MonstersArmy

Alternatieve namen: MonstersArmy

MonstersArmy Online - multiplayer browser-based strategie spel fiction genre. U komt terecht in een wereld waar de strijd tussen vampieren en weerwolven niet stoppen. Door lid te worden van een van deze, moet u de teugels in eigen handen en maken een krachtige kolonie. Je kasteel en zal een toevluchtsoord tussen gokcampagnes tegen de jacht zijn. Natuurlijk kan niemand anders dat een gewoon mens, en niet na te denken over wat er met hem gebeuren als dat. Maar hoe dan ook, en als je eenmaal begint MonstersArmy met je spelen het is al gebeurd. Zodra je zijn aangevallen in de donkere bossen, als je je eigen weg te volgen, hebben van een baan, je wakker werd helemaal anders. Nu - u wordt dorst bloedige vlees. Eeuwige honger zal aandringen op acties die onlangs leek verachtelijke en walgelijk. Maar wat kun je doen? Moeten overleven en doen hun best om comfortabel in de nieuwe afbeelding te voelen. Uiteindelijk zelfs beginnen om jezelf de vraag te stellen - en misschien beter dat het allemaal gebeurde? Immers, die zal spelen MonstersArmy, kan gewoon niet hun leven te behagen!

De game wereld is gevuld met verhitte gevechten tussen de strijdende partijen, ongelooflijke gebeurtenissen, gekke avonturen, en zelfs veel moeite over de landbouw in zijn eigen fort, goed en zorgen over hoe om je personage te pompen en maken het daardoor ongeslagen . En dit alles zal zodra u de registratie MonstersArmy passeren voor u beschikbaar zijn. Account aanmaken - een vrij eenvoudig proces. Nodig op gebieden zoals e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord (bevestiging) in te vullen, dan vinkt u het vakje, waardoor de goedkeuring van de overeenkomst en de wens geuit om nieuws te ontvangen, en kijk dan in uw mail en de brief die u verzonden. De brief is een link om je account te activeren. Dat is alles business. Het is tijd om te genieten MonstersArmy Online. By the way, lage systeemeisen toelaten om vrijwel iedereen te doen. Dus ga je gang!

In het begin moet je beslissen aan wie ook willen horen. Vampire - met unieke vaardigheden schepsel van de nacht, een weerwolf - superman verheven instincten, die begiftigd is met grote kracht en snelheid. Dat vampieren en weerwolven vechten in deze bijzondere wereld voor hun superioriteit. Uw taak - om hun bezit onneembaar te maken, een krachtig leger, die niet bang is om het conflict in te voeren, maar ook voortdurend bezighouden met onderzoek, de bouw, de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden. Je krachten zal uiteindelijk meer en meer indrukwekkend te worden en je voelt dat je klaar om te gaan zijn. Alleen MonstersArmy spel biedt een kans om een ​​onvergetelijk gevoel te ervaren!

Dus, je hebt het overleefd en werd de reïncarnatie van zijn moordenaars. Zoveel gedachten over hoe Nee, moet u onmiddellijk nemen van dringende zaken. Als voor het kasteel, op zijn grondgebied noodzakelijk is om veel verschillende gebouwen te bouwen. Deze militaire gebouwen (kazernes, stallen, een fort stadsmuur), en onderzoek (universitair goudmijn), en gemixt (Village, Shelter, Stadhuis, De Smidse, Treasury). Natuurlijk, niet alles in een keer. Maar geleidelijk aan al deze objecten worden gebouwd op uw grondgebied. Dankzij het onroerend goed dat u kunt goud en mensen vreedzaam hamsteren. En de mensen en het goud op zijn beurt behoren tot de meest waardevolle hulpbronnen. Als u het gevoel sterk genoeg, en je denkt dat er genoeg rijkdom hebben, zodat niemand zal stoppen aanvallende buren met diefstal. En middelen zijn waardevolle bronnen van neutrale steden. Dus niet stil te zitten.

Een campagne om enige kans van slagen hebben, verzamelen een indrukwekkend leger. Monster Army spel kun je groepen van eenheden, zoals speciale eenheden, lucht eenheden, infanterie en cavalerie-eenheden te creëren. Indrukwekkende? Dat klopt, het belangrijkste ding om de wijsheid om het allemaal te beheren!

Een belangrijk onderdeel van de gameplay - onderzoek. Ze helpen om speciale vaardigheden te ontdekken. Reduceren tot vampieren Bloodlust, verbeterd vermogen om te vliegen, Mind Controle en verbeterde Healing, en het vermogen van de weerwolven zijn gerangschikt Vermindering hongerstaking Lupin, Howling Wolf, en Pakket tactiek. Probeer om deze kansen te krijgen, omdat je in de toekomst! Ga verder naar de gameplay nu om een ​​rijke recreatieve veilig! Veel succes!

 

Spelen ook