Total Domination

Alternatieve namen: Total Domination
Dit alles in real time en door interactie met andere spelers. Het spel Total Domination verschilt met gedenkwaardige graphics, hoge-kwaliteit voice acting en brede mogelijkheden voor interactie tussen spelers.

System requirements

System eisen zullen iedereen tevreden: om te proberen je hand op post-apocalyptische gevechten zul je alleen een computer en internetverbinding nodig. Total Domination download niet werken, maar het is niet nodig. Het spel is browser-vrij - geen vervelende downloaden en installeren.

Registration in de game

In het spel Total Domination, zal de registratie niet meer dan vijf minuten duren. Velden die moeten worden ingevuld bij het maken van een game account:

 • Nickname (Cyrillisch en Latijn zijn toegestaan).
 • E-mail adres.
 • Password.
 • The wachtwoord opnieuw in.
 • Consent naar mailing ontvangen (indien gewenst). ru, Vkontakte, Odnoklassniki of Facebook.

  Beginning van de game

  It begint allemaal met de opleiding. De rekruten worden begroet door de algemene, getemperd in gevechten. Veelbelovende om u een man, zal dit ernstige vorm van een soldaat uit de eerste taken die lessen over het gebruik van de knoppen, kaarten en verschillende menu's in het spel zal worden geven. Leningen worden ontvangen als een belasting op de bevolking van de sector. Meer mensen - meer geld.

 • Crystals - kan worden verkregen door het verhogen van het niveau en voor het voltooien van taken. Dit is een Universal Resource waarvoor alle andere zijn verkregen.

Technologies

De technologie boom belooft de speler een schat aan kennis en een wagen van kans. Elke nieuwe technologie wordt uitsluitend na alle voorgaande op de tak. Sommige van hen kunnen niet worden onderzocht zonder building bepaalde gebouwen. En dus veel gebouwen in de sector kan worden gebouwd tot bepaalde technologieën bestudeerd.

Building

In het spel zijn er veel verschillende gebouwen, die elk vervult zijn functie. In totaal zijn er 5 soorten faciliteiten, evenals de mogelijkheid om de sector te komen en de diensten van de zwarte markt. Beschikbare opbouwen categorieën:

 • Resource - alle gebouwen in verband met het verkrijgen van uranium, titanium of kredieten.
 • Command - coördinatie centra van verschillende soorten.
 • Military - bases en fabrieken voor de productie van militaire uitrusting.
 • Protective - defensieve structuren, zoals muren, poorten, torens en geweren.
 • Decorative - extra nuttige decoraties van de sector. Bijvoorbeeld, een robot reparateur.

Troops

The speler is beschikbaar 4 types van de troepen, die elk biedt een keuze uit een groot aantal eenheden:

 • Infantry.
 • Armored voertuigen.
 • Artillery.
 • Aviation.

Process van de game

Total Domination online kunt u uw eigen sector te ontwikkelen door het extraheren van middelen, het bouwen van gebouwen en het leren van technologie. De succesvolle verdeling van de bestaande krachten zullen hen in staat stellen om hun bezittingen uitbreiden en versterken van het leger. Op de kaart van de wereld, in aanvulling op uw sector, zijn er sectoren van de andere spelers, evenals gratis locaties die kunnen worden beroofd of beschermd tegen plunderingen. In het spel Total Domination locaties - een zekere bron van extra ervaring en zelfs militaire eenheden. Te verkennen en aan te vallen om uw middelen aan te vullen. Het invoeren van de clan, zal je extra bonussen ontvangen. Op het einde, zijn er veel kansen voor een persoon om zijn positie op het slagveld te houden?

How om te winnen zonder donat?

The spel voorziet in de mogelijkheid van het verkrijgen van extra virtueel 'broodjes' voor echt geld. Sommige spelers zijn heel blij met deze kans, maar anderen categorisch weigeren om iets te investeren in de spelwereld. Kan ik winnen zonder donat? Ja. De Total Domination strategie is gratis om te spelen. Niet alleen spelen, maar ook winnen. Om dit te doen, moet je geduld en kennis van alle aspecten van het spel, de economie en de strategie van het voeren van oorlog. Maar het belangrijkste wapen in je handen zal diplomatie. Communiceren met andere spelers, op zoek naar vrienden en bondgenoten, lid van de clan en geen donateurs in staat om u te verslaan zal zijn.

The spel Total Domination indruk met zijn post-apocalyptische entourage en reikwijdte. Deze strategie biedt uitgebreide mogelijkheden voor interactie tussen spelers: je moet bondgenoten te vinden, de beveiliging van uw sector van vijanden, een aanval op de sectoren van de rivalen, de handel met de buren. In Total Domination spel wordt aanbevolen voor liefhebbers van MMO games.

 

Spelen ook