Alternatieve namen: Anno 2205

spel Anno 2205 verovert ruimte.

stedelijke simulatie spel Anno 2205 verliet veel soortgelijke producten ver achter. Het is veilig om te zeggen dat het bedrijf ontwikkelaar en uitgever op hetzelfde moment – Ubisoft, gedwongen concurrenten stardust slikken. Dat komt omdat de spelers in de verre toekomst worden verzonden in 2205 Wanneer de mensheid heeft veroverd de sterren en de maan onderbouwen residentiële basis.

Van 3. 11. 2015 U kunt de Anno 2205 voor Microsoft Windows, en in single- user mode, in de stedelijke ontwikkeling. Aangesloten op het netwerk, is het mogelijk om samen te werken met andere gamers, taakverdeling, middelen, en het verstrekken van militaire steun, maar het zal beschikbaar zijn, en zonder het internet, en de rol van de metgezellen en vijanden zal de computer laarzen nemen.

 

 

ontwikkeling van het grondgebied.

Eerst de speler kiest het logo en de naam van hun bedrijf, dan is de complexiteit van het gebied, en hij zal leren. De leukste modus"Standard"– hij is niet verstoken van alle mogelijkheden op andere niveaus, maar het verlies is het noodzakelijk om te proberen is. In het geval van negatieve kassaldo je meteen gaat een aanzienlijke som geld voor ondersteuning. Dit wordt herhaald elke keer, zodra je begint naar de hoofdstad te verliezen en om de lening niet nodig één terugbetalen.

A verscheidenheid van het terrein, dat nodig is om meer zorgvuldig te overwegen wat je geïnteresseerd bent in – zeldzame bron te halen, of om meer ruimte voor gebouwen hebben zijn. In elk geval, het begint met de ontwikkeling van de gematigde zone, waarbij de eerste huizen worden gebouwd en begint te werken mijnbouw.

bereiken enig succes, wordt u aangeboden aan een nieuw gebied in het Noordpoolgebied te leren, want alleen daar kan je het nodig voor de productie van producten die de werkende bevolking te verbeteren materialen vinden. Als bondig geven de komende actie, zullen ze ontwikkelen in een paar punten:

 • Stroit goroda
 • Dobyvat resursy
 • Proizvodit tovary
 • Povyshat level zhiteley
 • Obespechivat verband tussen menselijke punktami
 • Vypolnyat zadaniya

Te die besloot te bestellen en downloaden Anno 2205 krijgt van de ontwikkelaars in-game bonussen en luxe items, zodat dit niet te missen evenement en is terug naar de beoordeling.

Teneinde de maan basis komen, is het nodig om hard te werken, waardoor de plaats in de gematigde zone en de ijskap op een bepaald niveau. Communicatie biedt de basis, drijvend in de zee, en ze moeten ook de ontwikkeling, het aanvullen van de schatkist van resource voorraden. Niet alle van hen zijn geproduceerd in de aan u toevertrouwde gebieden, en zeer zeldzaam kan alleen worden verkregen door het uitvoeren van militaire orders.

In tegenstelling tot eerdere versies van Anno, hoeven niet te schepen – bouwen je ze al hebt, maar om het verhogen van hun niveau is mogelijk, maar het is na de succesvolle afronding van een aantal activiteiten, en als je geld hebt. Tekens Anno 2205 op uw pc waarin u wordt gevraagd om de controle van de release van de voorwerpen door de vijandelijke troepen te nemen, evenals het uitvoeren van een paar boodschappen – te leveren van de goederen, op te pikken in het water of op het land laden. Heb je drie keuzes van moeilijkheid, maar hun beloning zal u niet alleen na voltooiing van de operatie te krijgen, en het verzamelen van power - ups in het water, waarachter waren.

besparen geld, middelen, en het uitvoeren van de vereiste missies, zul je de maan, die vergelijkbaar is om te beginnen met het leven van de nieuwe kolonisten Anno 2205 uitrusten bereiken.

Systeemeisen (minimaal)

 • OS: 64 bit / Win 7 SP1 / 08/10 (8. 1)
 • OP 4 GB RAM
 • Videokaart: nVidia GeForce GTX 460 en AMD Radeon HD5870 (1024 MB VRAM met Shader Model 5. 0)
 • Processor: Intel Core i5 750 @ 2.6 GHz of AMD Phenom II X4 @ 3,2 GGts
 • Zvukovaya kaart: DirectX- compatibel met de nieuwste drayverami
 • Mesto schijfruimte: 35 GB
 

Spelen ook