Bladwijzers

Koninklijk verhaal

Alternatieve namen: Koninklijke verdieping

Toen de eerste boerderijgame verscheen, vond er een echte revolutie plaats in de spelwereld. Sinds dat moment is er veel tijd verstreken en boerderijen zijn nog steeds populair. Nieuwe projecten verschijnen regelmatig. Een van de meest succesvolle voorbeelden is het Royal Story-spel, ontworpen voor verschillende leeftijdscategorieën. Wanneer je het project binnenstapt, probeer je een afbeelding die niet zo gebruikelijk is voor boerderijen. Maar eerst dingen eerst!

Registratie in de game

The Royal Story - browserproject. Daarom kunt u onmiddellijk spelen, zonder tijd te verspillen aan het downloaden en installeren van extra clientprogramma's. Het enige dat je hoeft af te leiden voordat de gameplay begint in de Royal Story-registratie. De spelinterface is aangepast voor Russisch sprekende gebruikers, dus er zouden geen problemen met het registratieproces moeten zijn. Het registratieformulier bevindt zich direct op de hoofdpagina van het spel.

 1. In het eerste vrije veld noteer je je e-mailadres.
 2. Denk na en voer een wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account.
 3. De laatste lege regel is voor de naam van het spel.

Als je wilt, kun je het spel veel sneller invoeren, in plaats van je te registreren door in te loggen met je Facebook-account.

Gaming-functies

Je begint Royal Story te spelen met de keuze van het beeld van je personage. De keuze is klein - je kunt een prins of een prinses zijn. Je gids voor het project zal de glorieuze kabouter Max zijn. Hij zal je vertellen over de basisprincipes van het spel en helpen omgaan met alle nuances in het management. Van je nieuwe dirigent zul je ontdekken dat je te veel tijd hebt doorgebracht onder betovering. Dus nu, wakker worden, zou je een politieonderzoek in het koninkrijk moeten doen.

Als in de meeste vergelijkbare projecten, moet je in Royal Story online omgaan met de ontwikkeling van je eigen land. Nu is de grootte van uw land minimaal en het aantal gebouwen op hen is beperkt. Tijdens het spelen kun je nieuwe gebieden verkennen en bezetten, nieuwe woongebouwen, fabrieken bouwen, tuinen en boomgaarden organiseren.

Koop alles wat je nodig hebt voor ontwikkeling in de winkel. Alle producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

 • groenten en fruit;
 • dierlijke en industriële goederen;
 • gebouwen;
 • verbruiksartikelen;
 • decorartikelen;
 • 10.000 planten.

V per categorie - verschillende subcategorieën, dus je hebt een keuze en vrij groot.

Main gaming-bronnen

Del in Royal Story online zul je veel hebben. Je held moet de boerderij op verantwoorde wijze beheren: plant de planten, zorg voor hen en verzamel ze op tijd, voed de dieren, ruim het gebied op en bouw nieuwe gebouwen. Overweeg het feit dat elke actie je een energiepunt neemt. Deze bron wordt in de loop van de tijd hersteld en toch raden we aan dat u de juiste prioriteit geeft. De belangrijkste indicatoren waar u tijdens het spelproces op moet letten, zijn:

 1. Gouden munten - de valuta van het spel.
 2. Rubins - een ander type valuta. Ze kunnen betere dingen kopen.
 3. Harten zijn de meest kostbare valuta. Voor hen in de game store kun je dit exclusief kopen.
 4. Het energieniveau bepaalt hoeveel acties je nu kunt doen. Naarmate het niveau stijgt, neemt het aantal toegestane energiepunten toe.
 5. Als je Royal Story speelt, volg dan de ervaring zorgvuldig. Hoe meer je het verzamelt, hoe eerder je naar een nieuw niveau verhuist.
 6. Soepelde sluitpunten bepalen het ontwikkelingsniveau van uw gebouwen.

In het spel kun je vrienden bezoeken, ze helpen, bonussen krijgen en hulp van buren accepteren.

 

Koninklijk verhaal