Favorieten

Oorzaak 3

Alternatieve namen: Gewoon Kaus 3

Igra Just Cause 3: crazy adventure.

Developer Studios Avalanche en uitgever Square Enix worden uitgenodigd in de open wereld van actie met zoekelementen. Just Cause 3 werd beschikbaar met 1. 12. 2015, een jaar na de aankondiging.

Fans van de dappere Rico Rodriguez kunnen Just Cause 3 downloaden voor de pc, maar de eigenaars van de nieuwste generatie consoles bleven ook niet beroofd, omdat het ook werd ontwikkeld voor de One Xbox-platforms van de PlayStation 4.

De exit van het nieuwe deel bleef niet onopgemerkt door critici van de leidende landen, en ontving hoge cijfers voor de open wereld en grote kansen om op vele manieren chaos te creëren. Spelers die Just Cause 3 hebben gedownload, hebben na het passeren van verschillende taken hun positieve mening uitgesproken.

Leven op de rand.

hoofdheld Rico Rodriguez, tot de tanden bewapend en met dezelfde favoriete haak. Nu treedt hij op als strijder tegen de dictatuur van de sluwe generaal Di Ravello, die zijn macht niet alleen op het Medici-eiland wil vestigen, maar wereldwijd.

In het nieuwe deel van Just Cause 3 op de pc kreeg Rocky meer bewegingsruimte en nu houdt niets hem tegen tijdens de gevechten. Hij beweegt zich door vijf ecosystemen met opmerkelijke landschappen en indrukwekkende, realistische oriëntatiepunten, verkent grotten en beklimt gebouwen.

Een parachute en een haak helpen hem, waarmee hij de helikopter, de rots en de grond kan vasthaken om dichterbij te komen, en vervolgens een nieuwe bewegingsrichting kiezen. Hiermee kan hij zich vastklampen aan mensen en objecten, en in de planning met een parachute tegelijkertijd op objecten schieten.

In de plot zie je allerlei soorten wapens:

  • Fighting vlakken
  • Sudna
  • RPG
  • Surreal cars
  • Flare-pistolen

De gokvaluta werd geëlimineerd, en dit introduceerde een creatieve benadering van de extractie van nieuwe apparatuur, maar compliceerde ook de uitvoering van missies. Als Rico nu in de tank kruipt, kan de vijand zijn wapenrusting binnendringen, zodat het gevecht niet voor het leven is.

Mechanica "Rampage Destruction" werpt een verrassing op in de vorm van nieuwe doelen en taken zodra je de vijandelijke basis bereikt en vernietigt. Maar tussen verschillende bases en steden is het mogelijk om direct te teleporteren.

Een andere mechanica "Reset rebel" is ook interessant. Het spel kan worden onderbroken en je kunt gemakkelijk de gepresenteerde wapens, voertuigen en uitrusting kiezen in het menu. Nadat u de munitie hebt geselecteerd, wordt deze beschikbaar voor gebruik.

De game ziet er erg creatief uit, omdat dit het doel is dat door de ontwikkelaars is gesteld. Rico kan op veel verschillende manieren gebouwen en gebouwen, monumenten, beelden, bruggen, wolkenkrabbers en andere gebouwen vernietigen met behulp van de beschikbare apparatuur.

technische punten.

Zelfs vóór de release van het speelgoed, geruchten over mogelijke bedrijfsmodellen in de vorm van microbetalingen en free-to-play verspreiding, maar de makers van het product verdreven hen, zeggende dat Just Cause 3 alleen tegen de volledige prijs kan worden gekocht. Onder de opties gepresenteerd standaard set en uitgebreid met toevoegingen: "At Sea", "On the ground", "In the air", een exclusieve parachute en vuur wingsuit. Het is ook mogelijk om het supplement apart te kopen, maar het is aan te raden als je al het grootste deel van Just Kaus 3 hebt.

Houd rekening met de minimale systeemvereisten voor het spelen van het spel, maar hoe hoger deze zijn, hoe eenvoudiger het is om het proces te beheren.

  • ОС: 64bit; Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8. 1
  • schijfruimte: 45 GB
  • RAM: 6 GB
  • Videokaart: Nvidia GeForce GTX 660 (2 GB) of AMD Radeon HD 7870 (2 GB) met DirectX 11
  • Processor: Intel Core i5-2300 2. 8 GHz of AMD Phenom II X6 1055T 2. 8 GHz
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more