Bladwijzers

Soldiers Inc: Mobile Warfare

Alternatieve namen: Soldiers Inc

Game Soldiers Inc Mobiele oorlogsvoeringoorlog omwille van oorlog.

Het bedrijf Plarium is bekend geworden als ontwikkelaar van militaire en economische strategieën en in zijn collectie zijn er steeds meer nieuwe meesterwerken. Soldaten Inc Mobile Warfare was de voortzetting van het spel"Conflict", en het werd uitgebracht in 2013. Een nieuwe serie is gemaakt met behulp van nieuwe technologieën. Simulatie van locaties en personages vond plaats met behulp van verbeterde 3D-afbeeldingen, en voor animatie werden 3D-scans en bewegingsregistratie gebruikt.

Soldiers Inc Mobile Warfare kan gratis worden gedownload, maar sommige add-ons kosten geld. Voor de veiligheid van aankopen in de instellingen is het beter om een ​​wachtwoord in te voeren en dit aan niemand te vertellen.

Suzhet van het spel.

Events ontvouwen in het jaar 2037. in het land uitgevonden door de auteurs van Selva de Fuego, die in Zuid-Amerika is.

Created the vaccin Corporation"Phoenix", zeggend dat hun vondst veel problemen zal oplossen. Het effect op het menselijk lichaam is uniek en verzamelt zowel fysieke als mentale gegevens. Als je een voordeel hebt behaald ten opzichte van anderen, kun je snel de macht grijpen, je eigen order opleggen en zelfs de wereld leiden. Sinds de oudheid hebben velen dit gezocht en nu is er een reële dreiging dat de formule in handen zal vallen van beruchte schurken.

Om de uitvinding van wetenschappers heen, vond een echte oorlog plaats. De autoriteiten kwamen in botsing met lobby's, bedrijven, opstandelingen, staats- en privélegers. De speler kiest de kant en vertrekt naar Selva de Fuego om het kamp op te breken in het vrije territorium en het te ontwikkelen tot een versterkte basis.

Browser-versie van het spel kun je Soldiers Inc Mobile Warfare downloaden naar uw computer. Het zal op geen enkele manier verschillen van de mobiele versie, met dezelfde kenmerken:

  Functies van het spelproces.

 • Visible for free game process
 • Toegang tot meerdere talen
 • Uitstekende graphics met details in 3D
 • Aantrekkelijk Vechten
 • Deelnemen aan Missions
 • Een allianties maken
 • Suggesties voor single player

Game Soldiers Inc Mobile Warfare wisselt militaire operaties af met momenten van uitstel, dus let op:

 • Events Resources
 • Olie van troepen en uitrusting
 • Improving equipment
 • Voor de studie van een site
 • Distributie van taken

Je moet altijd onthouden dat de vijand voortdurend zijn eigen kracht opbouwt. Om het tegen te gaan, heb je ook snelle tanks, hogesnelheidsvliegtuigen, verkenningsdrones, gevechtsrobots en goedgetrainde soldaten nodig. Vergeet niet om de omliggende gebieden te verkennen. Dankzij de verkenning beveiligt u niet alleen de benaderingen van de basis, maar het is ook mogelijk om mineraalafzettingen te vinden of een cache te vinden met belangrijke artefacten.

De belangrijke rol die de uitrusting van soldaten speelt. Soldiers Inc Mobile Warfare game stelt je in staat om de beschikbare items van uniformen en wapens met succes te combineren. Je kunt een effectief model maken van een bijna onkwetsbare, mobiele en tactisch perfecte krijger. Om het doel te bereiken, kiest u wat uw gedrag zal zijn. Soms is het beter om eerst aan te vallen, met behulp van het effect van verrassing. Een andere keer verdient het de voorkeur om jezelf te verdedigen door de eigenschappen van het gebied voorgoed voor jezelf te gebruiken.

Game Soldiers Inc. gaat actieve samenwerking aan met andere spelers. Bij sommigen is het nodig om vriendschappelijke overeenkomsten te sluiten en allianties aan te gaan, anderen zullen in felle vijanden veranderen. Neem ook deel aan toernooien, voltooi missies en wachtspellen om waardevolle onderscheidingen te krijgen voor prestaties. Misschien alles, het belangrijkste is om niet op te geven!

 

Soldiers Inc: Mobile Warfare