personages.

banen zoeken ziet er erg interessant uit. Ze kunnen worden verkregen uit de personages in een gesprek, gevonden op een lijk, een prikbord, in bomen en op andere manieren. De taken zelf lijken op speurtochten, wanneer een personage het pad volgt, items verzamelt, vraagt ​​tegen-ins.

Vereiste systeemvereisten.

Als voor een dergelijk omvangrijk speelgoed, zijn de vereisten voor computers behoorlijk democratisch. Het minimum dat u zou moeten hebben:

 • Intel CPU Core i5-2500K 3. 3GHz
 • Nvidia GPU GeForce GTX 660
 • AMD CPU Phenom II X4 940
 • ROS 6GB
 • AMD GPU Radeon HD 7870
 • Plaats 40 GB
 • DirectX 11
 • OS 64-bits Windows 7/8 (8. 1) en 64-bit

Wie kunnen niet wachten om avonturen eerder te beginnen, The Witcher 3 Wild Hunt kan kopen met al bestaande toevoegingen, maar weet dat begin 2016 de release van Blood and Wine gepland is - Bloed en wijn. Het lijkt erop dat de makers van Witcher 3 Wild Hunt niet hebben gezorgd voor verrassingen voor jou, en je kunt veel verbazingwekkend nieuws verwachten.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more