Mysterie

Alternatieve namen: Mystery, Mystery

Mystery Online - gratis multiplayer online browser-based spel, die is ontworpen om patronen van representaties van multiplayer online games te breken. Opgemerkt zij dat het online spel Mystery een analoge kaart. Velen denken dat de meest opwindende en ook de meest kostbare kaartspel - natuurlijk poker. Maar de details van de kaart role-playing games is het zo dat de spelers alleen spelen hun decks, en vele zeldzame kaarten zijn aan de orde van enkele duizenden dollars. Zodat de kaart bordspellen meer dan eens zal concurreren met erkende amusement zoals poker, blackjack en anderen. In het algemeen spelen online game Mystery interensoe heel precies te zijn voor degenen die nog nooit hebben geploeterd in desktop-role playing games.

Doe mee met het spel Mystery is eenvoudig en ongecompliceerd. Het enige wat u hoeft te doen - in uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. De ontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat Mystery controleren duurde niet lang en was niet vermoeid maximum.

Dus, terug naar het spel. Wat is - card rollenspel? Dit is analoog aan de gebruikelijke role-playing games met een waarschuwing: alle gebeurtenissen in het spel, beschreven op de kaarten. Elke beurt een speler op het veld en het spelen van een kaartspel situtsiyu daarin beschreven. Mystery online spel dat is niet uitzondering in dit opzicht, maar moeten aandacht besteden aan enkele details.

Bijvoorbeeld, kun je niet gedachteloos verspreiden zodra de meest krachtige kaarten, want elk personage heeft een bepaalde hoeveelheid energie die wordt gedeeld tussen elk van de zes elementen, die behoren tot de kaart detecteren. Eigenlijk, van de elementen in het spel Gepresenteerd vuur, aarde, water, lucht, de dood en neutraliteit, elk van hen van invloed op hoeveel van die of andere kaarten die je kunt gebruiken. Ze verbeelden monsters die je team eerste vijand zal aanvallen. In principe kan het spel worden beschouwd als vrij sbalansirovannnoy. Maar Mystery spel online is niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht: het addertje onder het gras is dat iemand geluk kan lachen op de lay-out kaarten en iemand - geen. En dan is de gameplay erg vergelijkbaar met het wegnemen van snoep van een baby. Dus, het principe is dit: Als je naar een groot deel van de energie van het water, zal de meest rationele monsters deze bijzondere ramp te vallen, want ze zullen doen de meeste schade aan je tegenstander.

Verrassend element in het spel - neutraliteit, dat alle functies andere elementen combineert, en als je een neutrale kaart die energie verbruikt alle magische elementen samen gebruiken. Kaarten dit element kan terecht worden beschouwd als de meest succesvolle en zeldzaam. Doen zonder dergelijke kaarten in de strijd is in principe mogelijk, maar te kijken naar hoe krachtig, in de regel, ze zijn monsters - is het logisch om te veronderstellen dat het spel online Mystery deze kaarten waard. Online game Mystery heel catchy in zijn interface.

Direct na inschrijving ontvangt u Mystery beetje apart spelen, vooral omdat de eerste is niet gemakkelijk te navigeren, en hoe wat er gebeurt in het spel. De beste oplossing voor u zal trek naar NPCs afgifte taak. Dus in een onopvallende manier krijg je de mechanica van de zoektocht online game weet en kan snel bij het proces betrokken.

Indien gewenst, kunt u zelfs een krachtige tovenaar en verrassend te worden, maar de weg naar de Tower of Magi hard en doornige. Tijdens je opleiding, moet je de taak uit te voeren als moeilijk en gewoon eentonig, regelen training gevechten die niet zal je ervaring, en pas na enige tijd de deuren zwaaien open de mage toren voor u en u kunt iets nieuws te leren in haar paleizen.

Speel Mystery moeite waard, want alleen daar kunt u zich de charme kaart en role-playing games om te begrijpen wat is - in staat zijn om hun kansen correct te identificeren en op te bouwen tactiek, op zoek naar een gevechtssituatie. En dit alles - op de kaarten! Niet treuzelen, registreren en begin je magische reis.

 

De beste spellen online. Heroes Genres Tags