War Thunder

Alternatieve namen: War Thunder

The spel War Thunder volledige onderdompeling tijdens de Grote Patriottische Oorlog.

The spel War Thunder is gebaseerd op echte gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog, met behulp van diverse militaire uitrusting van die tijd. De meest ontwikkelde de luchtvaart in het spel, niet zo lang geleden, tanks en gepantserde voertuigen werden verbonden aan het project, de marine vandaag is de ontwikkelingsperspectieven voor het spel.

Developers zeer serieus benaderd het historische deel van het project, het spel Var Thunder volledig herschept de echte gebeurtenissen van de militaire operaties. De gebruiker, die lid geworden van dit project wordt naar een andere tijd en kan de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog zelfstandig deelnemen aan de gebeurtenissen van die tijd te bestuderen. De historische component is niet het enige dat is zo dicht mogelijk bij de waarheid, de ontwikkelaars bij het maken van vliegtuigen en tanks bestudeerde de kenmerken van elk model, alle eenheden van militair materieel samenvallen met de prototypes uitstraling en technische kenmerken. De fysica van het spel zelf, zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid als mogelijk is, kan de tank door rupsen worden gescheurd of beschadigd door lopen na een harde klap in de put.

Air simulator, dus oorspronkelijk bedacht door de auteurs van dit project, maar het spel ging verder dan de eenvoudige multiplayer online game, waarin de belangrijkste idee was militaire strategie en de vlucht simulatie. aanvullende technologie toe te voegen aan het project, de ontwikkelaars brachten hun project om een ​​nieuw mondiaal niveau. De meest ontwikkelde deel van het spel is de luchtvaart basis, in het project zijn er bijna vijfhonderd verschillende vliegtuigen, worden ze ingedeeld naar de landen producenten:

 • USA;
 • THE USSR;
 • Britannia;
 • Germany;
 • Japan.

In het spel War Thunder, verscheen tanks alleen in 2014, worden ze vertegenwoordigd door modellen uit drie landen, de Sovjet-Unie, de Verenigde Staten en Duitsland. In het najaar van 2015, de spelers rekenen op een belangrijke upgrade van gepantserde voertuigen, zoals de auteurs kondigde de deelname van het leger van Groot-Brittannië aan het project.

Thinness Game War Thunder.

In om het project dat u nodig hebt om het spel War Thunder downloaden te sluiten, dus dit is de client-versie. Installeren op de computer is niet een groot programma, zal de speler zijn reis in de tijd te beginnen online. Om te downloaden Var Thunder vereist een minimum van 1. 5 gigabyte RAM en 3 op de harde schijf. Na de installatie van de klant, registratie is vereist en de speler de nodige basismiddelen ontvangt.

Participate in gevechten in vier combat modes, die zijn onderverdeeld op hun beurt in complexiteit. Beginners kunnen ervoor kiezen om de arcade mode te leren, waarin sprake is van een assistent, zal hij instrueren over de fijne kneepjes van het beheer en de kenmerken van dit model van de technologie. Simulator modus kan de speler te voelen als een piloot of tankman, tot in het kleinste detail, zonder het draaien van de contactsleutel, zul je nergens heen en vliegen. Elk team heeft 16 gebruikers, ze zijn in oorlog met elkaar. Voor de overwinning, is het nodig om taken uit te voeren, vast te leggen of te vernietigen van de vijand luchtvaartterrein;

 • Racing - de concurrentie tussen de piloten in de passage van het spoor met maximale snelheid;
 • Events zijn de historische re-creatie van echte gevechten. In dit soort gevechten, alleen de techniek die aanwezig is op een bepaalde plaats in een echte oorlog kan deelnemen was.
 • The spel is kleurrijk, met uitstekende graphics en geluid inhoud, dit project kan met recht worden de enige in zijn soort genoemd.

   

  Spelen ook