Bladwijzers

Voor eer

Alternatieve namen: Voor eer

Game For Honor en zijn oorsprong.

Wanneer een voorbeeld van een nieuw computerspel begint, begin dan met argumenten, welk genre het is, met een motor die eraan werkt, wie publiceert en andere gerelateerde attributen. Maar het minste is bekend, zoals het door de auteur was bedacht, en hoeveel tijd verstreek voordat het begin van haar slagen.

Game For Honour is meer dan 10 jaar in de geest van Jason Vandenberg uitgekomen. De impuls diende als kunstcursussen van de westelijke slag die met Jason waren opgenomen, en begon toen na te denken over een manier om de controllerelementen van zwaardslagen over te dragen. Toen het idee werd gevormd, bood hij het aan verschillende uitgevers aan, maar lange tijd wilde niemand ruzie maken met een onpopulair genre, verwijzend naar de afwezigheid van de doelgroep. Maar het was niet de enige reden dat technologie om de actie te realistisch te maken op dat moment niet bestond. En zo gebeurde het dat Jason Vandenberg slechts 12 jaar na haar ideeën kon 'bevallen' voor de eer.

recepten zou het kind nog steeds niet alleen levensvatbaar, maar ook verrassend vermakelijk blijken te zijn. Het speelgoed is niet iemands voortzetting, maar een volledig apart product met een uniek verhaal.

At E3 2015 de aankondiging van het spelproject met een single-user / multi-user-modus in het genre van hack en slay, en bereidt zich voor om zijn uitgever Ubisoft voorjaar 2016 vrij te geven. For Honor is het mogelijk om de meest relevante platforms te downloaden:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

GDE in de middeleeuwen.

Zwaar pantser, zwaarden, krachtige, strenge gezichten van soldaten die zijn samengekomen op het slagveld is For Honor, een realistisch vechtspel in de derde persoon. Het is tijd om een ​​noodlottige keuze te maken van wie je wordt in dit middeleeuwse verhaal:

 • The Legions ongeslagen rytsarem
 • De Warborn gewelddadige vikingom
 • De gekozen rustige samuraem

Vas wachtend op het slagveld badend in een zee van bloed, en bezig te zijn met een strategie om tactieken te ontwikkelen, gecombineerd met de bondgenoten tegen vijanden en hen van nabije en verre grenzen aan te vallen. Het proces is zo realistisch dat je zult voelen als de kracht van de impact varieert, afhankelijk van het gewicht van het wapen.

Om For Honor te downloaden, moet je behoorlijk wat wachten, en je kunt op een enkele missie gaan of delen met vrienden die voorbijgaan.

Trump For Honor op de pc voor andere emotionele gamingproducten. We kunnen zeggen dat dit een spel is voor stoere mannen die een speciaal gevecht voelen na de opkomst van razende adrenaline in de aderen, passie en andere chemische reacties.

Als het in het leven gaat, houden de personages zich niet aan de regels van "één op één" en kunnen ze meerdere mensen tegelijk aanvallen en vaak ook. Stel je voor dat je de menigte tegenkomt, de strijdkreet schreeuwt en dan het zwaard vasthoudt om toe te slaan. Er moeten echt de zwaarste zwaaiende armen zijn en niet wachten tot het systeem het automatisch voor je doet. Omdat je tegenstander ook een echte speler is die de strijd wint, de eerste om de ander per ongeluk te vangen en een dodelijke wond te veroorzaken.

Spel functies.

Game For Honor heeft veel herrie veroorzaakt en kan niet wachten tot gamers op de monitor gaan zitten door naar de militaire campagne te gaan en hun vrouw achter te laten om de haard te behouden, totdat ze het schild of schild terugkrijgen. En om alle veldslagen te winnen, snel te denken en te handelen, gebruikmakend van de beschikbare spelmogelijkheden.

 • Bekijk de drie facties van de krijgerridder, samurai of viking
 • Sistema Art of Battle help mechom
 • beheren
 • Obdumyvayte military strategiyu
 • Razvivayte talenten geroev
 • Srazhaytes in de campagne voor één speler, of schouder aan schouder met druzyami
 

For Honor - een dynamisch vechtspel van de 3e persoon!