fort Honor

Alternatieve namen: Fort eer voor Honor

Game Voor eer en de oorsprong ervan.

Als een voorbeeld van een nieuw computerspel, start argumenten, welk genre het is, met enkele motor uit die werkzaam is op het, die publiceert, en andere gerelateerde attributen. Maar ieder geval bekend, zoals ontvangen is van de auteur, en hoeveel tijd verstreken vóór het begin van haar slagen.

Game Voor Honor uitgebroed in de geest van Jason Vandenberg meer dan 10 jaar. De impuls diende als kunst cursussen van de westelijke strijd opgenomen met Jason, en vervolgens begon na te denken over een manier om de controller elementen van het zwaard slagen overdragen. Toen het idee ontstond, bood hij het aan diverse uitgevers, maar voor een lange tijd niemand wilde rommelen met als impopulaire genre, verwijzend naar de afwezigheid van de doelgroep. Maar het was niet de enige reden – technologie om de actie te realistisch op het moment niet bestond maken. En zo gebeurde het dat Jason Vandenberg in staat was om"baren"For Honor Slechts 12 jaar na haar ideeën.

verwijt het kind nog steeds bleek niet alleen rendabel, maar ook verrassend onderhoudend te zijn. Het speelgoed is niet iemands vervolg, maar een volledig gescheiden product met een uniek verhaal.

op de E3 2015 de aankondiging van het spel project met een single-user / multi-user mode in het genre van de hack en doden, en bereidt zich voor om zijn uitgever Ubisoft voorjaar los 2016 Voor Honor zal het mogelijk zijn om de meest relevante platforms downloaden:

  4.
 • PlayStation
 • Windows
 • Xbox One

 

 

Gde in de rug van de Middeleeuwen.

Heavy armor, zwaarden, krachtig, strenge gezichten van de soldaten die zijn geconvergeerd op het slagveld is – Voor Honor, realistische fighting game in de derde persoon. Het is tijd om een noodlottige keuze van wie je in deze middeleeuwse verhaal zal worden maken:

 • The Legions – ongeslagen rytsarem
 • The Warborn – gewelddadige vikingom
 • The Gekozen – kalm samuraem

Vas wachten op het slagveld baadt in een zee van bloed, en te worden betrokken in een strategie om tactiek, gecombineerd met de geallieerden tegen vijanden te ontwikkelen en aan te vallen ze van heinde en verre grenzen. Het proces is zo realistisch dat je zult voelen als de kracht van de impact is afhankelijk van het gewicht van het wapen.

te downloaden voor Honor, moet je wel een beetje wachten, en je kunt gaan op een enkele missie of het delen met vrienden passeren.

Trump Voor Honor op de pc naar andere gaming producten – emotionaliteit. We kunnen zeggen dat dit een spel voor stoere mannen die na de opkomst van de razende adrenaline in de aderen, passie en andere chemische reactie een speciale melee voelen.

Zoals in het leven, hebben de personages niet houden aan de regels van de"één op één"en kan meerdere mensen aan te vallen aan de ene, en vaak doet. Stel je voor dat je in de menigte, schreeuwen de strijdkreet, en dan houdt het zwaard te slaan. Er moet echt de meest gewichtige zwaaiende armen en niet te wachten tot het systeem doet dit automatisch voor u. Aangezien je tegenstander is ook een echte speler die de slag wint de eerste ene naar de andere te vangen per ongeluk en veroorzaken een fatale wond.

 

 

Game functies.

Game Voor Honor heeft een veel lawaai veroorzaakt, en kan niet wachten voor gamers om plaats te nemen op de monitor door te gaan naar de militaire campagne, waardoor hun vrouwen aan de haard te houden, totdat zij de terugkeer van de schild of schild. En om alle gevechten te winnen, denken en handelen snel, met behulp van de beschikbare gaming mogelijkheden.

 • Pick van de drie facties van de krijger ridder, samurai of viking
 • Sistema Art Battle hulp beheren mechom
 • Obdumyvayte militaire strategiyu
 • Razvivayte talenten geroev
 • Srazhaytes in de single- player campagne, of schouder aan schouder met druzyami
 

Spelen ook