Bladwijzers

Pokerwereld

Alternatieve namen:

Poker World is een spel gewijd aan poker, omdat het gemakkelijk te begrijpen is uit de naam. De game heeft kleurrijke graphics, de speeltafel ziet er nogal cartoonesk uit, maar de avatars van tegenstanders zijn behoorlijk realistisch getekend. Ze zorgden ook voor het geluidsontwerp, het is niet opdringerig, de rivalen zijn goed te horen. Het spel kan overal worden gespeeld omdat er geen internetverbinding voor nodig is.

Traditioneel voor gokken, voordat je bij Poker World gaat spelen, geef je je leeftijd op, voer dan je naam in en je kunt beginnen met spelen. Je begint de pokerwereld te veroveren vanuit de Verenigde Staten

Tijdens het spel heb je

  • Deelname aan kampioenschappen in meer dan 60 steden over de hele wereld, op elk continent.
  • Meer dan 30 uur speeltijd om alle rivalen te verslaan.
  • De top tien spelers ter wereld verslaan bij Texas Hold'em.

Zoals je kunt zien in de korte lijst hierboven, is er nogal wat te doen. De taak ligt niet alleen in het verslaan van alle rivalen. Je moet luxe auto's, onroerend goed, dure horloges, sieraden, merkkleding, jachten en andere luxe artikelen kopen om de reputatie te krijgen die nodig is om deel te nemen aan gesloten toernooien en er respectabel genoeg uit te zien. Om dit alles te kopen moet je natuurlijk geld winnen. Alles klinkt eenvoudig, maar in feite kun je tijdens het spel afstand doen van geld in geval van verlies. Maar u hoeft zich hier geen zorgen over te maken, u krijgt de kans om te recupereren.

Je moet ook winnen om sponsors voor jou te interesseren, aangezien de toegangsprijzen voor deelname aan toernooien duur zijn, kun je ze niet alleen beheersen.

Tegenstanders in het spel kunnen van heel verschillende niveaus en speelstijlen zijn, ze hebben ook verschillende, net als echte mensen. Uiteindelijk moet je vechten met de sterkste spelers van over de hele wereld.

Emoties van tegenstanders in verschillende situaties moeten zorgvuldig worden geobserveerd, dit zal helpen bepalen wanneer tegenstanders nerveus zijn en u vertellen welke kaarten ze op dit moment hebben.

Vrij nauwkeurig alle voorwaarden en regels van poker in acht genomen. Het spel is perfect om kennis te maken met deze populaire hobby over de hele wereld. Je tegenstanders zijn AI, je loopt niet het risico echt geld te verliezen als je verliest.

De ontwikkelaars hebben voor je gezorgd en je startkapitaal gegeven zodat je iets hebt om mee te beginnen. 20000 in fiches zullen je helpen om een serieuze speler te worden in het allereerste spel, maar probeer je fiches niet over je inzetten te verspreiden. Als je het niet zo goed doet, kun je meer chips krijgen als dagelijkse bonus. U kunt ook beloningen verdienen voor het bekijken van promotievideo's.

Je kunt

Poker World hier gratis downloaden op Android nadat je op de link op de pagina hebt geklikt.

Als je ervan gedroomd hebt om kennis te maken met de wereld van poker, dan is dit spel de beste optie om het te doen en geen geld te verliezen terwijl je aan het leren bent! Je kunt overal spelen, zelfs zonder internet! Wacht niet, duik nu in de wereld van Texas Hold'em!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more