Bladwijzers

Lied van Solaris

Alternatieve namen: Lied van Solaris

Lied van Solaris: niet alles is kalm in het Laputa Kingdom

Het browserspel Song of Solaris neemt je mee naar het continent Laputa, dat erg bekend is bij anime fans. Hier heerst de kracht van magie, ondersteund door technologie. De geschiedenis van dit gebied kende allerlei tijden en vredig, en toen demonen het regeerden. Maar ze zijn vijfhonderd jaar niet in Laputa verschenen dankzij de Orde. Gedurende deze tijd wisten de bewoners te wennen aan een rustig leven, en op de groene velden grazen de eenhoorns vreedzaam. Echter, de kwade krachten verklaarden zich opnieuw en bewoners begonnen steeds meer monsters op hun velden te zien. Het is tijd om dappere helden aan te roepen die niet bang zijn om Song of Solaris te spelen en de schurken uit te roeien.

Personals, klassen en pets

Begin met het verkennen van de instelling wanneer de registratie van het lied van Solaris voltooid is. De bevolking van het sprookjesachtige land ziet eruit als een mooiere babypop met grote ogen, die staarten uitstrekt, korte rokjes en slipjes, kindermutsen. Tegelijkertijd op het gezicht van een mannelijk karakter kan een dikke baard groeien, en een klein meisje zal een damastzwaard zwaaien. En dit leger is klaar om zich te verzetten tegen de verschrikkelijke demonen en formidabele monsters.

Alle tekens zijn verdeeld in zes groepen:

 • De tovenaars zijn niet de beste vechters in de strijd, maar ze zijn niet verschrikkelijker als het gaat om psychologische aanvallen. Met behulp van totems en spreuken nemen ze de controle over vijandelijke eenheden en controleren ze de situatie op het veld.
 • De krijgers slaan meesterlijk met hun zwaard, waarbij ze de vijand face-to-face zien Na hen is de rest een beetje werk.
 • De shooters blijven uit de buurt van de frontlinie, maar straffen vanuit lange posities het vijandelijke leger effectief en lanceren hun pijlen erop.
 • Jagers zoeken een tegenstander op, verplaatsen zich over het veld en komen de achterkant van een vijandelijke eenheid binnen. Ze hebben een hoge snelheid en een hoge vernietigingscoëfficiënt.
 • Magi zijn nog steeds fans van het bloedbad. Met betrekking tot de oude spreuken passen ze deze vakkundig toe op de massale vernietiging van de vijand. Maar fysiek zo zwak dat ze niet bestand zijn tegen een lichte prik.
 • Shamans slaan tamboerijnen en roepen de hulp in van geesten wanneer de wonden van kameraden moeten worden genezen. Ze kunnen pacifisten worden genoemd die zichzelf niet doden en bidden voor de redding van de mensen om hen heen. Met hun hulp behouden geallieerde krijgers hun gezondheid en verwerven ze tijdelijke onkwetsbaarheid.

In de fantasiewereld is het gebruikelijk om verschillende huisdierenhelpers te krijgen, en dit product is hierop geen uitzondering. Hier kun je je eigen groeien of een wild huisdier temmen, maar naast dieren zullen spelers, draken, elfjes, robots en planten de spelers vergezellen.

In het begin zijn huisdieren in twee staten: baby's of wild. Baby's moeten de hele tijd worden verbeterd, door ervaring op te bouwen in gevechten en door voorwerpen te verwerven. U kunt een assistent op verschillende manieren krijgen:

 • Versla het monster in de strijd en bedwing hem
 • Onderzoek naar kerkers op zoek naar het ei
 • van een huisdier
 • Krijg een ei voor een prestatie of deel aan game-evenementen
 • Passeer de verboden oude weg en pak het drakenei uit het lichaam van de boss

, wat te verwachten is van fighting

Fighters in iPlayer Song of Solaris treden op als een stapsgewijze actie, wanneer na elke uitval de reactie van een tegenstander volgt. Je kunt het "avtoboem" gebruiken, maar alleen in het geval dat de vijand je gewoon niet ernstig kan verwonden. In andere gevallen garandeert de functie een verlies van 90% van uw kant.

Het moeilijkste om met de bazen te vechten, en om ze te verslaan, moet je tijd hebben om voldoende vaardigheden te verzamelen om niet alleen af ​​te wijzen, maar om de vijand met kracht te verpletteren. Maar de overwinning wordt toegekend door de ontwikkelaars en je krijgt een behoorlijke beloning.

 

Lied van Solaris