Bladwijzers

Killing Floor 2

Alternatieve namen: Killing Floor 2, KF2, KF 2

Game Killing Floor 2: one against the army of zombies.

in mei 2014 heeft Tripwire Interactive - ontwikkelaar en uitgever, de aankondiging van het leidende personenschietgenre in de richting van horror gepubliceerd, en 21. 04. 2015 Het verscheen in de vroege toegang tot de game Killing Floor 2. Aan het werk in uitvoering voor het jaar kwamen drie toevoegingen, en spelers kunnen Killing Floor 2 downloaden met nieuwe personages, gebieden, wapens en vaardigheden.

U gebruikt de Unreal Engine 3 en biedt de uitgever aan om Killing Floor 2 voor de pc te downloaden, maar verklaarde dat de optie voor PlayStation 4 ook van start gaat.

Andere functies van het spel zijn onder meer een modus voor één gebruiker / meerdere gebruikers en een Russische interface, terwijl spraak nog steeds de Engelse taal is.

Het verhaal en de spelmomenten.

Killing Floor 2 blijft het thema van de vorige serie ontwikkelen, en opnieuw de spelers in een dodelijke val. Een maand na de recente gebeurtenissen, en daar zit u midden in de geïnfecteerde in Europa. Wetenschappelijke experimenten Horzine Biotech Corporation gaf een mislukking en ging op zombie Toli toli-klonen de straat op. Ze worden gedreven door de dorst naar bloed en moord en stoppen de invasie van monsters kan alleen wapens.

We hebben radicale actie nodig om de orde in de besmette gebieden te herstellen, en de verbinding werkt niet, het leger is uiteengedreven, de overheid heeft de situatie niet aangepakt en is ook verdwenen. Overal in chaos, en de weinige overlevenden hopen de held te helpen, die zeker zal verschijnen als het echt erg wordt.

Superman die niet bang is om naar de meest gecontamineerde plaatsen te gaan, het meest opwindende punt en de vijanden van de mensheid alle beschikbare wapens, bestemd om jou te worden, te vernietigen. De uitrusting zal je vuurwapens vinden en die kunnen worden gebruikt in close combat. Natuurlijk sluiten de monsters op afstand te gevaarlijk, maar het is onvermijdelijk als munitie op is.

Het gebied voor onderzoek en strippen is enorm en blijft groeien. Nu beschikbaar 8 kaarten:

Igrokam kan worden gecombineerd in groepen van maximaal 6 personen, waarbij de kaart wordt opgeruimd door mutanten en bazen.

 • Biotics Lab
 • Volter Manor
 • Parijs
 • doorbranden
 • Vacuatiepunt
 • Outpost
 • Farmhouse
 • Black Forest
 • Catacombs

First komt verschillende golven van aanvallen mutanten, en alleen als ze reflecteren, is er de hoofdvijand. Met elk nieuw "vloed" gevecht wordt harder het aantal vijanden groter, waaronder nieuwe vormen, die moeilijker te vernietigen zijn.

Om de nieuwe pest het hoofd te bieden, kijkt de koopman eens naar een nieuwe golf mutanten om meer dodelijke wapens te verwerven en bescherming te bieden tegen direct contact. Meteen zijn er andere nuttige dingen die in staat zijn om de krachten te ondersteunen in het geval van letsel om het terrein te navigeren en andere dingen.

Er is een kwestie van geld, want de handelaar is geen kerstman, geschenk en niets geeft. Geld voor jou zal geen probleem zijn als je marksman vermoord elke mutant je inkomen en waardevolle ervaring zal brengen.

Een ander punt dat we moeten onthouden, op jacht gaan verwacht geen enorme menigte, je zult snel alle vijanden en Zagrebete Moolah laten weken. Hoe groter je bedrijf, hoe talrijker het leger van zombies, en de bazen zijn ernstiger. Het is niet om de hoofdbaas van het spel Killing Floor 2 op de pc te vernietigen, het spel is afgelopen. Verschillen in de multiplayer-versie en de moduspijl zijn niet eenzaam, alleen om monsters te moeten doden.

Systeem minimumvereisten

 • OS: Windows Vista / 7/8 (64-bits)
 • OP 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i5-2500 / AMD FX- 8320
 • Zvukovaya-kaart: compatibel met DirectX 9. 0c
 • Videokaart: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6870
 • Space: 17 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more