Total War Warhammer

Alternatieve namen: Total War Warhammer

Het spel Total War Warhammer: fantastisch strategie.

Britse studio Creative Assembly heeft een vruchtbare ontwikkelaar bleek, vuren op de gaming markt 8 Total War-serie, en 22. 04. 2015 kondigde de 9 e deel. Client MMO Warhammer Total War game met elementen van de turn-based strategie op hetzelfde moment zal de eerste van een trilogie van Warhammer, en zal worden vrijgegeven 28. 04. 2016

speler ondergedompeld in de epische strijd ontvouwen tussen het menselijke ras en gigantische monsters, orcs, dwergen, undead, eng magische wezens, en andere vertegenwoordigers van de fantasiewereld. De grote tegenstand zal een ontmoeting met krachtige wizards en vliegende wezens in de vorm van draken en Wyverns, die de gameplay in een levende, spectaculaire actie maakt.

ontwikkelaar en distributeur van Sega werkt aan versies voor verschillende platformen, en Total War Warhammer zal het mogelijk zijn om te downloaden OS X, Microsoft Windows en Linux.

 

 

Zwaarden en spreuken!

De taak van de speler om een machtig rijk te creëren, en daarvoor moet je niet alleen het talent van de veroveraar, maar ook prima diplomaat, visionair econoom, en zelfs sluwe spion te laten zien. Op dit punt in het verhaal gepresenteerd 4 facties:

 • Imperiya - machtige koninkrijken der mensen, onder leiding van Carl Franz streven naar kleinere provincie consolideren, draaien ze in een machtige kracht in staat is zich te verzetten tegen de vijand stam.
 • Greenskins - Community fantasy monsters: trollen, goblins, orcs, en nog veel meer. Ze zijn tegen allen, en krijgen plezier uit de oorlog zelf. Zij hebben tot doel om de rest van de wedstrijd te vernietigen, terwijl onder de invloed Waaagh psychische energie.
 • Dwergen - zijn bezig met het verdedigen van hun eigen grondgebied en forten. Onder leiding van de leider Torgrimoma komen ze naar de oppervlakte uit hun schuilplaatsen om vijanden te vernietigen. Uitstekende vakmensen in de bouw en in de strijd liever bijlen en unieke arrangementen te gebruiken.
 • Vampires - undead vertegenwoordigers van de andere wereld, die de leiders van de machtige vooruit zijn. Niemand weet wat ze willen, maar ze met zich meedragen een ernstige bedreiging voor alle levende wezens.

Fans van dergelijke verhalen is het downloaden van Total War Warhammer, aan de uitverkoren geslacht leiden en  privesti het naar de overwinning. Het script is geschreven veel personages, en de botsing tussen de races gebeurt de hele tijd. Gebruik de juiste balans van de macht, om te winnen en win een prijs in de vorm van een hamer van Sigmar, of Gal - Maraza, zoals dat heet.

Tegen zult u het uitvoeren van trollen, zwaardvechters, boogschutters, en zelfs spinnen. De sjamanen en tovenaars zijn in staat om een heel leger van vijanden te mengen, en de aanzienlijke bijstand zal de priesters, heks jagers, grimgory, krijgers, worden aan uw zijde.

Elke race in de Total War Warhammer op de pc heeft het karakter, de vaardigheden en mentaliteit dat het uniek maakt en bepaalt het gedrag op de battle arena. Na het selecteren van een wedstrijd, moet rekening houden met deze factoren en indien het rijk meer aandacht diplomatie, terwijl anderen liever de economie en militaire macht ontwikkelen.

 

 

Game features.

Warhammer Total War belooft de beste project van het genre, en ontwikkelaars kunnen er trots op zijn dat in dit vroege stadium kan worden geïnteresseerd zijn in openbare informatie -spelers. Nu al kunnen we let op de momenten van de bijzondere inspiratie:

 • Detalizirovannaya uitbeelding van de personages en lokatsiy
 • Velikolepnaya animatsiya
 • Effektnye batalii
 • Nalichie bijzondere opdrachten en bonusov
 • Ogromny wereld heelal Warhammer
 • Boi ondergronds, grond en met"Aviation"
 • Prisutstvie magie samen met de gebruikelijke oruzhiem
 • Chetyre heldere rasy
 •  

  Spelen ook