Bladwijzers

De geboorte van een legende

Alternatieve namen: Mythborne

Spel Geboorte van een legende waar de heidense goden tot leven komen

Weinig mensen blijven onverschillig voor de fascinerende oude Griekse legendes, vertellen over het leven van de Olympische goden, hun heldendaden, fijne feestdagen en liefdesverhalen. Als je de verhalen gelooft, gingen ze naar de aarde om naar de mensen te gaan, maar vele eeuwen zijn verstreken sindsdien. Als mensen hun om genade hadden gevraagd, hadden Zeus en zijn bedrijf nu hulp nodig en de browser Birth of Legends verzamelt helden voor de komende veldslagen voor Olympus.

De hoogste goden worden bedreigd door de titanen, die ooit voor hun wreedheid in tartaar waren geworpen. Maar omdat ze gevangen zaten, accepteerden ze het lot niet en vonden ze de weg naar bevrijding. Pandora's kist werd geopend en buitenaardse beesten, ziekten en catastrofes braken uit, wat de weg vrijmaakte voor de titanen naar de bovenwereld. Aanvankelijk probeerden de goden het alleen aan te pakken, maar begonnen ze te verliezen. Bang voor het lot van Olympus, smeekten ze de mensen om hulp.

Ben begonnen met het spelen van Legends in the Birth, je zult niet alleen gelaten worden in het aangezicht van het kwaad. Olympiërs zullen zeker helpen met advies, kennis en wapens. Samen zul je zeker een verantwoorde missie uitvoeren en de hel uit kwaadaardige titanen verdrijven.

Delen in classes

Stel je alleen de schoonheid van de open ruimtes voor, van het fantastische landschap van de legendarische berg Olympus met prachtige tuinen en prachtige paleizen tot de sombere schoonheden van de andere wereld, waar lava in plaats van een rivier stroomt, de vlakten niet ophouden met gloeien. Maar zelfs op deze ongemakkelijke plek is er een zekere charme.

Vergeet niet dat, terwijl je kleurrijke uitzichten bewondert, een belangrijke missie voor je ligt. Om de oude agressors te vernietigen, is de geboorte van een legende vereist, en dan is de keuze van de mensen die je het liefste onderwerpt:

 • Orakul
 • Mag
 • Paladin
 • Hunter
 • Duelist

In elk personage zijn bepaalde vaardigheden. Terwijl sommige krijgers hun spieren in beweging zetten en behendig met het zwaard werken, de vijand in kleine kruimels versnipperen, anderen gooien ze met speren en pijlen of roepen magische krachten van de natuur op. Iedereen probeert de beste kansen die je hebt om constant te verbeteren.

Hoewel de sterkte van de helden zich in het laagste stadium bevindt, komen de vijanden ook overeen met dit niveau, maar samen met u wint u kracht en ervaring en mist u daarom niet de kans om verbeterde uitrusting en ervaring te verwerven. En omdat je de horde vijanden niet aankunt, heb je helpers nodig en die kun je vinden in de herberg. Er zal geen einde komen aan diegenen die aan jouw kant willen staan, en iedereen adverteert zichzelf, sprekend over persoonlijke talenten. Jij bent de belangrijkste om te beslissen wie je in de ploeg moet nemen.

Passage levels, je krijgt een rijker bereik in de keuze van uniformen, wapens en potentiële helpers. Je kunt ook unieke personages maken door uitrusting en vaardigheden te combineren. Als je het probeert, maak dan een universele soldaat die in elke situatie succesvol vecht.

Handige functies van de game

kansen bij de geboorte van de Legend zijn echt heel veel, en dit maakt het mooi en multifunctioneel.

 • Werk in de onthechting van verschillende goden. Bijvoorbeeld de beroemde Achilles.
 • Profiteer van het werk en advies van Zeus, Hercules, Perseus, Parijs en de mooie godinnen Helen, Athene en anderen.
 • Eenvoudige drie spelers voor een teamgevecht.
 • Taken worden geleidelijk aan steeds complexer.
 • Bright speciale effecten in PvE en PvP-gevechten.
 • Naast de hoofdtaak van de vernietiging van de titanen, kun je afgeleid worden door te vissen.
 • Het is mogelijk dat je een van de godinnen zo leuk vindt dat je met haar trouwt. En als ze opstandig blijkt te zijn, kun je een scheiding krijgen.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more