Bladwijzers

Moonstars

Alternatieve namen: Hemel van Avior

Farm Games slaagden er onmiddellijk in om de aandacht van gamers van over de hele wereld te trekken. Interactief, dynamisch en fascinerend slepen ze serieus en lang mee. Het MoonStars-spel is niet helemaal normaal en trekt daarom de aandacht. Het is gemaakt in het genre "boerderij", maar enigszins anders dan traditionele projecten. Het feit is dat je in de game moet communiceren met de meest echte buitenaardse wezens!

Registratieproces in het project

Alle maanavonturen zullen in de browser plaatsvinden. Het is dus niet nodig om tijd te besteden aan het zoeken, downloaden en installeren van extra clientprogramma's. Het project stelt je slechts één vereiste voor, zonder welke je de registratie van MoonStars niet kunt spelen. De Russische interface maakt het registratieproces volledig eenvoudig en zeer begrijpelijk. Het is uw taak om het registratieformulier dat zich op de hoofdpagina bevindt in te vullen.

 • In de eerste regel moet u het adres van uw huidige mailbox schrijven.
 • Het tweede veld is voor een uniek en veilig wachtwoord.
 • Om de registratie succesvol te voltooien, noteert u in de laatste lege regel uw spelaanmelding.

Als het vooruitzicht om al het bovenstaande te doen niet bij u past, kunt u het pad van de minste weerstand volgen en eenvoudig inloggen op het spel met uw Facebook-account. En als u eerder met ten minste één project van het Plinga Play-portaal te maken had, dan kunnen eerder geregistreerde gegevens worden gebruikt om het persoonlijke account van MoonStars (Heaven of Avior) binnen te gaan.

De basisprincipes van de Game

Project zal u ontmoeten met een goedaardige en zeer toegankelijke training. Leuke buitenaardse wezens zullen je op de hoogte brengen, je leren hoe je alle basisbedieningen op de juiste manier gebruikt. Je zult van je nieuwe vrienden leren dat je op deze onbekende planeet bent gesloopt en aangezien het schip zwaar is beschadigd, kun je niet snel naar huis terugkeren. Er is niets te doen - je zult een tijdelijk kamp voor jezelf moeten creëren.

Het is heel moeilijk om MoonStars alleen te spelen, dus begin met het aanwerven van een team van assistenten. Nieuwe robots van de Techno-fabriek als assistenten passen perfect in elkaar. Samen met je team van rekruten, moet je het gebied een beetje opruimen, de bestaande gebouwen op orde brengen, nieuwe bouwen.

Omdat je je niet zult vervelen, zal het spel je regelmatig nieuwe interessante taken geven. Alle missies worden zodanig geselecteerd dat uw ontwikkeling in MoonStars online gebalanceerd en gepland is. Voor elke getrouw vervulde missie ontvang je gegarandeerd beloningen. En alles wat je nodig hebt om missies te voltooien, kun je in de winkel kopen. Alle producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

 • nieuw (hier worden alle nieuwe items verzameld - het assortiment wordt regelmatig bijgewerkt);
 • gebouwen;
 • productie;
 • decor;
 • bronnen;
 • belangrijk.

Belangrijkste functies en bronnen

Game Heaven Avior is helemaal gratis. Hoewel het vrij moeilijk te beheren is zonder virtuele valuta en bepaalde bronnen. De belangrijkste hulpbronnen, kenmerken en monetaire eenheden, buiten het niveau waar je constant naar moet kijken, zien er als volgt uit:

 1. Gouden munten zijn de belangrijkste valuta. Voor hen kun je de meeste goederen uit de winkel kopen.
 2. Kristallen zijn een waardevollere valuta. Ze zijn nodig om het bouwproces en de aankoop van unieke objecten te versnellen.
 3. Het is onmogelijk om MoonStars iPlayer te spelen zonder slimme techno-robots.
 4. Van ervaringspunten hangt de snelheid van je ontwikkeling af.
 5. Ether - vitale energie. Zonder dit kan het spel geen actie ondernemen.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more