DC Universe Online

Alternatieve namen: DC Universe Online

DC Universe spel - het populairste spel met een boeiende verhaallijn en een grote verscheidenheid van de meest opwindende manieren. Idee voor MMORPG bedrijf Sony Online Entertainment had geleerd van de populaire comic book. Dit houdt in dat acteurs die hier voldaan, alle reeds lang bekend. Je zult in staat zijn om te verslaan als superhelden of superschurken. Dit is een typisch gevecht tussen goed en kwaad. En welke kant te kiezen - luister naar je hart en bepaal voor jezelf. Als dit niet het eeuwige confrontatie, inwoners van de sprookjesachtige wereld gezwoegd om luiheid. Maar DC Universe Online wacht u een ongelooflijke hoeveelheid interessante quests, hete botsingen tussen echte spelers, gewetenloze bots voeten , die zo nu en dan moet je op te zetten, namelijk meedogenloos vernietigd. Ook moet je altijd aan de ontwikkeling van het karakter geeft om fatsoenlijke wapens te volgen, het ontwikkelen van een verscheidenheid van vreedzame bezetting, leren magie en martial arts. Dynamische ontwikkeling slikken u in hun wervelwind! Calling DC Universe Online vrij om plezier te geven aan hun gebruikers.

DC Universe Online inschrijving neemt u mee naar een kleurrijke wereld. U moet een account aan te maken door het invullen van de volgende velden: speler, een wachtwoord bevestigings e-mail adres, geboortedatum, land. Ook dit zou de vraag, waar heb je het eerst horen over het spel beantwoorden. Plaats dan een vinkje dat de hoogte willen blijven van al het nieuws te houden en eens met de regels van het spel. DC Universe registratie is voltooid na het klikken op de juiste knop.

Om het spel DC Universe Je moet er zeker van zijn dat uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten die nodig zijn voor de gameplay. De volgende configuratie zal geschikt zijn

- Besturingssysteem Windows XP/Vista/7;

- CPU-cycli Intel Pentium 4 @ 3. 0 GHz / AMD Athlon 64 3200 +,

- Card nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800;

- Video RAM 256 Mb;

- DirectX compatibele geluidskaart;

- 30 GB vrije ruimte op de harde schijf;

- RAM 1 GB.

Krijgen in het spel, een beginner moet een aantal beslissingen te nemen. Je hoeft niet alleen kiezen voor de partij voor wie je vecht, maar supermachten voor permanent gebruik, die uiteindelijk moeten worden verbeterd. Game DC Universe Online aanbiedingen magie, gadgets, brandbestrijding, ijs, natuur of reden. Word voor jou! De richting die je het leukst vind en verantwoordelijk voor de algehele tactiek toegepast in het proces van het passeren van de gameplay zal zijn. Dan moet je aangeven hoe je wilt verplaatsen. Er zijn drie opties. Dit klassieke vliegen, snelstromende, acrobatische stunts.

Er is ook een indeling in klassen. Controllers, genezers, tanks, DPS - dat is vier klassen waar je kunt horen. Echter, alleen de DPS is beschikbaar voor iedereen die willen worden. Andere klassen hebben bepaalde beperkingen. Nou, bijvoorbeeld tanks, fans kunnen ofwel vuur of ijs zijn.

Maak je geen zorgen dat zal niet in staat om de belangrijkste punten online te begrijpen DC Universe . Ervaren trainers staan ​​klaar om je te hulp te komen. Hier is er een Joker en Bettman en Superman en Lex Luthor en andere hulpverleners, geven waardevolle adviezen. Een discipel van een van hen aan de wetten van de overleving te begrijpen in een onrustige wereld.

Wat wapenarsenaal in het spel is vrij indrukwekkend. Zijn beschikbaar en dvoruchnye, en een hand onderwerpen, en geweren, en messen, en strikken. Dit zijn slechts eenvoudige voorbeelden. In feite, de keuze is zeer solide, en je hebt de mogelijkheid om veel dodelijke gadgets proberen.

Hele rompslomp begon omdat de duistere krachten besloten om macht te krijgen en om het land te grijpen. Maar heftig verzet leidde tot het licht dat uitbrak een wrede oorlog, die ook vertraagd. Bekend iemand die wint, maar iedereen is klaar om te vechten tot de dood. En als je kunt DC Universe spelen zonder over te geven of om te blijven bestaan ​​tot de laatste?

U begint trainingsmissie. Is het zo dat je merkt dat je bewusteloos op het ruimtestation. Toen hij weer bij bewustzijn, besef je dat je nodig hebt om eruit te komen van hier. Maar je pad naar vrijheid wordt bemoeilijkt door botsingen met monsters. U bent onderweg meester de vechttechnieken en bulldozers hun weg van de verachtelijke wezens. Na het afronden van de test, wordt u vervoerd in Gotham City bevolkt superpersonazhami. Afhankelijk van welke factie je behoort te kunnen gaan naar het politiebureau, of een nachtclub.

Welke stijl is het meest geschikt voor u om te spelen DC Universe - nogmaals de keuze is aan jou. Als je niet erg gezellig, single mode is precies wat je nodig hebt. Als je hunkert naar communicatie en vriendelijke omgeving, toetreden tot de competitie. In dit geval zullen alle verworvenheden consequent zijn. Vergeet niet, geen obyazalovka niet! U bent vrij om uw eigen gemak te doen!

Wie je ook bent, heb je een aantal van de kenmerken die pompen nodig. Обратитевниманиенаследующийсписокпунктов: Gezondheid, vermogen, macht, Precisie, Defensie, taaiheid, Dominance, Restauratie, Vitalisatie, Critical Attack Chance en Schade, Kritische Healing Kans en Effect Stealth Rating. Hoe hoger je niveau, en 30 in hun spel, hoe meer mogelijkheden. Vaardigheden worden geleidelijk aan het verbeteren, met de tijd steeds hoog.

Het spel zal u betoveren vanaf de eerste stappen! Beste avonturiers, zal je zeker blij zijn! Veel succes!

 

De beste spellen online. Heroes Genres Tags