Bladwijzers

Avalon Heroes

Alternatieve namen: Avalon Heroes

Avalon Heroes Online - gratis multiplayer role-playing real-time strategie met de klant. Om de RTS en RPG genres project combineren verscheen maar dankzij neta uitgestrekte alaplaya. In de game wereld verwacht je een hoop gebakken gebeurtenissen. Je moet vechten met andere spelers en legendarische monsters. System spannende belegeringen, epische gevechten groep, een-op-een confrontatie - al deze visitekaartje leuke spelletjes. U zal staan ​​voor de taak - om je personage te pompen, om alles te doen zodat hij beroemd werd onoverwinnelijke strijder, het verzamelen van geld om krachtige artefacten kopen om zijn stempel te drukken op de geschiedenis van de toverwereld. Van Avalon Heroes spelen met de lagere klasse, zul je al snel het gevoel dat je meer dan een deel van de gehuurde troepen kan zijn. Streven naar de hoogste klasse met de naam de keizerlijke Royal Guard - natuurlijk, en je zal zeker het bereiken van de gewenste, als u zich inspanningen. Demonstreren weldoeners aan de afgunst van zijn moed en strategische geest!

Dringen op kleurrijke locaties zal pretentieloze spel Avalon Heroes registratie. Na een account aanmaken kan de client te downloaden. Moeten in een vorm die de volgende velden bevat in te vullen: gebruikersnaam, wachtwoord, Herhaal wachtwoord, nickname, e-mailadres Bevestig e-mail adres, verjaardag, geslacht, land. Dan, uit de keuzelijst te kiezen waar je ontdekt over het spel. Aan het einde van de registratie, kruis dan het vakje om te bevestigen dat ze niet tegen een dialoog met de administratie en accepteer de voorwaarden voor het gebruik van het product.

Nou, wat de systeemeisen? U, natuurlijk, willen weten of het Avalon Heroes zal installeren online op uw pc. Hier is een lijst van parameters die relevant zijn voor de kwestie te verduidelijken: Windows 2000 / XP / Vista; processor P3 800 Mhz; Video 3D 32 Mb; DirectX 9 compatible. 0 c; RAM 512 Mb, 1 GB vrije ruimte op de harde schijf.

Pak spelen Avalon Heroes, vind je jezelf in het midden van een woedende oorlog. Twee strijdende partijen Oriens en Aeonia zou niet willen toegeven aan elkaar. U kunt deelnemen aan een van hen en neem een ​​directe rol in alle gevechten voorkomen. In dit spel is er een goede selectie van modi, zodat u in staat om persoonlijk het meest aantrekkelijk voor u te vinden. Denk aan de beschikbare modi in deze volgorde:

- Battle (Battle Mode) - battle mode voor een groot aantal gelijktijdige spelers. Deze strijd facties tegen elkaar.

- Arena (Arena Mode) - gevechten op kaarten arena's, deel te nemen aan zijn niet afgeschrikt door de echte helden.

- Avontuur (Adventure Mode) - een modus waarin de speler groep van 8 personen voeren een oorlog tegen de angstaanjagende bazen, met behulp van de tactische overwegingen van elke deelnemer.

- Lobby - modus waarmee je kunt wandelen rond de stad en leren over de voorstellen van de andere spelers.

- Square (Plaza Mode) - gemaakt voor een rustige plek van rust. Het is hier dat de nieuwe gilde, bijgewerkte apparatuur creëert en is het tijd om vrienden te praten.

Het moet in een keer dat elke modus heeft zijn eigen tactische gedeelte zeggen. En als voor alle vervoerswijzen is het anders, je moet constant zoeken naar strategische beslissingen. Dus waar zal hersenen porazmyatsya!

Game Avalon Heroes laat klim naar het sterrendom, en werd een dappere held en bewijzen hun eigen superioriteit. Artefacten, kostbare voorwerpen, speciale apparatuur, battle suits - tot uw beschikking u alles wat u nodig hebt. Het belangrijkste om te proberen om het allemaal in gebruik. Goede wapens, moedig hart en betrouwbare bondgenoten - is de sleutel naar de overwinning! Mis je kans niet om mijn tijd snel en plezier door te brengen niet missen. Boeiende plot zal niemand onverschillig laten - u zult veel prettige ervaringen te vinden! Geniet van het spel!

 

Avalon Heroes online registratie