Blatsk Bullet

Alternatieve namen: Black Bullet, Black Bullet

Game Black Bullet van soldaat tot maarschalk.

Game Black Bullet zal een beroep op alle liefhebbers van wapens tactisch doordacht vechten en overleven in een kogelregen. Multiplayer shooter loopt direct in de browser en geen client software downloads nodig, ondanks dit, het is heel mooi, goed getraceerd graphics en een geweldige special effects.

Game spelers zien het evenement in de eerste persoon, maar de werkelijkheid wat er gebeurt op het computerscherm geeft, en een grote stem van alle acties en schoten echt brengt de virtuele wereld. Als zodanig is er geen plot in dit spel, alles is eenvoudig kiezen – kant van het conflict, en zodra je klaar bent om de doop te bestrijden. Spelmodi Black Bullet Vijf, het spel begint met een beetje training, waar de onervaren gebruiker ontwikkelaars zullen vertrouwd te maken met het beheer van de hoofdpersoon en de menufuncties, verdere selectie van de acties ter beschikking van de speler, kan hij:

  • Vstupit de alliantie en werken team battle in de strijd tussen de verschillende facties;
  • Pouchastvovat in de storm, in een poging om de strategisch belangrijke objecten van de krachten van de vijand te bevrijden;
  • Samostoyatelno naar het slagveld te voeren in de vrije modus en krijgen gevechtservaring van de vijand te vernietigen;
  • Rezhim wedstrijd betekent zoiets als een bloed sport, is beschikbaar op elk niveau.
  • Elke dag opent ladder modus, waarin spelers kunnen deelnemen aan de strijd tegen de rating.

Speel het spel Black Bullet echte uitdaging voor sensatie - zoekers, zal hun karakter hun manier als een eenvoudige soldaat met de laagste prestaties en versnelling beginnen, en kan klaar volledig gewapend met de rang van maarschalk aan een honderdste niveau nivelleren.

 

 

Features Black Bullet.

Het spel is erg populair, ondanks het feit dat je niet al te lang geleden kwam. Op weg naar een dappere strijder voor meer dan 100 miljoen gebruikers, wat de gameplay veel interessanter maakt te worden, want je kunt verenigen en vechten met echte mensen, niet bots voorgeschreven auteurs. Om de Black Bullet registratie join is een noodzakelijke procedure, maar het is niet meer dan een minuut duren. Dit proces is nodig om de prestaties te bereiken en behouden de speler aan elke ingang.

Naast verschillende speltypen en er een groot aantal slagvelden, hun meer dan dertig. Elke kaart moet de speler of team met een andere tactiek, iets beters om de vijand hinderlaag te lokken en hem in een dodelijke val. Op een andere kaart, de meest juiste strategie is om te verbergen voor de ogen met een sniper rifle, en de eerste die het grootste deel van de vijanden van de schuilplaats te vernietigen, vervolgens in een open strijd aan te gaan, swapping stil wapen op een snelle -firing gun. Locaties zijn zeer verschillend van elkaar, is er een open gebied, verlaten pakhuizen en gesloten standvastigheid met smalle passages, waarin een groep past niet.

Om geld spel en ervaring te verdienen op verschillende manieren, in het Zwarte Bullet om alleen of met vrienden te spelen door simpelweg selecteren van de kaart -modus en de strijd, en je kunt de taken van de ontwikkelaars, zowel gepland en beperkt in de tijd uit te voeren, voor hun prestaties van de spelers prijzen te ontvangen , game gereedschappen, premium apparatuur en krachtige wapens.

By the way, iPlayer Black Bullet selectie van wapens is zeer divers, verschillende merken van geweren, sniper en geweren, machinegeweren met verschillende vernietigende kracht en het aantal rondes in de kooi, granaten. Om alle vuurwapens munitie nodig hebt, messen geen kogels nodig, en geen lawaai te maken, zodat ze in het arsenaal mag niet worden verwaarloosd.

 

Spelen ook