Dark Age

Alternatieve namen: Dark Age

Game Dark Age is een tweedimensionale online spel gemaakt in de stijl van MMORPG. Hier zie je de confrontatie onsterfelijke vampiers en weerwolven wreed.

In het spel Dark Age registratie is alleen beschikbaar voor volwassen gebruikers. Om zich te registreren in het spel moet je de volgende stappen uitvoeren:

1) het spel Dark Age op internet via een zoekmachine tot hun recht komen.

2) Op de homepage klikt u op "Create Account." U vindt het inschrijfformulier en een tweede registratie optie te zien via het sociale netwerk Vkontakte. Beschrijving van de voor standaard inschrijfformulier ingediend aanbevelingen.

3) In de eerste cel voer uw E-mail (je e-mailadres).

4) In de tweede cel aub uw login voor het spel. Dit is uw unieke naam.

5) Kom dan op en voer uw wachtwoord in. Het belangrijkste is niet om het bekend te maken aan iedereen.

6) Klik vervolgens op "Create Account."

Zodra u op deze knop hebt geklikt, gaat u automatisch akkoord met de gebruiker akkoord games.

Speel online game Dark Age kunnen alleen geregistreerde gebruikers. Ook alle toekomstige spelers moeten aandacht besteden aan de vereisten voor uw personal computer

Celeron 500 MHz - Processor ( CPU ) .

NVIDIA ® GeForce 2 Series of Intel ® i810G - Video.

128 MB - Geheugen ( RAM ) .

1 GB - vaste schijf (HDD).

56k modem - Internet (Internet) .

Windows 98SE, ME, 2000, XP - Operating System (OS).

In Dark Age U kunt kiezen om te spelen voor u een legioen van vampieren of weerwolven.

Deze tekens hebben de volgende kenmerken:

1) Vampires - deze klasse is altijd bij elkaar gehouden, naast hun broeders in bloed. Ze zijn ongelooflijk loyaal in de liefde, mooi, krachtig en verfijnd. Vampiers zijn in staat om een ​​offer te brengen in het belang van ware gevoelens.

2) Weerwolven - deze klasse is de snelste, nergens bang voor en is praktisch onverwoestbaar. Ze zijn dicht bij de natuur en altijd hun kudde. Reïncarnatie weerwolf is een pijnlijke procedure, maar hun wijsheid houdt ze altijd drijven.

In Dark Age online spel zul je ondergedompeld in een mystieke wereld die vol is van de gevechten, het bloed en ongelooflijke sensaties. Dark Age online spel stuurt je in een wereld van duisternis, waar je zal moeten plaatsvinden in een van de donkere legioenen.

In de Dark Age downloaden U kunt de game client nodig downloaden. Om dit te doen moet je het volgende doen:

1) Klik op de site "Download" knop.

2) Klik vervolgens op de pagina die verschijnt, klikt u op "Download de game client."

3) U moet dan bevestigen het downloaden door te klikken op het zwevende venster dat verschijnt, klikt u op "Bestand opslaan."

4) Na deze, je moet het spel te installeren door consequent uitgevoerd aanbevelingen, die in het installatieprogramma zal worden beschreven.

Dompel jezelf onder in de mystieke wereld van Dark Age spelletjes met zijn vrienden, die plaatsvindt in een van de donkere kanten, of uitvinden verschillende donkere staatsgrepen.

Dark Age online - dit is een spel voor de aanhangers van de mystieke legendes die zijn voorbestemd om eeuwig te leven!

 

Spelen ook