Tom Clancy's The Division

Alternatieve namen: Tom Clancy's The Division

spel Tom Clancy's The Division: een wereld op de rand van een ramp.

Voor zover mensen in staat zijn om te overleven in een biologische aanval? Die vraag heeft het spel Tom Clancy's De afdeling van het ontwikkelteam in Zweden & ndash verbaasd; Ubisoft Massive, Amerika & ndash; Red Storm en Groot-Brittannië & ndash; Ubisoft Reflect, en uitgever Ubisoft, die zich voorbereidt exclusieve content op Xbox One. In aanvulling op dit platform, kun je het spel kopen voor de PlayStation 4, en Tom Clancy 's De afdeling te downloaden voor de PC.

release datum meerdere malen klonk en verhuisde. In mei 2014 werd verwijderd in de zomer van 2015, maar kondigde een nieuwe release datum & ndash; 8 maart 2016 jaar.

Het spel zelf is het begin van de game series, die alleen lijken te zijn, als het gaat om het genre van MMORPG shooter die belooft om de fans van dynamische shooters zavarushku.

Onderwerp kant.

Het is een traditie dat alle rampen gebeuren in Amerika, en de gebeurtenissen van dit spel, ook, vindt plaats in New York in Manhattan nabije toekomst. Hoe mensen zich gedragen wanneer er een biologische ramp? Hoe snel de infectie zich verspreidt, en welk deel van de bevolking levensvatbare en klaar om de vijand zal zijn?

Op de eerste dag in ziekenhuizen opraken van de ruimte. Onder quarantaine sloeg de meeste gebieden op de tweede dag. Dan druk op de beurs, verloor elektriciteit en water, winkels waren leeg, en de mensen werden vijanden. Voor dergelijke situaties te maken van een speciale afdeling van de mensen die werken in een rustige omgeving ingenieurs, artsen, politieagenten, academici, en ga zo maar door. d. maar zij zijn opgeleid om te werken in extreme gevaar, en nu hebben ze om te vechten tegen het virus, en de krachten die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan ​​ervan.

Hoe succesvol is het werk van een team hangt af van de spelers die besluiten om Tom Clancy's The Division downloaden en betrokken bij de missie. Het begint allemaal in Manhattan, op het grondgebied van de verhoging beschikbaar voor nieuwe gebieden zal worden.

kunnen worden verzameld op de 4 deelnemers in de groep, en het systeem zal selecteren mates dicht kenmerken. De auteurs belofte dat het spel mee in de vorm van een draak helper zal worden met een speciale mobiele applicatie via smartphone of tablet.

gaming producten voor de doorgang van de opdracht, hoewel het niet enkele actie uitgesloten, maar in dit geval moet aanpassen aan de wereld, die wordt beïnvloed door de andere spelers.

Voordat je open wereld van Tom Clancy's De afdeling op de PC en de personages, zonder verwijzing naar bepaalde beroepen, klassen of rassen. In het begin hebben we alle vaardigheden te openen, maar de opkomst en ontwikkeling hangt af van de activiteit van de actie gamers.

Agenten organisatie rugzak uitgerust met de noodzakelijke dingen voor de volgende 72 uur.

ongeduldige en selecteer.

  • De Collector's Edition bevat de toevoeging Ze Division Hazmat Gear Set, een abonnement, een poster, een boekje met de basisprincipes van het spel, schoudertas en werktijden middel.
  •  

    Spelen ook