Bladwijzers

Yitien Chronicles

Alternatieve namen: Yitien

Game Yitien Kronieken is een browser based fantasy game gemaakt op het thema van de Chinese animatie. Je zal het spel spelen Yitien Kronieken en gemasterd door twee legendarische wapens zullen deelnemen aan quests, gaan in duels met andere spelers om de subtiliteiten van camouflage te leren, alsook in staat zijn om extra bonussen te krijgen. Yitien online game is consistent spel MMORPG die is gemaakt op basis van de roman van Gu Long. Het idee is dat slechts een speler de tiran kan vernietigen en stellen orde en vrede in het oude China! Misschien is deze speler ben jij?

Voor het spelen Yitien , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB .

Doe mee met het spel Yitien zal niet veel van uw tijd in beslag nemen en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteert u het item « sign tot »; [ _19_]

2. Voer uw gebruikersnaam,

3. Voer een veilig wachtwoord en herhalen;

4. Vul een geldig e-mail;

5. Schrijf uw geboortedatum;

6. Selecteer « Submit » en Yitien Kronieken [ _1_] houtkap is voltooid.

Yitien online is een browser based game gebaseerd op RPG van R [ _2_] 2 Games . Perfect op elkaar afgestemde geluidseffecten en plot, maakte dit spel zeer interessant, maar de actie is een beetje traag en lang verhaal, helaas, kan het plezier van Yitien Kronieken online [verminderen _1_].

Natuurlijk, in Yitien Kronieken om te spelen - het is vrij interessant. In een spannend duel Yitien online zul je niet alleen in staat om te voldoen aan een heleboel verschillende personages uit verschillende lagen van de bevolking, maar ook zul je in staat om het land te ontdekken en plaatst rijk in de Chinese cultuur. Bovendien, bijna elke plaats zich in het spel Yitien draagt ​​een bepaalde culturele traditie. Emei Mountain, perzik bloesem eiland en andere bekende plaatsen vertrouwde set van Chinese fans, omdat elk van deze plaatsen is ofwel een symbool of een martial arts school wordt beschreven als een heilige plaats, waar ooit woonde de Kung Fu meester. Naast deze gemeenschappelijke ruimten, die zijn aangegeven op de kaart, vindt u ook een aparte structuur, zoals forten, tempels en passages in Yitien online game.

Gameplay spel Yitien duurt een bepaalde tijd, de spelers zijn op hun tenen en wekte interesse. Een verscheidenheid van quests sturen je naar een groot aantal plaatsen waar u kunt overleggen met verschillende symbolen te verslaan piraten, schurken, of advies vragen van studenten en zo §

Yitien Kronieken online game zal je drie klassen bieden: het zwaard dansers met grote offensieve capaciteiten, krijgers met een hoog niveau van bescherming en een goede gezondheid en genezers met de mogelijkheid om zichzelf en bondgenoten genezen. Elke klas komt overeen met verschillende attributen in termen van veiligheid aanvallen, blokken en stakingen.

Closing elke quest Yitien online geeft je een beloning in de vorm van experience points, en als je experience points de indicator zal vullen aan de onderkant van het scherm, dan zult u beschikbaar zijn, modernisering en nieuwe apparatuur. U vindt er ook een voertuig of op tijd of huisdier in het spel Yitien , die je online zal volgen over de hele spelwereld Yitien ontvangen .

Het spel is ook de arena waar je tegenstanders kunt uitdagen om glorie en eer te winnen. Uw herstel zal onmiddellijk na de slag komen, maar het spel momenteel Yitien kan worden vermeden als je wilt een beetje ingots te brengen. U kunt ook concurreren met de meesters van de verschillende sekten Hong-fu om medailles held krijgen. Om de kenmerken van je personage in het spel te verbeteren Yitien , kunt u meridianen vinden. Alle awards, onderscheidingen, prijzen en roem zal heel wat interessante items die je kunt kopen in de winkel kopen, zullen ze je een extra rand in de strijd Yitien online game geven.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more