TimeZero

Alternatieve namen: Half Zero

Na een nucleaire explosie mensheid een nieuw uitgangspunt heeft ontvangen en nam een ​​ander pad van ontwikkeling - geen nieuw idee, maar de uitvoering ervan in het post-apocalyptische role-playing game TimeZero online zeer indrukwekkend. Online game TimeZero al heel populair op het web, dankzij de uitstekende graphics, spannende quests en de maximale capaciteit van je karakter op het gebied van ontwikkeling.

Om te beginnen TimeZero registratie vereist. Ofsayte op het spel, selecteer de gewenste optie. Na het lezen van de proloog, druk op "play" en voer de naam van het personage, een geldig mailbox mailadres en wachtwoord te bevestigen. Nuance - registratie in het spel TimeZero biedt selecteert u het geslacht van uw toekomstige held. Vervolgens accepteer de regels en de overeenkomst en drukt op "enter". Wachten op de brief met de activering van de rekening, bevestigen - en TimeZero online registratie je al hebt.

Nou, nu kunt u het reine te komen met de oprichting van het personage. Reeds in dit stadium van het spel online TimeZero goed zelf aanbeveelt. Diverse regelingen om een ​​beeld van de held, elf beroepen tweedeling in kampen (twee van hen), en fracties (acht), en een groot aantal clans. Dus, speel het spel online vindt u een van de strijdende kampen TimeZero - voor Healers Kronos of voor Black Scorpion. Echter, terwijl je "niet schijnt" te zijn in hun gelederen, waarom - lees dan verder. Elk kamp wordt gevormd van vier partijen.

De positieve "Healers Kronos" omvatten de volgende fractie:

1. Rangers - erfgenamen van het militaire beroep, beschermen de zwakken en onderdrukten van overvallen en plunderingen;

2. Iron Hawks - een groep van getalenteerde wetenschappers, het doel is om nieuwe beschavingen in de ruimte;

3. Psyonix - een speciale groep mensen psy-kinetiek (werken met de kracht van het denken)

4. Witte Legioen - Leger van de Grote Keizer.

In kamp negatieve "Black Scorpion" omvat fracties

1. Invasion - genadeloze soldaten vreemdelingen uit een ander zonnestelsel;

2. Systeam - robots en mind control hen, "Sara", de neiging om de vernietiging van alle organische wezens;

3. Gratis Landbouwers - zelfstandige boeren;

4. Moskou Gangsters - spot "bosota" - dieven, moordenaars, plunderaars, etc.

Alle beginners beginnen te spelen TimeZero met "incubator", een speciale plek waar je kunt gaan door middel van training gevechten (klik op "toon fight") en arm - u verkouden bent, gooien, vuurwapens, energie wapens. En, natuurlijk, krijgen een eerste baan. Klaar? Dan neem je rugzak en gaan - er buiten de muren van het gebouw vindt u een prachtige, mysterieuze en wrede wereld vinden.

Elke passerende zoektocht held brengt ervaring, verbeterde parameters (eigenschappen en vaardigheden), de voltooiing van de inventaris. Zoals voor de prestaties, de tien van hen: ervaring, gezondheid, vitaliteit, psi-energie, kracht, behendigheid, intuïtie, uithoudingsvermogen, nauwkeurigheid, intelligentie. Skills een beetje meer (13) en te ontwikkelen als ze gebruik maken van die wapens of andere voorwerpen, medische benodigdheden en apparatuur. In de loop van hoe je zal TimeZero spelen, probeer ze allemaal te ontwikkelen.

In willekeurige en verhaal quests, TimeZero online spel waarin je (werk in de mijnen) kan verdienen, halen en te verkopen middelen om monsters en mutanten te vernietigen (bestel ze hier 16), enz. etc. En nog belangrijker, je moet weten (of niet ... als je geïnteresseerd bent intriges - spoiler! ) Speel het spel online TimeZero je tot een bepaald punt en als je karakter sterk genoeg zal zijn en het aantal niveaus die u op het gewenste niveau, dat is wanneer je partij te kiezen - een Healer Kronos, of Black Scorpion geworden. En dan - uw nieuwe persoonlijke benchmark.

 

De beste spellen online. Heroes Genres Tags