We zijn soennitische Resort

Alternatieve namen: Mijn zonnig oord, mei sleeën Resort

Play My zonnige Resort (My zonnige oord) resort met hun eigen handen.

om het leven is veranderd in een stevige vakantie op het strand, je moet je eigen plaats te bouwen. Dit biedt een kans My zonnige Resort spel, maar zal werken aan een kaal stuk land verscheen vijf - sterren hotel met alle voorzieningen.

Etot browser simulator uitstekend vermaakt op elk gewenst moment, maar vooral in de winter, wanneer u wilt duiken in de strelen warmte van de zomerzon. – Private Resort is een droom die is eenvoudig te implementeren als mijn zonnige Resort om te spelen.

Niet alleen heb je wilt ontsnappen naar het paradijs eiland. Ik wens om zich te vestigen in een bungalow meer dan genoeg, op voorwaarde dat het op een bepaalde plaats, dat wil zeggen dat de mensen daar op vakantie en maakte een positief advies over het niveau van vertinnen en entertainment.

- Uw taak is om meer klanten aan te trekken dan haar concurrenten. Als je speelt, leer je de belangrijke subtiliteiten van het spel actie. Er is niets ongewoons:

  Vashi bungalows.

 • Stroyte bouwen van verschillende naznacheniya
 • Obustraivayte bungalows met wisselende hoeveelheden zvezd
 • Nanimayte personal
 • Raznoobrazte leisure otdyhayuschih
 • Zarabatyvayte ervaring en valyutu

 

 

Nachinaya speel het spel My zonnige Resort (My zonnige oord), samen met u de reizende fans, smaakvol ontspannen en plezier hebben. Maar wat u betreft, in de eerste plaats, een bedrijf, moet je een aantal belangrijke taken op te lossen.

Gebouw naast bungalow, hoef je niet zomaar het huis en het creëren van een interieur in naar uw wens. Vergeet niet dat het comfortabel moet zijn, en elk item verbetert het comfort, waardoor duurdere bungalows, en raakt uw financiële rijkdom en het prestige van het resort.

Chem dure kamer decor, hoe hoger de klasse, maar aangezien het resort ruimte voor alle mogelijkheden portemonnee zou moeten zijn, niet alle huizen een vijf sterren luxe. Bevolken bungalows volg de wensen van het volk. U kunt de groep een ruimte te geven met twee sterren, zelfs als ze vroeg een, maar doe het in omgekeerde richting zal niet werken – mensen die willen meer, niets minder.

Huizen kunnen een 3-6. Meer dan – schelpen belangrijkste valuta, kunt u een presidentiële suite of bruiloft te bouwen.

 

 

Landscaping.

Het is juist om die behoefte registratie herinneren Mijn zonnige Resort. U kunt ook vrienden uitnodigen door het sturen van e-mail naar het nieuws met een voorstel om mee te doen in het spel ruimte zonne- resort.

Nu keren we terug naar de studie van simulatiemogelijkheden. Vanuit mijn eigen ervaring, weet je dat mensen meer ruimte nodig om hun grillen voldoen:

  Chem langer breidt uw resort, de meer personeel aan de dienst die u nodig hebt.

 • Lavki met suvenirami
 • Restorany en kafe
 • Diskoteki
 • Basseyny
 • Sportivnye terrein en zaly
 • Ekskursii
 • Punkty prokata
Huurt hem in de personeelsdienst, zodra je op te bouwen om een ​​bepaald niveau te bereiken. Nu zul je genoeg van chef-koks, trainers, souvenir verkopers, ballen, kleding, snoep en fruit, obers en andere medewerkers. Managers zullen alle vragen te beantwoorden, en andere werknemers zal produceren, verkopen goederen, evenals bezig met het schoonmaken van de bungalow en het besproeien van planten in de gebieden.

Skoro in iPlayer Mijn zonnige Resort zul je in staat zijn om een ​​aanlegsteiger voor boten en een taxi bedrijf op te bouwen, uw gasten kunnen genieten van het verplaatsen tussen de resorts en maak plezier trips.

Prohodite quests, verdien geld en reputatie, communiceren met de spelers, proberen om alle behoeften van de toeristen te voldoen, en dan zullen we geen gebrek aan u voor een bezoek aan uw resort is.

 

Spelen ook