The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth 2

Alternatieve namen: The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth 2

Game Battle for Middle Earth 2 wordt beschouwd als een computer spel, dat is ontwikkeld in het strategie genre. Dit spel is een vervolg op het eerste deel van het spel Battle for Middle-earth.

De tweede versie werd gemaakt vele innovaties, dus het zal de fans van zijn diversiteit en een groot potentieel te behagen.

Game-client voor het spel Battle for Middle Earth 2, kunt u deze downloaden, zoals de officiële website van het spel, en alle andere die toegang biedt tot het bestand te downloaden.

Game Battle for Middle Earth 2 review onthult de plot van het spel, beschrijving van de soorten van fracties die tot hen personages, in het bijzonder het leger en fleet management van elke klasse, en dus

In het computerspel The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth 2 heeft twee campagnes, het bedrijf Licht en Duisternis.

Op basis van het feit aan welke kant je zal worden, zal je missie te hangen. Elk bedrijf is anders en hun werk slechts acht.

Acties in het spel The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II zo dicht mogelijk bij de beschrijvingen in het boek.

Realm The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth 2 verbreed tot zes fracties

1) Mensen westen. Deze omvatten: Gandalf, Aragorn, Boromir, Faramir, Theoden, Eomer, Eowyn.

2) Elves - een trotse en vriendelijke mensen. In deze fractie inbegrepen - Elrond, Eagle Manwe, Arwen, Legolas, Glorfindel, Haldir, Treebeard, Thranduil, Galadriel.

3) Gnomes - chagrijnig, maar goodies. Deze omvatten: Gloin, Gimli koning Dain II Zheleznostop.

4) Isengard - een verbinding die aan de kant van het kwaad. Het omvat: Saruman, Grima (Cherveust) Lurtts schuifelen.

5) Mordor - is een negatieve fractie van zijn belangrijkste vijanden campagne supporters steken. Dit omvat: Nazgul op een gevleugeld schepsel, de Herald van Sauron, Witch King of Angmar, de Nazgul, Sauron.

6) Goblin - een fractie van deze innovatie, de vijanden van het licht krachten. Om deze fractie zijn: Shelob, dia's, Drogot.

Alle karakters hebben hun eigen unieke vaardigheden en voor elk van hen toegewezen aan een specifieke missie in het spel. Naast de personages uit elke factie heeft zijn eigen leger. Deze groep van mensen die bepaalde verantwoordelijkheden zijn toegewezen in de wereld van The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth 2.

In het computerspel Battle for Middle Earth 2 is een hol waar levend wild, gewelddadige wezens.

1. Goblins Cave - een plaats bewoond door wilde goblins. De troepen worden aangemoedigd vooral in het spel.

2. Cave Troll - deze habitat grot trol. Deze wezens worden opgeroepen voor verdere strijd.

3. Nest van spinnen - een plek waar ze leven en broeden reusachtige spinnen. Ze worden ook aangemoedigd in het spel om te vechten.

4. Nora wargs - deze residentie wilde wargs. Deze clan oproep voor de strijd.

5. Lair vuur hagedis - dit is waar live-vuur hagedissen. Zij roepen op het slagveld te helpen.

6. Begraafplaats - een plaats waar alle geesten. Geesten noemt, ten strijde.

Vergeet niet de game client voor The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth 2 te downloaden op de officiële website, en dan op reis gaan met hun bekende personages.

 

Spelen ook