Bladwijzers

Juni's Journey: Verborgen Voorwerpen

Alternatieve namen:

Juni's Journey: Hidden Objects Zoek en Vind puzzelspel en meer. Traditioneel zijn er voor dergelijk entertainment uitstekende graphics. De muziek is goed gekozen en geeft perfect de sfeer weer van wat er gebeurt.

Alle acties in het spel vinden plaats in de jaren twintig van de vorige eeuw. Dit zijn de momenten waarop glamour en echt chique dingen verschijnen.

De game heeft een interessant plot, het gaat niet alleen om het vinden van items. Sterker nog, je wordt het personage van een detectiveverhaal met prachtige illustraties en onverwachte ontdekkingen.

  • Richt je landhuis in
  • Onderzoek misdrijven
  • Onderzoek plaats delict voor aanwijzingen

Dit zijn de dingen die je moet doen als je besluit dit spel te spelen.

Het lijkt misschien dat het spel extreem eenvoudig is, maar dat is het niet. Je moet een zeer attent persoon zijn om verborgen aanwijzingen te ontdekken, waardoor je de meest complexe misdaden kunt ontrafelen. Sommige puzzels zullen lang duren om te puzzelen.

Om je niet te vervelen, richt je je luxe woning in. Vul het met luxe, glamoureuze dingen uit die tijd. Kies de stijl van meubels en interieur.

Als je genoeg hebt van het huishouden, kun je op de site overschakelen naar de tuin en inrichting. Laat deze plek er nog mooier uitzien.

Om June's Journey: Hidden Objects te spelen, verveel je je nooit, net als goed geschreven detectiveverhalen. Het is alsof je de pagina's van een van deze boeken betreedt.

Er wachten hier veel verhalen op u dat u deelnemer wordt in de gedaante van een charmante June Parker.

Alle plaatsen die je bezoekt zijn erg mooi, eeuwige zomer heerst in het spel. Zelfs op de meest sombere dag na een bezoek aan het spel, bent u verzekerd van een goed humeur.

In tegenstelling tot veel andere games, zul je in deze game je tijd niet verspillen zoals het lijkt. Train je visuele geheugen en concentratie met regelmatige bezoeken aan deze wondere wereld.

Er is ruimte voor romantiek in het spel, kijk hoe de relatie van de personages zich ontwikkelt alsof je naar een interessante serie kijkt. Kijk elke keer uit naar een nieuwe aflevering om erachter te komen waar het verhaal de hoofdpersoon en andere deelnemers aan het verhaal zal leiden.

Chat met andere spelers over de hele wereld en creëer je eigen detectiveclub waar je kunt chatten met je vrienden.

Het spel wordt regelmatig bijgewerkt. De ontwikkelaars voegen voortdurend nieuwe seizoenen toe met nog complexere puzzels en plotwendingen.

Ontvang dagelijkse en wekelijkse beloningen voor het onthouden van een bezoek aan de game.

In de in-game winkel heb je de mogelijkheid om extra inhoud, decoraties en bonussen voor geld te kopen die het gemakkelijker maken om levels te voltooien. Bovendien kunt u bij het doen van aankopen de ontwikkelaars bedanken voor hun tijd.

June's Journey: Hidden Objects gratis download voor Android je krijgt de kans door op de link op de pagina te klikken.

Installeer het spel nu! Honderden mysteries en mysteries wachten op jou om ze op te lossen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more