De divisie Tom Clancy's

Alternatieve namen: Tom Klensi Division

Igra Tom Clancy's The Division: de wereld op de rand van een ramp.

Naskolko mensen in staat zijn om te overleven in een biologische aanval? Deze vraag is een raadsel spel Tom Clancy's De afdeling van de Zweedse development team Ubisoft Massive, Red Storm-Amerika en Groot-Brittannië Ubisoft Reflect, en uitgever Ubisoft, waarin de inhoud exclusief voor Xbox One voorbereidt. In aanvulling op dit platform, kun je het spel kopen voor de PlayStation 4, en Tom Clancy's The Division download voor de PC.

Datu exit gelede en ga een paar keer. Het spel zelf is het begin van de game series, die alleen lijken te zijn, en het behoort tot het genre MMORPG shooter die belooft om de fans van shooters dynamische schermutseling.

Syuzhetnaya side.

Stalo traditie dat alle rampen gebeuren in Amerika, en de gebeurtenissen van dit spel ook plaatsvindt in New York in Manhattan nabije toekomst. Hoe zich te gedragen als mensen, als er een biologische ramp? Hoe snel de infectie zich verspreidt, en welk deel van de bevolking zal levensvatbaar en klaar zijn om deel te nemen in de strijd met de vijand?

Uzhe de eerste dag waren er geen lege stoelen in de ziekenhuizen. Onder quarantaine is het meest getroffen gebieden op de tweede dag. Vervolgens raakte de beurs, verloor elektriciteit en water, winkels waren leeg, en mensen werden vijanden. Voor dergelijke situaties creëren een bijzondere afdeling van het volk, die de technici werken in een rustige omgeving, artsen, politieagenten, wetenschappers, en ga zo maar door. d. maar zij zijn opgeleid om te werken in omstandigheden van extreme gevaar, en nu hebben ze om te vechten tegen het virus, en de krachten die verantwoordelijk zijn voor het uiterlijk zijn. Het begint allemaal in Manhattan, zal het gebied verder zal toenemen, beschikbaar voor nieuwe gebieden. Het kan worden verzameld voor 4 deelnemers in de groep, en het systeem zal een partner, familie kenmerken te selecteren. De auteurs belofte dat het spel mee in de vorm van een drone-mate zal worden met een speciale mobiele applicatie via smartphone of tablet. Gaming product dat ontworpen is voor de doorgang van de opdracht, hoewel het niet een enkele actie is uitgesloten, maar in dit geval zal zich moeten aanpassen aan de wereld, die wordt beïnvloed door de andere spelers. In het begin, open ik alle vaardigheden, en hun opkomst en ontwikkeling hangt af van de activiteit van gaming actie. organisatie Agenten uitgerust rugzak met de nodige items voor de komende 72 uur. Een volledige set van items worden bekend, wanneer de langverwachte vrijlating speelgoed, maar nu is bekend dat in de huidige set:

  • Standartnoe editie Division;
  • Zolotoe aanvulling op kopieën van versies van het spel, dit is inclusief abonnement met nog onbekende inhoud, en de toevoeging van de"National Guard";
  • Kollektsionnoe editie Ze Division omvat de toevoeging Hazmat Gear Set, seizoen ticket, poster, boekje met de basisprincipes van het spel, schoudertas en werktijden middel.
  • Naruchnye uur uitvoeren user interfeys
  • Zaschitnaya maska
  • Kontaktnye lens verbetering waarneming ambient realnosti
  • Mnozhestvo soorten oruzhiya
  • Sredstva kommunikatsii

  Predvkushaem en vybiraem

  Na Momenteel ontwikkelaars hebben het systeem kenmerken, die comfortabel om te spelen op de PC zal worden aangekondigd, maar is geopend voor pre-order, waardoor Tom Clancy's The Division optie buy pakketten:

 

Spelen ook