Bladwijzers

Zwarte Corsair

Alternatieve namen: Zwarte Corsair

Spel Black Corsair voor zee-avonturen

De virtuele wereld streeft er nu en dan naar om spelers naar de toekomst te sturen voor verbluffende technologieën of een fantasieland om wonderen en magie te verwerken; om de neus van de mensheid in de apocalyps te steken en bloot te stellen aan de aanval van monsters. Als je ondraaglijk iets romantisch wilt, met een voorproefje van avontuur en een snuifje gevaren, is de Black Corsair-game het meest geschikt.

Deze browser-gebaseerde strategie neemt je mee naar de 16e eeuw, toen mensen de zeeën aantraden, nieuwe continenten ontdekten en handelsrelaties vasthielden, vochten op schepen en piraten tegenkwamen. Nu lijkt dit stukje geschiedenis zo ver weg en aantrekkelijk. Als je spijt hebt dat je geen geluk hebt gehad om op dat moment geboren te worden, kun je de Black Corsair spelen, waardoor de misrekeningen van het lot worden gecorrigeerd.

Eerste stappen in de game space

Het eerste item dat elke nieuwe kapitein moet doen, is de Black Corsair-registratie. Daarna is er een karakterkeuze:

  • Handelsdeskundige
  • De rijke erfgename
  • Dochter van de Engelse Duke
  • Portugal geruïneerd aristocraat
  • Glaze zeevaarder

Het leven van elk personage, eenmaal gekraakt, leidde de verkeerde kant op en verving een bandwagon. Met andere woorden, elk heeft zijn eigen redenen om een ​​corsair te worden.

Na een rol gedefinieerd te hebben, begin je een weg van de laagste trappen van zeevaart tot de echte onweersbui van de zeeën. Waar zal de nieuwe bestemming u naartoe leiden, en welke verrassingen bereidt het voor?

Omdat geen kapitein het schip zelf bestuurt, moet je een team krijgen. Ga naar het menugedeelte en lees de kenmerken van de zeilers voordat je ze in dienst neemt. Dan begint het meest opwindende deel.

Eerst heb je één schip, dan twee, drie, en geleidelijk wordt de hele vloot. Voor elk schip heeft u een betrouwbare bemanning nodig, maar schepen en bemanning moeten voortdurend worden gepompt om de prestaties te verbeteren.

We wisselen oorlogen af ​​met andere missies

Poskolku veel om te vechten, het is noodzakelijk om de vloot uit te rusten met slachtpistolen, snelle zeilen en ruime ruimen. Na het gevecht pak je het goede dat door de vijand is gevallen, op. Je kunt het verkopen of houden.

ontwikkeltaken zullen u helpen, die u de vertegenwoordigers van verschillende continenten geven:

  • Vervang lading
  • Voelde een schip
  • Neem contact op met boarding
  • Bescherm het dorp tegen attack
  • Verzamel monster

Voor elke naar behoren uitgevoerde order wordt u beloond met geld, ervaring, bonusitems of goederen. Alles zal van pas komen als het niet op het gegeven moment gegeven wordt en later zeker.

Leer scheepsbouw, de basis en regels, kansen en tactieken: defensie, aanval, artillerie. Alle momenten zijn belangrijk: zowel hoe het team is opgeleid en hoe je de schepen hebt opgezet. Het is beter om wat schepen aan het hoofd te zetten, anderen te redden en ze te verbergen voor directe aanvallen. Maar deze complexe lessen zullen later beginnen, en eerst geleidelijk leren met eenvoudige speurtochten, gevolgd door genereuze geschenken en bonussen om je te ondersteunen en aansporen tot nieuwe prestaties.

Het is erg belangrijk om je te verenigen met de spelers voor gezamenlijke gevechten. Bondgenoten zullen altijd helpen, verschillende schepen in steun benadrukken, of meedoen aan een groot gevecht. Anderen kunnen oorlog verklaren en zien wie uiteindelijk sterker zal zijn.

, en aan het eind een paar aangename woorden over iPlayer Black Corsair. Natuurlijk is de strategiespel de aandacht waard. Het is perfect ingekaderd in de geest van het tijdperk, uitgerust met nuttige kaarten, en de muziek komt overeen met de plaats van verblijf - oosterse motieven, marsritmes, intense muzikale begeleiding van cruciale scènes, geluidseffecten van poorten.

 

Zwarte Corsair