Arcane Saga

Alternatieve namen: Arcane Saga

In feite is het spel Arcane Saga u bekend voor vele jaren. Vlak voor haar naam klonk als «Prius Online». Na enige tijd werd het project met deze naam gesloten, maar nu NetMarble beslissing werd genomen over zijn opstanding en terug te keren naar de serie zijn populaire online games. Natuurlijk, een nieuw project in zekere mate verschilt van zijn voorganger, omdat de ontwikkelaars niet alleen re-release, ze vast alle fouten, oplossen van problemen, maakten hun aanpassingen, kortom, deed alles om het spel te maken om aan alle eisen te voldoen voor moderne online projecten. Bijna drastisch veranderd en het spel mechanica - de ontwikkelaars veranderd klassen en battle systeem.

Vandaag Arcane Saga Online is een volledig nieuwe klasse van games. Onder andere projecten kiest hij afbeeldingen van hoge kwaliteit en prachtige video-inserts, en dan die tijdens het spel. Ongelooflijke verhaal staat om de harten van zelfs de sceptici te winnen.

Omdat dit spel online, dan, natuurlijk, om te beginnen gameplay Arcane Saga registratie is verplicht. Het spel is nog niet aangepast voor Engels-sprekende gebruikers. Maar je als een ervaren gebruiker, dit feit moet niet verwarren. U kunt gemakkelijk omgaan met alle intuïtieve functies, zoals het hele spel, en het registratie proces, in het bijzonder.

Traditioneel moet u uw login en wachtwoord in te voeren, en geef het adres van een elektronische postbus. Als u alle velden van het formulier invullen, leest u de hint systeem.

Zo kunt u beginnen met Arcane Saga spelen, moet u een speciale game client downloaden.

Volgens gamers die bekend zijn met eerdere versies van het spel en geactualiseerd, het nieuwe project is veel meer interessant en veelbelovend worden op het gebied van ontwikkeling. Nu speel het spel Arcane Saga werd interessanter te wijten aan het feit dat een speler moet tegelijkertijd het beheer van de drie personages:

Eigen held Adventor.

Zijn collega Anima.

Mercenary Gigas.

Zoals je kunt zien, verveeld en te ontspannen in dit spel niet hoeft te doen. Elk van de tekens van elkaar verschillen. Je moet alles in het werk om gemeenschappelijke grond te vinden met elk van hen en debug gameplay maken.

:

Iedereen zal in staat zijn om Arcane Saga gratis spelen volgende character classes zijn

Hume.

Lon.

Ayin.

Beria.

En een ander interessant feit - alle rassen verschillen niet alleen kennis en vaardigheden, maar ook de sociale structuur. Dit spel is ontworpen om kleinigheden.

Tijdens het spel zal je verschillende dungeons, die kunnen worden onderverdeeld in verschillende soorten tegenkomen. Het eerste type - conventionele of traditionele dungeon, de tweede - de kerker van de overleving en de derde, de meest interessante en gevaarlijke - dungeon om op tijd worden gehouden. Alle kerkers hebben een niveau van complexiteit.

Daily in het spel zal je nieuwe taken en quests verwachten. Je moet zelf zien en delen met je vrienden!

 

Spelen ook