Bladwijzers

Sterrengeesten

Alternatieve namen: Sterrengeesten

Game Star Ghosts: gevechten in het zonnestelsel

Space-spaces wenken echte commando's en het Star Ghosts-spel is de onofficiële voortzetting geworden van de beroemde Space Rangers. De ontwikkelaars gaven zelf toe dat zij het werk van Kaliningrad-auteurs uit de Kirgizische Republiek als basis voor hun product hebben genomen. Maar ik moet zeggen dat Star Ghosts veel interessanter is om te spelen. Dit plezier vanaf het eerste moment valt je op met een verzadiging van acties in de eerste missie, waar je vijandelijke schepen moet vernietigen en naar de poorten moet gaan.

Ruimtes van de ruimte zien er levendig uit - kleine shuttles vliegen rond en indrukwekkende cruisers zijn verontreinigend, asteroïden en fragmenten van nuttige mineralen dobberen langzaam. Mis niet de kans om ze te plukken - sommige zullen nuttig zijn voor brandstof, anderen zullen worden gerecycled voor andere behoeften.

Uw acties worden door operators vanuit het station verzonden, gewaarschuwd voor het gevaar of de route van beweging aangegeven. En het is gemakkelijker om het schip te sturen - klik op het punt aangegeven door de pijl met de muis en je zult waarschijnlijk bij het adres komen.

In het spel zijn er drie facties:

  • Avrora
  • Titan
  • Phoenix

Voor hun vechters zullen zij en de vader en moeder alles doen wat nodig is, en in ruil daarvoor eisen ze onvoorwaardelijke uitvoering van bevelen. Ze verschillen alleen qua uiterlijk en soorten ruimtevaartuigen. Bestudeer hun principes en opvattingen voordat je kiest met welke fractie je wilt meedoen.

Grote kansen voor het schip

De echte verrassing van het spel is dat in Star Ghosts registratie niet nodig is, omdat het proces onmiddellijk start. En hier ben je de piloot van een kleine shuttle en rond onaardse schoonheid en dreigend gevaar. Natuurlijk wilt u snel overstappen naar een indrukwekkend slagschip, maar hiervoor moet u paren, wat ervaring en geld besparen. Hoe dit te doen? Net zoals je deed met ander browsergebaseerd speelgoed:

  • Torgovat
  • Voer taken
  • uit
  • Voor deelname aan gevechtsoperaties

Tot dat moment, als je op een steil schip gaat zitten, zal de huidige zorg niet tussenbeide komen, omdat je naar veel gevechten zult moeten gaan. Versterk het pantser, upgrade de motor, installeer krachtige wapens en een betrouwbaar beschermend krachtveld, maak een ruime bagageruimte. Gooi geen oude onderdelen weg als u ze onnodig nodig hebt, u kunt ze altijd op de markt verkopen.

Het is onmogelijk om alle aspecten van modernisering op te sommen, want er zijn er meer dan honderd. Stelt u zich eens voor hoeveel kansen Star Ghosts voor u opent - dit is echt een kosmische schaal.

Will schiet, schiet

op

. Een kenmerk van de gameplay is de mogelijkheid om zelfs beginners aan te vallen, waardoor ze tot een zenuwinzinking komen. Verre van alle ontwikkelaars laten zich zo'n vrijheid toe, maar er zit iets in, bijvoorbeeld het verhogen van de eigen ChSV.

Over het algemeen hebben Star spoken niet op de mogelijkheid van schieten in ieder geval gefocust. Moe van trage relaties met een buurman? Verklaar hem een ​​oorlog. Je kunt je kracht meten door deel te nemen aan massale gevechten en deel te nemen aan boss-battle, waarbij je onrijpe of ervaren spelers lastig valt.

De gevechten vinden plaats in realtime en in een modus die semi-automatisch kan worden genoemd. Je schip reageert op de vijand die in de buurt is verschenen met vuur, en het is jouw taak om zijn acties te richten, te kiezen welk gereedschap te gebruiken, wat laadcartridges moeten worden gebruikt en welke vaardigheden je moet gebruiken. Dit is een heel eenvoudige manier om te controleren, maar een unieke tactiek wordt gebruikt tijdens massadoorns.

Spelen en taken voltooien, u krijgt nuttige items, beloningen en heel veel plezier, wat op zichzelf een waardevolle troef is. Het blijft alleen om je grote overwinningen en prestaties toe te wensen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more