Bladwijzers

Knight Legend

Alternatieve namen: De fabel van de ridder

MORPG turn-based strategie spelers hebben zich al aangesloten bij de Legend of the Knight RPG game. Dit is weer een fantastisch verhaal, waarin magie de norm is voor het leven van een sprookjesland. Elk personage bezit het en verbetert het niveau constant totdat het een universele krijger wordt.

De hoofdbeschrijving: de strijd om de krachten van het licht tegen demonen die de wereld vernietigen. Hier de prachtige graphics met een duidelijke tekening, heldere speciale effecten, de groeiende dynamiek van de gebeurtenissen, het fascinerende thema van het verhaal, originele speurtochten, spannende massaspelen en PvP - wanneer de ene gamer de andere tegenwerkt, manifesteert hij zich volledig.

Wanneer je je held kiest: een ridder, magiër, moordenaar of zoeker, voel gewoon welke dichter bij je in de buurt is, omdat hun vaardigheden enigszins op elkaar lijken en elk vermogen belangrijk is. Ontwikkel ze geleidelijk om perfectie te bereiken door de vele taken uit te voeren die rechts in de bovenhoek van het speelveld worden aangegeven. Dankzij dit krijg je een nieuwe ervaring, vaardigheden, wapens en uniformen.

In de eerste fase ontvang je een metgezel die je vertelt welke richting je op moet, je helpt je op je gemak te voelen in deze mysterieuze wereld, je op het moment van gevaar ondersteunt. Maar als een heks hem eenmaal ontvoert, is het nu jouw taak om haar partner te redden. Gebruik de ervaring die ermee is opgedaan om jezelf verder te ontwikkelen.

.Sinds het spel zich richt op de dynamiek van gebeurtenissen, namelijk - tijdens de gevechten, komt het pompen van karakters vrij snel. Na elke geslaagde veldslag of voltooide opdracht heb je het voorrecht om wat bruikbaarheid te verwerven.

De eerste spelronde wordt levendig gespeeld dankzij de aanwijzingen, maar geleidelijk aan wordt het proces rijker en complexer. Ervaring opdoen, bereid je voor om het in de praktijk toe te passen, wanneer de gevaarlijkste vijanden, gecontroleerd door andere spelers, tegen je zullen verschijnen. Maar als het redelijk is om magische artefacten toe te passen, kun je vijandige troepen laten vallen en je helpen:

  • Transformatie, veranderend op een onbeheersbare, willekeurige manier, eigenschappen van dingen;
  • Synthese vernietiging van sommige objecten om de eigenschappen van anderen te verbeteren;
  • Gieten - de mogelijkheid om het object in delen te demonteren en het gewenste element te krijgen;
  • Verbetering - kwaliteit, waarmee de bestaande kenmerken van objecten aanzienlijk kunnen worden verbeterd.

Door je avonturen naar het elfde niveau te brengen, kun je je eigen beest creëren. Daarna word je vergezeld door een onmisbare assistent in alle veldslagen, die je aanzienlijke hulp op het slagveld kan bieden, vijandelijke troepen kunt verminderen en je naar een nieuw niveau kunt brengen.

.Aangezien elke aankoop uitgaven vergt, heeft u een valuta in uw schatkist - zilveren en gouden munten. Dieren worden ingeruild voor zilver, apparatuur voor het smeden van materieel, en goud biedt meer waardevolle artefacten die kunnen worden verkregen in een virtuele winkel.

VKontakte en Odnoklassniki-spelers hebben zich verenigd rond de game Legend of the Knight en zijn klaar om hun ervaringen te delen.

  • Zonder een beest te creëren, kun je niet doen als je effectief wilt vechten en levels wilt halen.
  • Gebruik de kracht van "Shaking the Earth", vernietig in één actie de vijand, maar de klap zal niet zo verpletterend zijn als je een hoger niveau hebt bereikt. In dit geval levert de partner Angel meer voordeel op.
  • Als je in het begin een held hebt gekozen, kun je hem niet vervangen door een andere. Denk na over alle punten voordat u de definitieve keuze maakt.
  • Om onmiddellijk het gevecht te verlaten, gebruikt u de functie "Quick End". Maar als deze zich in de volledig-schermmodus bevindt, kan deze ontoegankelijk worden.
 

Knight Legend - registreer en speel!