Bladwijzers

Generaals van oorlog

Alternatieve namen: Oorlogsgeneraals

Generals Of War - de eerste wereldoorlog wordt beschouwd als een van de grootste gebeurtenissen die plaatsvond in de twintigste eeuw. Zeker, tenminste één keer in je leven had je de wens om te weten wat er in de open ruimtes van de slagvelden gebeurde in werkelijkheid. Misschien had je zelfs ideeën om de uitkomst van de oorlog te veranderen. Met het project Generals Of War online kun je jezelf uitproberen in de schoenen van een algemene commandant tijdens de Eerste Wereldoorlog. Je bent vrij om te doen wat je wilt. Word jij een beroemde commandant of verdwaal je ergens op de pagina's van de geschiedenis - het hangt van jou af!

Registratie in de game

GOW is een browserproject, zodat u niet hoeft te rommelen met het downloaden en installeren van extra bestanden. Het enige dat je nodig hebt om het spel te starten in Generals Of War-registratie. In het project is het vereenvoudigd tot het maximum - het registratieformulier staat op de hoofdpagina en is volledig in het Russisch vertaald.

 1. In de eerste regel geeft u de login op.
 2. De volgende regel vul je e-mailadres in.
 3. Dat na voltooiing een wachtwoord bedacht.

Games Generals Of War kunt u de registratie verder vereenvoudigen en het project invoeren met behulp van accounts in sociale netwerken:

 • Vkontakte;
 • Facebook;
 • Google +.

A voor degenen die al een looki-account hebben. Maak je geen zorgen en je hoeft je niet online te kunnen aanmelden bij Generals Of War, gewoon door eerder geregistreerde gegevens te gebruiken.

Gaming-functies

Gevoel in giswerk dat je niet hoeft te doen - het spel zal je een vriendelijke training geven. Zoals in de meeste projecten van dit genre, zul je natuurlijk het gebied moeten verkennen, ontwikkelen en vechten.

Game War Wars heeft veel interessante taken voor je voorbereid, zodat je je niet zult vervelen. Missies worden op zo'n manier geselecteerd dat het spel op een evenwichtige manier vordert. Je kunt nieuwe taken bestuderen op een speciaal paneel aan de rechterkant van het scherm. Om te beginnen moet je je eigen militaire basis een beetje uitrusten. Hier in de toekomst zul je militair personeel inhuren, en hier zullen onderwijs en training worden gehouden. Evaluatie van een gamer wordt gemaakt door de belangrijkste parameters. Dus, het zal nodig zijn om het spel Generals Of War te spelen, nauwlettend toeziend op dergelijke items van inkomen en verspilling:

 • army;
 • gebouwen;
 • spionage-eenheden;
 • raffinaderijen;
 • werknemers;
 • 10.000 militaire planten.

Om ervoor te zorgen dat je leger adequaat kan vechten, moet je het voldoende bieden. Je afdelingen moeten niet alleen worden gevoed en gekleed, je moet eenheden alleen uitrusten met de beste wapens en alle benodigde munitie. Om de situatie met de aanbodmonitor te regelen, zijn de belangrijkste spelbronnen:

 • neft;
 • benzine;
 • brandstof;
 • munitie.

Vergeet niet dat je, indien nodig, met je buren kunt samenwerken op de gamekaart. Van tijd tot tijd zullen ze met hen moeten vechten - het hangt allemaal af van je vermogen om te onderhandelen.

Gaming currency

V Generals Of War kan gespeeld worden zonder investeringen te doen, maar het zal vrij moeilijk zijn om zonder virtuele valuta te doen. De basis monetaire eenheden zijn als volgt:

 1. Gewoon geld kan worden verdiend met behulp van fabrieken, fabrieken en huizen.
 2. Mijn goud, de mijne.
 3. Dure diamanten worden gekocht van handelaren.

De meeste middelen kunnen worden verdiend door het voltooien van taken. Maar onthoud dat je tijdens het onderbreken van de opdracht geen volledige beloning kunt krijgen. Naast bonussen kun je onderscheidingen en punten krijgen - alles wat je nodig hebt om een ​​geweldige commandant te worden.

 

Generaals van oorlogsregistratie