Portal 2

Alternatieve namen: Portal 2

Game Portal 2 - een waardige voortzetting van een groot project. Dit project is gemaakt in het genre van de originele puzzel, genomen uit de eerste persoon. Het eerste deel van het spel kwam uit in 2007 en werd meteen een favoriet van vele gamers. Reeds in 2010, de ontwikkelaars kondigde de release van het vervolg, en in het begin van 2011th al haar officiële presentatie gehouden. In het vervolg van het project ontwikkelt de eerder verklaard gameplay. U zult tijdens het spel moeten verschillende puzzels oplossen, die zijn gebouwd op de exploitatie van een speciaal apparaat dat portalen kan maken, of, om meer gewoon spreken, direct overbrengen van mensen van de ene plaats naar de andere.

Portal 2 pct heeft van het hebben coöperatieve modus waarmee de missie samen te overwinnen. Grote game gebeurtenissen plaatsvinden enige tijd na de in het eerste deel van het spel beschreven actie. U kunt persoonlijk bezoek aan de verlaten laboratorium gespecialiseerd in onderzoek portals.

Om gameplay voor u om te beginnen, moet u zich vooraf te downloaden Portal 2. Tot op heden, kan het spel gemakkelijk downloaden van de portal Steam, waar het installatiebestand kost je slechts $ 12. Nadat je het spel op uw computer installeert, kun je leren dat de hoofdpersoon is hetzelfde gebleven mooie meisje Chell, die te weerstaan ​​is niet helemaal in balans, maar uiterst intelligente supercomputer. Voor degenen die liever Portal 2 te spelen, met behulp van de co-op mode zal aparte verhaallijn beschikbaar.

Kijkend naar het tweede deel van het spel, besef je dat zijn voorganger was gewoon een experiment - een succesvolle training voordat iets briljant beginnen. In het nieuwe project met een groot aantal nieuwe en interessante gameplay-elementen. En ondanks het feit dat de duur van het spel Portal 2 is aanzienlijk verhoogd, de spelers die reeds in staat het project zelf testen verzekeren dat vluchtigheid zijn blijft de belangrijkste nadeel. En een ander probleem is dat de re-pass-spel wordt oninteressant - alle puzzels en raadsels voor het eerst zo veel tot de verbeelding, vooral die vergeten hun doorgang onmogelijk.

Bereid je voor om Portal 2 te spelen dat je zal enthousiast en aandachtig. Na het werken een beetje op het eerste deel, kunt u veilig overgaan tot de taken van de tweede implementeren. Zal u verrassen geweldige graphics en leuke muziek kwaliteit. Als eerder was het nodig om het vuur alle beschikbare middelen om zichzelf te beschermen tegen kogels corny bloot, het vervolg, de ontwikkelaars hebben een groot aantal originele trucs, zoals de lens opgesteld, brekende het licht, lasers en andere "functies."

Voor alle ervaring, natuurlijk, hoeft u alleen het spel zelf te downloaden en te testen, en scheren de voordelen kunnen worden gekeken naar Portal 2 video trailer.

 

Spelen ook