ARGO

Alternatieve namen: ARGO

Veel games proberen om een ​​toekomst die onze wereld te wachten staat na de apocalyps vorm te geven. ARGO spel biedt om de wereld te zien door het prisma van de magie. Volgens de ontwikkelaars van deze versie van het spel, de toekomst van het universum is niet zonder magische interventie, hoewel bepaalde posities in dit spel zijn ultramoderne technologieën en ontdekkingen.

Het gaat over de oerknal en de mutaties die de opkomst van de wereld veroorzaakt vanuit het perspectief van twee vreemde mensen ...

De wetten van het fantasy genre, het spel ARGO biedt zeer slechte geschiedenis. De essentie ervan is dat na de catastrofe van universele schaal van de mensheid gewoon opgehouden te bestaan ​​als een klasse en veranderde in andere rassen. Dit zijn de twee belangrijkste soorten van de toekomstige bewoners van de aarde. De eerste bewoners - vreedzame licht wezens die de gaven van de natuur en haar schoonheid aanbidden, zoek harmonie en wordt in het algemeen niet erg herkennen technologische vooruitgang. Deze kinderen van de natuur tegenover de tweede race. Hier is al gebouwd op de apparatuur, technologie en niet aflatende streven naar vooruitgang. Deze race is gegaan door een universele ramp in de ingewanden van de aarde, zodat de zoektocht naar de eeuwige harmonie hen vreemd. Maar zij aanbidden wetenschappelijke technologieën en geloven in wat je handen en zonder de hulp van natuurlijke krachten zal een perfecte wereld te creëren. Dat is het conflict in de stijl van de werelden natuurkundigen tegen tekstschrijvers, in feite, aanbiedingen

ARGO Online game. Welke van de werelden je pritknete? Want nu jouw beurt.

In ARGO Online registratie zal niet leiden u de moeite, tenzij u toegang tot het wereldwijde web en e-mail adres hebben. Voer de naam in het betreffende veld van uw toekomstige karakter, wachtwoord, e-mail - dat is alles wat je vraagt ​​voor een spel. Bovendien zal u worden gevraagd wat te doen.

Begin om het spel online te spelen ARGO kan in een van de acht ambachten. Je personage kan een dappere verdediger, dappere krijgers, savvy Adept Alchemist wijzer, onverschrokken tammer meesterlijke Medic, Sniper, of een welgemikte sluwe saboteurs zijn. Immuniteit en heel krachtige vuist ontwikkelaars gaf Defenders, Warriors en, helaas, de saboteurs. Maar to-hand combat vaardigheden, vreemd genoeg, begiftigd Artsen en Tamers. Ze katsti werken niet alleen met een paar fretten, maar met echte gevechten rassen dieren. Op zijn beurt, Snipers, adepten en alchemisten - grote fans van geweerschot gevechten en betrokken raken in een gevecht met hen zonder al te veel bij die gelegenheid ervaren gamers niet aan te raden.

In ARGO kan iedereen die het leuk vindt om voortdurend in de problemen en vechten in verschillende veldslagen spelen. Zij Overigens kunnen meerdere zijn. U kunt gaan op raids met andere spelers. Zo kunt u kennis maken met al diegenen die, net als u, in vrede leven Argo. U kunt de verschillende veilingen. Van daaruit gaan lucky handelaren met zeer slechte vangst, het is een geweldige manier om hun voorraden van noodzakelijke dingen te vullen. En het spel geeft je de optie om een, laten we zeggen, collega-spel te kiezen. Ja, we zijn natuurlijk, over de afdelingen. Ze kunnen gewoon kiezen - met een gewicht van al hun wensen, pak degene die je karakter het hele spel begeleidt.

Maar als je de vijand gevangen, zult u een vergoeding ontvangen in de vorm van punten toekennen. Maar als de dood overvallen je karakter, moet u deze punten aftrekken als straf. Ach, zo is het leven. Interessant is dat in Agro heeft een grappige beweging - een op een gevecht, waarin niemand sterft. Dus Duelists kan niet nadenken over de dood boete voor en vecht als iets. Hield niet van het karakter - een duel it!

Amateur technocratische leven en dorsten naar de filosofische harmonie met de natuur, zijn er twee strijdende tussen een klasse-venture ontwikkeling als in termen van het spel, kan niet samen worden gegooid door het woord. Dus zelfs als je echt iets wilt onaangenaam om de vijand te zeggen, niet zal werken: dat zijn de regels.

En tot slot op het programma. Het is zeer interessant en contrasterend. Daar ontwikkelde vele locaties. Zeg, kun je dwalen door de grotten met collega's en kerkers, daar, zie je, en je zult iets nuttigs. In ondergrondse structuren ideologische ontwikkelaars verborgen schatten zoals speelgeld. Maar we willen u de valuta in het spel te vinden, niet alleen, maar ook om de belangrijkste schat vinden - een leuk spel

 

De beste spellen online. Heroes Genres Tags