Bladwijzers

The Legend of Heroes

Alternatieve namen:

Game Legend of Heroes de wereld redden.

iPlayer Legend of Heroes massively multiplayer role- playing game waarin de held zich in een prachtige fantasiewereld vol avontuur en gevaar, evenals reizen naar verschillende steden met een snelle vrienden zullen vinden. Een speler met zijn karakter een lange weg, zal zijn doel zijn om de virtuele wereld te redden van de verschrikkelijke schurken en vreselijke monsters, en de missie naar voorspoed en vrede van de virtuele wereld voor vele eeuwen te brengen.

De buitengewone avonturen van de held zal een sterke en verstandig zijn, het opdoen van ervaring en verdien roem, ervaart veel echte vrienden, tot hun stad weer op te bouwen met een prachtig kasteel, en in de vrije tijd van bloedige gevechten met kwade krachten kunnen deelnemen aan de landbouw.

Het spel is erg mooi, haar perfect getraceerd graphics, felle kleuren, en natuurlijk de spelers, management. Dit is een groot pluspunt voor de gratis browser game, die niet zal hebben om het programma te downloaden, maar je kunt gaan onder één account vanaf verschillende computers.   Om te krijgen in de magische wereld van het spel The Legend of Heroes registratie vereist is, dus het maakt het beeld van het spel en redde alle verworvenheden met verdere ingangen. U kunt zich aanmelden op twee manieren, met behulp van social networking sites of e-mailadressen.

 

 

Features The Legend of Heroes

Beginnen met het spel The Legend of Heroes gebruikers moeten het karakter bepalen spelen. Op hogere niveaus, zullen de spelers in staat zijn om andere personages te creëren, maar de oorspronkelijke auteur gaf een keuze uit drie klassen van verschillend geslacht tekens, moet u om te beslissen over een:

  • Strelok – behendig, taai, accurate vechter, in staat om vijanden te raken van een afstand.
  • – Warrior sterke, goed beschermd door de held, is het ideaal voor close combat.
  • – Magician Lord of magische spreuken en drankjes. Zijn wonderbaarlijke krachten kan niet alleen verpletteren de vijand uit de verte, maar ook om de vijandelijke team te vernietigen, en toch is hij in staat om zijn metgezellen te helen naar het slagveld.

Chem in een groot aantal gevechten betrokken de held, hoe meer hij ervaart, het helpt hem om vaardigheden te ontwikkelen.

In het spel The Legend of Heroes kunnen spelen, vechten met tegenstanders gecontroleerd door kunstmatige intelligentie en met echte spelers die momenteel op het netwerk. Turn-based vechtsysteem, kan de gebruiker de tactiek kiezen om hun personages en begeleiders te plaatsen op het slagveld. Met mobs en bazen gevecht vindt zichzelf automatisch plaats, maar de gevechten met echte tegenstanders maken het mogelijk om in te grijpen in de loop van de strijd.

Hero City vanaf het allereerste begin van het geheel gesloten is, staat een eenzame kasteel op de rotsachtige steile hellingen van de bergen en de portal opent de weg naar de gevechtszone. Zelfs tijdens de training beschikbaar smederij, het is een functie van de inrichting en de verbetering van de wapens, het ofwel zilver of diamanten game geld, waardevolle instrumenten die kunnen worden gekocht voor echt geld of verdienen door het invullen van taken vereist. Hoe hoger de speler vordert door de levels, hoe meer mogelijkheden opent en gebouwen. Altaar maakt het mogelijk om nieuwe helden, trainingskamp huren, om ze sterker te maken, en alle soorten van ondergronds bouwen opent nieuwe deuren voor een enorme spelwereld.

Game Legend of Heroes, ondanks het feit dat de vrije toegang is minder dan zes maanden, heeft veel fans verzameld. Binnen in de virtuele wereld, kun je niet alleen vechten met echte spelers, maar ook om vrienden te maken met hen, chat en lid van de gilde. Guild helpt om de sterke en sluwe vijand te weerstaan ​​en te winnen, waar alleen het onmogelijk is om te doen is.

 

The Legend of Heroes - Battle actie - RPG!