Star Tsitizen

Alternatieve namen: Roberts Space Industries, Star Citizen

spel Star Citizen: voldoen aan de sterren.

– Game Star Citizen ruimte simulator in ontwikkeling Corporation Cloud Imperium Games bereidt zich vrij te geven in 2016, hoewel het oorspronkelijk was gepland voor een release in 2015. Hierin kunnen spelers een enorme wereld te verkennen in de multiplayer modus, langs de missie op hun eigen en samen te werken in kleine privé-groepen.

Ontwikkelaars willen Star Citizen downloaden te bieden als de release van add-ons, het betalen van elk afzonderlijk, of wachten op de volledige versie van het spel. Veel gamers hebben besloten om de eerste optie te kiezen dan de studio hielp de nodige fondsen te werven voor de verdere werkzaamheden. En het geld was zelfs meer dan genoeg. Als het project manager – Chris Roberts, hoopte te verzamelen 2.000.000. dollars, draaide meer dan 100 miljoen in december 2015 op zijn naam staan ​​. Dit geeft vertrouwen in de spelers in het project en willen meer om mee te doen in volle gang.

 

 

Functies en plot.

De ontwikkelaars proberen te doen is niet alleen een goede speeltje, maar een realistische simulator, die zal worden geanimeerd alle details van het schip, dat in het leven mobiel kan zijn. Spelers kunnen ook uw eigen objecten toe te voegen, zoals schepen –. Wanneer het spel officieel is vrijgegeven en zal mogelijk zijn om de Star Citizen downloaden, zal modificatie gereedschappen worden gepresenteerd in het publieke domein. Onder andere functies van het spel – authentieke talen voor basic 3 - sterren races, en alle vijf van hen:

  • Lyudi – bewoners van de aarde voor eens en nu ruimte rangers United Earth Empire. Op aarde, blijft het kapitaal en de culturele, commerciële en politieke centrum is gelegen op Terra.
  • – Tevariny eerste beschaving, begroet mensen.
  • – Vandalen geconfigureerd niet vriendelijk voor al zijn buurlanden. In hun cultuur, er is aanbidding van koud staal mes –, dus het imago overal. Groot belang wordt gehecht aan het verzamelen van trofeeën (wapens, beenderen van de vijanden, religieuze symbolen, etc.).
  • Zi’Ane vriendelijke gelijkgestemde mensen zoals reptiel mensachtigen. Ze zijn krachtige handel, ontwikkelde het toerisme, is er een uitwisseling van technologische vooruitgang.
  • – Banu en vriendelijke mensen beschaving.

Ontmoeting met hen was onverwacht voor een man, en niet alle reizigers omarmd nieuwkomers met vreugde. Samen met voldoende races zijn er ook militante strikt bewaken hun grenzen tegen indringers.

mensen hebben constant in gevecht bereidheid om te blijven, bouwen van hun eigen oorlogsschepen, het versterken van de vloot van zware vliegdekschepen en lichte strijders. Uiteraard zullen spelers geleidelijk zoeken naar mogelijkheden om zijn vloot uit te breiden, quests te voltooien, deelname aan missies, het leren van de ruimte open ruimtes. Maar na het principe van controle innemend kleine molenaars geleerd, en zelfs geleerd om het verzet te geven aan buitenstaanders, zullen blij zijn om te dragen aan een solide cruiser zonder problemen ondervindt met zijn ontwikkeling.

The Star Citizen op een PC biedt pompen schepen, en elke zal geleidelijk toenemen kenmerken. Maar als je een van de ruimteschepen te verliezen in de strijd, kunt u alleen make-up voor de schade van de nieuwe aanwinst, die zal moeten opnieuw te verhogen tot het oude niveau, het uitgeven van geld.

Sandbox Roberts Space Industries biedt gamers onbeperkte mogelijkheden als je kunt om te beslissen wat te doen: om asteroïden, handel boren met de buren om een piraat carrière te ontwikkelen.

Systeemvereisten indicatief

  • Voor RSI is gepland ter ondersteuning van Linux en OS X
  • OS: Windows Vista / 7/8/10 (x64)
  • 8Gb RAM en vyshe
  • Chetyrehyaderny protsessor
  • Videokarta met DirectX 11 ondersteuning en het geheugen van 1Gb
 

Spelen ook