grote Sprong Voorwaarts

Alternatieve namen:

Game Big Race: een nobele passie.

Wereld aristocraten zijn entertainment en paardenraces, zonder twijfel, leiden de lijst. Deze sport is uitgegroeid tot de meest betrouwbare bron van opwinding uit alle lagen van het leven. Mensen studie van de kenmerken en de afstamming van elk paard, en in vergelijking met het proberen om de kans op het winnen van de volgende race te bepalen. – spelers voor de start van de competitie in de box office opwinding haasten om een ​​weddenschap op een paard, die, naar hun mening, eerst zou moeten komen te maken.

Bookmakers ook niet omhanden, en bereid zijn om hun eigen geheimen te delen over de mogelijke winnaar. Zoals in elk bedrijf in verband met prijzen, niet zonder bedrog en teleurstelling. Toch is de sprongen zijn echt spectaculair, adembenemend en een prachtig uitzicht dat zonder de wil om te winnen kan worden genoten. En als je wilt kijken naar de andere kant van het circuit, spel Big Race nodigt u uit om de stallen aan de eminente racers.

 

 

om een bedrijf te starten.

De droom om een deelnemer, niet een waarnemer te zijn, eindelijk uitkomen, en nu ben je in grote sprongen te spelen, het leren van een nieuw bedrijf grondig, aan alle kanten.

    Grow
  • van
  • veulen eigen paard
  • Zorg voor haar gezondheid en verhoging van harakteristiki
  • Naymite ervaren zhokeya
  • Prinimayte deel in skachkah
  • Razezzhayte rond svetu
  • Delayte succesvolle stavki

Nachnite zijn carrière in de paardensport. Maak een scherpe, snelle start hoeft niet helemaal naar – nieuwkomer gaan aan het worden een professionele paardeneigenaren. Koop en verkoop van paarden, toe te voegen aan zijn stabiele mooiste exemplaren.

overwinnen van de eerste moeilijkheid voor onervaren hengst, die we medaillewinnaar moeten cultiveren. Het is noodzakelijk om de beste conditie je kunt veroorloven voor het bescheiden vermogen dat je hebt terwijl er te organiseren. Zorg voor zijn gezondheid, regelmatige en voedzame maaltijden, uitrusting en training. Verandering te zijner tijd dat hij hoefijzers, koop een zadel en andere munitie.

Spreken op de races, verdien je de eerste hoofdstad. Geld verdienen en uitgeven voorzichtig, om het bedrijf geleidelijk uitbreiden. Het kopen van nieuwe renpaarden verhoogt je kansen om te winnen. Krijg een winst en je kunt racen op de verkoop. Na het verwerven van een paard met bescheiden prestaties, zorgen voor hun groei, en vervolgens bloot te koop.

Doorgaan om het spel Grote Sprong Voorwaarts spelen, leermogelijkheden die geleidelijk verschijnen. Ervaren fokkers zullen nooit deel met paarden, die een aanzienlijk fortuin gebracht, totdat zij alles te krijgen. Aan te passen hun ervaring en kruis je elite paarden ter wille van het nageslacht. Hengsten krijgen van beide ouders de beste kwaliteit, en zal op een premie.

Fok beste lopers al geruime tijd bezig in het Oosten en de Arabische paarden zijn wereldwijd bekend. Het zou leuk zijn om een ​​paar kraampjes in zulke gevallen te hebben, om het bloed van uw huisdieren te verbeteren.

 

 

Teamwork.

Om een ​​bedrijf te starten, moet je een grote sprong in de registratie, en voor een goed paard heeft behoefte aan een geweldige rijder. Kiest u deze als een van de kanshebbers in de Jockey Club, de behandeling van elke vaardigheid. Dit wordt gevolgd door het trainen onder begeleiding van een coach die een individueel plan zal ontwikkelen. Dit kan de afwisseling van zwemt in het zwembad met het overwinnen van afstand uithoudingsvermogen.

Als een jobcoach, jockey, paard en u, als organisator, worden gecoördineerd, zal het helpen winnen van de meeste races. Het is tijd om deel te nemen aan een grote gebeurtenis – concurrentie, en alle reizen over de iPlayer met grote sprongen immense wereld, een bezoek aan de geboorteplaats van de beste racers in de Verenigde Arabische Emiraten –.

 

Spelen ook