Forge of Empires

Alternatieve namen: Forge of Empires

Online game Forge van Empires , begint als een spannende strategie die zich afspeelt in het Stenen Tijdperk. De speler zal je stad ontwikkelen, bouwen unieke huis en doen onderzoek, geleidelijk verschuift van het ene tijdperk van de mensheid in een andere.

Systeemeisen gevraagd om te spelen in de Forge van Empires als volgt: [ _11_]

  • Processor-2, 33 GHz
  • RAM-1 GB
  • Disk Space 100 mb
  • Systeem - Windows XP, Mac OS X 10. 6

Forge van Empires registratie begint meteen, met de ingang op de officiële website van het spel. In het "Register" in persoonlijke gegevens in te vullen:

1. Game Naam

2. Wachtwoord

3. E-mail

4. Selecteer Wereld Arvahall / Brisgard

5. Naleving van de regels

Forge van Empires online te spelen, moet je de ontwikkeling van de wetenschap en het ontdekken van nieuwe technologieën, in te gaan op het nieuwe tijdperk en de openstelling van nog meer nieuwe dingen

Stone Age - stam.

Bronstijd - stapel woning gorcharnya, speren, wielconstructie, chalets, sling, landbouwwerktuigen, de teelt, het berijden, gebouw met een rieten dak, steen verwerking, houtbewerking, falanx, smeden, onderwijs, ambachtelijke paden, belegeringswapens, brouwen, bemesten met mest.

IJzertijd - een huis met een pannendak, architectuur, ploeg, vee, optocht, verwerking van grondstoffen, smelten van ijzer, ambachtelijk vakmanschap, landbouw, huisje, schieten boogschieten, riolering, het slachten van dieren, militaire tactiek, vestingwerk, wiskunde, baden, ploeg, commando-keten.

Vroege Middeleeuwen - betimmerd, looien, multi-verdiepingen tellend gebouw, gieten, paard schutter, economie, imkerij, steengroeven, hotel, politie, huurlingen, leerbewerking, huis dakspaandak, zware cavalerie, gepantserde infanterie, aquaduct, boete, vruchtwisseling, fysica, toepassing van meststoffen, de monarchie.

Hoge Middeleeuwen - contra-strategie, kwaliteit van de producten, alchemie, kruisboog, gilden, inblikken, de thuisbasis van zandsteen, monotheïsme, handelsroutes, chemie Indices, ridderlijkheid, ontbossing, graanschuur, zwaar pantser, waterraderen, geneeskunde, stedelijke herenhuizen, zware belegering wapens en ziekenhuizen.

Later Middeleeuwen - Metaalbewerking, kraan, biologie, aristocratie, cartografie, hoeve, tweehandige zwaarden, nieuwe handelsroutes, reservoir, lange ui, productie, intelligentie, tactiek cavalerie, typografie, optica, hoger onderwijs, strijd, brouwketel, appartementencomplex, knaagdier, buskruit.

In Forge van Empires spelen ook betekent samen te werken met andere spelers door hen bepaalde dingen in ruil voor wat je nodig hebt, of het nemen van hun suggesties. Alleen onderworpen aan de uitwisseling van hulpbronnen zoals:

· Stone

· Hout

· Marble

· Paint

· Wine

· Limestone

· Ebony

· Iron

Bij de ontwikkeling van de stad, het spel Forge of Empires, stelt de ontwikkelaar in de bouw

· De uitbreiding van

· Wegen

· Woongebouwen

· Industriële Bouw

· Industriële Bouw

· Openbare gebouwen

· Decor

· Militaire Bouw

Game Forge van Empires , spelers wachten op spannende strijd tegen de computer en tegen andere spelers.

Forge van Empires online spel met uitstekende graphics en animatie. Tijdens de slag niet te vervelen!

Forge van Empires downloaden geen moeite, en spelen op uw gemak, altijd. Maar! In de online modus, wacht je vrienden die niet op de gedownloade versie ...

 

Spelen ook