Far Cry Primal

Alternatieve namen: Far Cry Primal

spel Far Cry Primal in het Mesolithicum.

shooters fans van de serie te wachten op een echte verrassing toen het bedrijf & nbsp; Ubisoft Montreal onthulde haar nieuwe project in een reeks van Far Cry. De single - player game Far Cry Primal in het genre actie-adventure gamers besloten te sturen naar het Stenen Tijdperk, schelpen met stokken, bijlen, en gedwongen om te overleven in de wildernis.

We weten al dat Far Cry Primal download voor & nbsp; Een Xbox en PlayStation 4 & nbsp; misschien 23. 02. 2016 en op 1 maart & ndash; Windows. Het product zal worden uitgebracht in de collectie en elektronische publicaties, en als in het eerste geval, het spel bevat fysieke goederen, zal de spelers een tweede extra wapens en missies te ontvangen.

& nbsp;

& nbsp;

In de wereld van de wilde dieren.

man is geen onbekende te vechten met de vijanden. Dit vermogen, draagt ​​hij sinds het stenen tijdperk, toen er geen vuurwapens, apparatuur en goederen te helpen overleven de verwondingen en ziekten. De primitieve mens kon alleen maar vertrouwen op hun eigen kracht, sluwheid, behendigheid, snelheid en nauwkeurigheid.

Mensen & ndash; dieren, ook, maar meer weerloos in zijn oorspronkelijke vorm. Ze hebben scherpe klauwen en sterke hoektanden, ze zijn inferieur & nbsp; in de dieren van snelheid en kracht, maar ze hebben een ander voordeel & ndash; geest. De stenen en bomen worden omgezet in een wapen, ter vervanging van de ontbrekende attributen anatomie.

Spelen namens Takara & ndash; de enige overlevende van een familie, zal je meester:

 • 20^Luke
 • 20^Assen
 • 20^wapenstokken
 • 20^Spears

nuttig zelfs voor stenen die bij dieren of vijandige leden van andere stammen kunnen worden gegooid.

held hunkert naar wraak voor de moord op een gezin en een nieuwe plaats in zo'n wrede wereld. Alleen gelaten, hij voor het eerst vertrouwt alleen op zichzelf, maar dan leert de woeste roofdieren te temmen, en zij hem helpen bij de schermutselingen. Wie had gedacht dat de sabeltandtijgers, beren en wolven op de zijkant van de persoon zal staan ​​, maar het is zo, en dat de jacht mammoeten meer succes. Het grootste deel van het karkas biedt niet alleen tal van vlees & ndash; warme huid & nbsp; gemakkelijker te warm en botten worden met voordeel gebruikt. En als je te temmen uil, zal het een uitstekende verkenner zijn, op zoek in de vlucht uitgestrekte gebied.

Prehistorische en moderne mensen zijn niet veel anders & ndash; er zijn bevriende naties en agressief. Thakkar in ervaart een overzicht van vertegenwoordigers van beide partijen, en als hij een aantal nieuwe kennis kan krijgen, anderen dwong hem om de strijd te sluiten, maar ze zullen sterker en meer ervaren geworden, dat hem zal helpen omgaan met de situatie.

In de hoofdpersoon heeft twee missies: dringende & ndash; overleven in voortdurend gevaar, en Global & ndash; de leider van al Oros. In beide gevallen moet je altijd alert te zijn en de richting van het doel, het beheersen van nieuwe vaardigheden.

  & nbsp;

  & nbsp;

  Features.

 • maken gereedschappen
 • 20^creëren wapens^
 • Hunt, zorgen voor voedsel
 • een vuur om warm te houden
 • Gebruik beschikbare materialen met behulp van
 • Ontwikkel je stam, waardoor hij onoverwinnelijk
 • Bewijs dat kunt u de meest gevaarlijke roofdieren in de provincie en bevoegde leider

In aanvulling op de belangrijkste campagne, hebben de auteurs een aanvulling in de vorm van drie unieke missies & ndash gecreëerd; Legende van de mammoet. Download Far Cry Primal met de toevoeging van de spelers kan het een pre-order te maken.

In Far Cry Primal PC komt tot leven op de oude wereld met de unieke natuur, dieren en mensen die een integraal deel daarvan zijn geweest. Dit is een unieke kans om te gaan door de beproeving met waardigheid, met behulp van de beschikbare middelen.

 • Zorg & ndash; het bloed van een dier gedood in de jacht zal roofdieren trekken.
 • De mogelijkheid om vuur te gebruiken geeft u een voordeel ten opzichte van andere stammen.
 • Het verlies van één van de gedomesticeerde huisdier kan up & ndash worden gemaakt; als u en een bepaald onderwerp van toepassing is, kunt u herleven.
 

Spelen ook