Bladwijzers

Solitaire Grote Oogst

Alternatieve namen:

Solitaire Grand Harvest Three peaks solitaire kaartspel. De game heeft prachtige graphics in cartoonstijl, goede stemacteurs en muziek.

Dit is een kaartspel gecombineerd met een boerderij, een vrij zeldzame combinatie. Hierdoor is het veel interessanter om solitaire-spellen op te lossen.

Je moet spelen:

  • Kaartspellen spelen
  • Ontwikkel de boerderij die u is toevertrouwd
  • Kweek verschillende planten in de velden en oogst
  • Fokkerij en verzorging van huisdieren en pluimvee
  • Neem deel aan de productie van een breed scala aan producten
  • Handel in landbouwproducten

Dit is een korte lijst met dingen die op je wachten, laten we het nu allemaal in meer detail hebben.

Als je solitaire-puzzels oplost, verdien je sterren die je kunt gebruiken om je boerderij te laten groeien.

Er zijn veel niveaus in het spel, dus maak je geen zorgen als je geen sterren meer hebt en je droomboerderij nog niet hebt gebouwd.

Met elk nieuw niveau neemt de complexiteit van de puzzels toe. Bovendien zullen naarmate de boerderij zich ontwikkelt, nieuwe gebouwen en verbeteringen aan bestaande gebouwen duurder worden. Hoe langer je speelt, hoe meer vindingrijkheid je moet tonen om verder te komen in het spel. Maar zonder dit zou het spelen saai worden en zou je het spel snel beu worden.

Naast de sterren voor het oplossen van solitaire-spellen, krijg je de mogelijkheid om edelstenen te verdienen, de premium valuta van het spel, boosters en zeldzame items die nuttig zullen zijn in je huishouden.

Vergeet niet om elke dag in het spel te kijken en de ontwikkelaars zullen je bedanken met dagelijkse en wekelijkse beloningen.

Je zult je nooit vervelen met het spelen van Solitaire Grand Harvest met elke fase die voorbij is en de puzzel is opgelost, je boerderij zal beter worden. Veel velden en gewassen die erop worden verbouwd, zullen de boerderij in staat stellen nog meer winst te behalen die kan worden gebruikt voor verdere ontwikkeling.

Verander een vervallen boerderijtje met een paar gebouwen in een bloeiend bedrijf.

Verbind je sociale media-profielen in het spel om je voortgang met je vrienden te kunnen delen en een beloning van de ontwikkelaars ervoor te krijgen.

Naast het ontwikkelen van de boerderij in de loop van de tijd, kun je nieuwe spelmodi openen en nog complexere en lange solitaire-spellen oplossen.

De game heeft een in-game winkel waar je de interne valuta, boosters en andere waardevolle spullen van de game voor echt geld kunt kopen. Het is niet nodig om aankopen voor echt geld te doen, maar als je de game leuk vond, dan is dit hoe je de ontwikkelaars bedankt voor hun werk.

Tegen de feestdagen worden er thematische wedstrijden met waardevolle prijzen gehouden in het spel die op andere momenten niet kunnen worden gewonnen.

Het spel ontvangt regelmatig updates, waarin nieuwe niveaus worden toegevoegd en nieuwe decoritems en productiegebouwen op de boerderij verschijnen om het nog comfortabeler te maken en de productie te verhogen.

Solitaire Grand Harvest gratis downloaden op Android heb je de mogelijkheid direct op deze pagina door op de link te klikken.

Begin nu met spelen! Je zult veel interessante kaartpuzzels vinden en een boerderij die een wijze en zorgzame eigenaar nodig heeft!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more