Resident Evil 4

Alternatieve namen: Resident Evil 4

Resident Evil 4 - computerspel third-person shooter. Resident Evil 4 spel ontvouwt gebeurtenissen in deze horrorfilm. Er moet altijd op je hoede zijn. Dit is onderdeel van net als zijn voorgangers. Voor u de hele serie van games. En dit is slechts een serie van enorme serie Resident Evil. U wacht op de gruwelijke monsters, redding vlucht, schieten en explosies en al dat spel Resident Evil 4 herbergt.

Voordat de gaming webs stel voor dat je klaar bent met lezen van deze review en blader gekenmerkte online Resident Evil 4 video. En dan kan haast het spel Resident Evil 4 te downloaden op de site.

In Resident Evil 4 het spel is vrij simpel, maar natuurlijk, lol. Ontwikkelingen in 2004 gestart. De hoofdpersoon van het spel zal bescherming van de Amerikaanse president dochter los te laten en. Deze ambtenaar heeft een soort van bovennatuurlijke krachten, maar is slim genoeg en sterk.

Dus, in het spel Resident Evil 4, zijn er twee hoofdpersonen:

• Leon Scott Kennedy;

• Ashley Graham.

Leon Scott Kennedy - vyzvalitel president dochter Ashley. Staat werknemer en de hoofdpersoon van het spel. Dit is je karakter, en alleen hem. Er is een hoofdstuk waarin je een beetje Ashley, en dat het geen speciale apparatuur. De belangrijkste taak van zijn oberigat meisje.

Ashley Graham - een dochter die werd ontvoerd door een religieuze sekte. Zwak karakter en de hoofdpersoon als een last, want na Leon vindt het, moet hij leven en breng haar naar huis ongedeerd. Maar je kunt bepaalde knoppen gebruiken om haar daden, of liever bestellen beheersen. Het helpt ook je karakter - om hints, beklimmingen zien en opent de deur naar uw back-breaking held.

Als je het meisje niet kan redden van de monsters, maar worden ze ontvoerd of gedood haar, vertrekt u uit het spel. dwz deze ronde mislukt. Dat is de belangrijkste - Uw taak is om de dochter van de president te beschermen.

In gebruik karakter Resident Evil 4 wapen wordt gepresenteerd in voldoende hoeveelheid en variëteit. Maar een update beschikbaar is - laser sight, die sterk vereenvoudigen het proces voor je spelletjes.

Hoofd vijanden op je weg deze bloeddorstige inwoners van de dorpen - Ganado. Toen dat eenvoudige leven mensen en boeren. Maar na virusinfectie Las - Plagas, worden ze zielloze monsters.

Het spel geeft ook toevoegingen, bonus modes: «Separate Ways», assigment Ada, «The Mercenaries».

Gemerkt dat de ontwikkelaars besloten om toch te behagen de fans en geeft het beste uitzicht op het wedstrijdschema, vernieuwt het. Hoewel nog niet op het niveau van de beste, maar beter dan de vorige delen. Een geluid in de intense momenten van het spel is heel beangstigend, te rillen door het lichaam. Je kunt niet zomaar bang.

Download Resident Evil 4 op de site en kan de bevrijding van meisjes verhaasten. Nadat Ashley wacht op uw hulp. Vergeet dan niet om ons te vertellen over dit spannende spel je teamgenoten. Wat zouden ze allemaal van de ernst en het risico van het ontwikkelen van evenementen hebben gevoeld.

Heb een leuke gameplay!

 

Spelen ook