Rise of Nations

Alternatieve namen: Rise of Nations

Dat is het spel Rise of Nations, weet van elke zichzelf respecterende gamer. Dit is een echte klassieker van het genre. Dit spel combineert alle beste kwaliteit games in het genre van de historische strategie. Elke liefhebber van grootse verovering en ontwikkeling van complexe virtuele strategieën en plannen zijn te vinden in het spel zelf. Je verwacht vertegenwoordigers van achttien verschillende landen. Elk land heeft zijn eigen bonussen die beschikbaar zijn voor de speler succesvol afronden van opdrachten of quest zijn. Je hoeft alleen te maken met zesduizend jaar, waarin er alle belangrijke gebeurtenissen van het spel. Daarnaast moet je grondig beheersen de vaardigheid van oorlogsvoering, spionage en leren om problemen op te lossen door middel van de wereld of burgeroorlogen.

Om het spel te starten, moet u Rise of Nations te downloaden. Indien u dit wenst, kunt u alle noodzakelijke aanvullingen en updates te downloaden en te installeren, terwijl het ontdekken van nieuwe kaarten, ongewone en originele units, verschillende game campagne en andere nuttige toevoegingen.

Play Rise of Nations een beroep op al die gamers die gek op spelletjes behoren tot het genre van de computer strategieën op historische gronden. Dus, als je denkt dat je de aanwezigheid van militaire leiding neigingen, je moet zeker proberen hun hand in dit project. In dit spel verwacht je een groot aantal instrumenten om hun eigen land te ontwikkelen in totaal verschillende richtingen.

De ontwikkelaars beschrijven het als een genre aansluiting RTS. Als ontwikkelaar, door de manier, beroemd gemaakt bedrijf Big Huge Games. Een project wordt beschouwd als het geboortejaar van 2003 ver zijn. Dit spel is zeer combineert de beste elementen van de wereldwijde strategie. Het is vermeldenswaard dat in de toekomst, de makers van het project, dat wordt beheerd op z'n minst de basisideeën in Rise of Nation uitgevoerd, gelden als basis voor de andere niet minder populair vandaag spel Rise of Legends.

Rise of Nations in de natie zijn beschermd tegen elkaar door nationale grenzen, die gebieden die rond de steden en vestingwerken te vertegenwoordigen. Volgens de legende van het spel de spelers behoren tot nationale grenzen, en op hun grondgebied gemakkelijk kan worden opgericht verschillende gebouwen en gebouwen. Moeten rekening houden met het punt dat je een gebouw op het grondgebied van een neutrale niet kunt bouwen en je niet thuishoren. Tijdens het spel zul je in staat om uit te breiden van de nationale grenzen, het verkennen van nieuwe gebieden en bouwen van nieuwe wonderen van de wereld.

Continue onze review van Rise of Nations zou wonderen van de wereld die real-world gebouwen en monumenten overgebracht naar virtuele realiteit vertegenwoordigen willen. Na hun constructie spelers ontvangen bepaalde bonussen en promoties, omdat zij specifieke kenmerken.

Om te zien voor jezelf de juistheid van al het bovenstaande, kunt u persoonlijk om Rise of Nations video trailer te heroverwegen.

 

Spelen ook