Bladwijzers

Might and Magic: Heroes. Koninkrijk

Alternatieve namen: Might and Magic Heroes of Might and Magic

Might and Magic: Heroes. Koninkrijk - de belichaming van de wereldberoemde online strategie

Erfgoed stap cultus strategie voor netwerk uitgestrektheid werd gratis online spel Might and Magic: Heroes. Koninkrijk. Echter, nu is het - real-time strategie spel. Oorspronkelijk Might and Magic: Heroes Kingdoms online aan het eind van 2011 het spel werd volledig vertaald in het Russisch.

Doe mee met het spel Might and Magic: Heroes. Nederland is geen enkel probleem. Om dit te doen moet je naar de officiële website van het spel waar je op de rode knop "PLAY" zegt. Dan zul je de keuze geboden om de partijen (er zijn 4) plegen. Might and Magic: Heroes. Koninkrijk na aanmelding moet u de naam en het embleem, die de oorspronkelijke kaart voor de andere soldaten zullen opgeven. Vergeet niet dat uw geselecteerde symbolen verschijnen op alle berichten die je post. Volgende stap: je moet denken aan een naam voor uw plaatsnaam en het uiterlijk van de held, waar uniciteit - het is een "plus" voor uw toekomstige gaming activiteiten. Druk vervolgens op de "Maak een koninkrijk," en fase Registreer Might and Magic: Heroes. Koninkrijk - succesvol afgerond!

Dus, Might and Magic: Heroes. Koninkrijk online game, waar het belangrijkste instrument van controle over het koninkrijk zijn helden. U kunt ze huren in de taverne. Elk personage zal zijn loop hebben, dat hangt af van de fractie van de stad. Het maximum voor de speler handel - 3, elk van hen kan drie tot vijf vaardigheden. Speel het spel Might and Magic: Heroes. Koninkrijk van online middelen - veel reizen en vechten. Tijdens deze sessies vindt u in een verscheidenheid van artefacten komen, maar slechts acht van hen met u elk karakter hebben.

Leger in Might and Magic: Heroes Kingdoms Online - de basis van militaire macht, die bestaat uit groepen - groepen van dieren van dezelfde soort, samen vechten. Voor een gevecht wordt beïnvloed door zowel de kenmerken van de held en de verdediging van de regio en de stad, spreuken en artefacten. Wat prachtig spel Might and Magic: Heroes. Koninkrijk online, het is het feit dat, ongeacht de uitkomst van de strijd, het verlies van de troepen zal slechts 30% bedragen. Dat is, zelfs als de strijd je hele leger werd vernietigd, uiteindelijk zul je "terug" 70% van het oorspronkelijke aantal soldaten.

Om het spel succesvol te spelen online Might and Magic: Heroes. Koninkrijk moeten veel aandacht besteden aan de ontwikkeling van de stad. Immers, er zullen middelen huurleger en helden. De stad is gelegen in het centrum van de regio, die bestaat uit 24 vakjes, menselijke monsters. Overwinning over hen geven toegang tot artefacten, 4 mijnen of gewoon vrije ruimte voor de bouw. Structuren bieden een bonus aan defensie en helpen om uw economie te ontwikkelen.

Wanneer je begint te spelen Might and Magic: Heroes. Koninkrijk, is het belangrijk om te weten dat u bent verzekerd van een vijftien bescherming tegen aanvallen voor de ontwikkeling van het spel en de verrijking van de stad. Ook doet geen pijn te weten dat je een alliantie met maximaal 20 deelnemers kunnen creëren. Hun land is ook opgenomen in de alliantie, die een betere bescherming voor uw site zorgt. Uitwisseling van middelen tussen de leden van de alliantie draagt ​​meestal een wederzijds voordelige, want elke stad heeft een totaal van 4 eigen mijnen, hoewel Might and Magic: Heroes. Koninkrijk heeft 7 online bronnen (als de oorspronkelijke bron).

In Might and Magic: Heroes. Koninkrijk van de gebruikers zal spelen in de wereld Ashan verscheurd door oorlog tussen de vier naties:

• Knights

• Demons

• Necromancers

• The Sorcerer

Het belangrijkste doel van elke speler - om de orde te herstellen en geven de wereld hoop op welvaart en vreedzame toekomst. Dus ... ga ervoor, geniet van alle voordelen van het spel en win!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more