Regels van de oorlog-nucleaire strategie

Alternatieve namen: Regels van de oorlog-nucleaire strategie

Spelregels van oorlog nucleaire strategie - browser-based online strategie oorlog, won in 2011 de eerste plaats onder de gebruikers van de site vk . Com . Vervolgens zullen we de functies waarvoor de regels van de oorlog online verdient zo'n brede erkenning te bespreken.

Registreer nucleaire strategie in de spelregels van de oorlog online op de officiële website van het spel waar u een standaard e-mailadres, een wachtwoord invullen uitgevoerd om toegang te krijgen tot uw account en de naam van de speler. Daarna kun je zelf zien dat de regels van de oorlog, nucleaire strategie spelen echt spannend en tienduizenden gebruikers "VKontakte" niet vergis.

Het spel heeft de standaard regels van de oorlog systeem eisen, met betrekking tot elke browser spel: bijna elk besturingssysteem Windows , sinds 2000, te weten: Windows 2000, Windows [_2_ ] 7 Windows ME , Windows XP , Windows Vista , CPU [ _1_] Intel Pentium III , met een klokfrequentie van 800 MHz, een RAM-geheugen van 256 MB.

Regels van de oorlog online game begon de beklimming als een applicatie op het sociale netwerk, maar is onlangs onafhankelijk en autonoom te worden, met haar officiële website. Zoals elke bevoegde strategie, om het spel te begrijpen moeten worden opgeleid, die is mogelijk gemaakt dankzij het eerste teken, die de speler zal ontmoeten na een nucleaire oorlog strategie spel opent zijn ogen voor de eerste keer. Dit is een kleurrijke karakter General Lapidus dat de eerste paar zou suggereren dat als een ja, je kunt, wat een betere stap te nemen op dit moment. In de loop van het bevorderen van de ontwikkeling ladder zal je adviseurs ontmoeten op verschillende takken van haar bedrijvigheid: militaire ambacht in handelszaken in het onderzoek complex en diplomatieke nuances.

Algemene oorlog strategie spel heeft een uitgestrekt grondgebied, die zich gevestigd heeft talloze databases beheerd door andere spelers. Sommigen van hen zal sterk overtreffen uw niveau, de andere vice versa - alleen hun activiteiten beginnen, en sommige kunnen bijna of geheel verlaten.

Speel nucleaire strategie zeker interessant lijkt voor fans van de militaire kronieken: hier vindt u de waarheid te zien een groot arsenaal aan wapens en een groot aantal tactieken om te worden gebruikt in overeenstemming met het strategisch plan ontwikkeld door jou.

Resources geproduceerd op de basis, in overeenstemming zijn met een militaristische karakter, die nucleaire strategie online spel heeft. Dit zijn uranium, titanium, en leningen die zich ophopen in je appartement gebouwen. Andere bron kan worden genoemd kristallen, maar ze worden geëxtraheerd met een speciaal gebouwde gebouwen, zoals eerder vermeld, de speler kan het ontwikkelingsniveau en voltooide opdrachten verhogen. Met behulp van deze kristallen kan zijn om de stroom van zijn argument van een bepaalde bron te verhogen of om verschillende elite troepen, die zeker nodig zijn om de basis van de tegenstander te slaan en om haar te beschermen schaffen.

Download reglement van de oorlog is niet nodig, want dit is een puur browser-based spel en de regels van de oorlog moeten online worden gespeeld. Ik voeg ook dat het ontwerp van de speelruimte en visuele effecten zijn gemaakt op een voldoende hoog niveau dat het oog behaagt en helpt om meer gameplay, volledig ondergedompeld in de virtuele wereld van oorlog en gevechten onovertroffen genieten.

 

Spelen ook