Bladwijzers

Star Trek Alien Land

Alternatieve namen: Star Trek Alien Land

Game Star Trek vreemdeling het land nieuwe werkelijkheid.

iPlayer Star Trek Alien Earth belooft te zijn voor alle mensen zijn open voor het eerste kwartaal van 2016. Ontwikkelaars vandaag aangekondigd dat ze verwachten nu dat de eerste geregistreerde gebruikers in het, beloven starter kits die een voordeel in de toekomst zal geven. Na de wedstrijd in de vrije toegang tot het postkantoor op het inschrijfformulier aangegeven zal de start van de aankondiging van het project komen.

Op basis van Star Trek bracht een enorme hoeveelheid media -producten, een generatie is opgegroeid in een fantastische geschiedenis van Star Trek. Dit universum is de meest ontwikkelde van alle bestaande fictieve werelden.

Game Star Trek Alien Earth ruimte zal worden gevuld met spannende avonturen, gevechten in de open uitgestrektheid van de sterrenstelsels en het grote aantal vliegtuigen van de meest ongelooflijke veranderingen. Introducties en schermafbeeldingen die we geleidelijk zal uitbreiden naar de zichtbare ophangsysteem welke schema gaat zeer hoge kwaliteit, op blijkt niet alleen ruimteschepen en grote planeten verspreid over het universum, maar ook kleinere asteroïden en andere space debris, die aanzienlijke schade aan de antenne kunnen veroorzaken eenheid.

Het is bekend dat de game multiplayer, browser - based, de klant nodig heeft om het programma te downloaden zal niet zijn. Om te beginnen met het spelen van de iconische Star Trek Alien Land registratie vereist is, en aan deze kant bijzondere eisen. Binnen een maand na het begin van het spel zal beschikbaar zijn op websites, en dan verschijnen in sociale netwerken.

 

 

Het eerste nieuws over het spel Star Trek Alien land.

Volgens de eerste gegevens van de auteurs van alle acties in het spel vindt plaats in de vloeibare ruimte, waar de spelers de eer om het te onderzoeken zal hebben. In het genre van het spel kan worden toegeschreven aan de strategieën voor een breed scala van gebruikers, dat wil zeggen, de speler vereist geen speciale vaardigheden Kakie - libo, het kan gewoon een goede tijd met je vrienden te zijn, maar in de loop van de ontwikkeling en updates, zal kenmerken en functies veel meer geworden .

V Star Trek Alien Land spel kan in een van de twee facties, en de derde zal zijn tegen allen, en om mee te doen het zal niet werken:

  • Obedinennaya federatie van planeten - naast haar Vulcan  vhodyat aardse wezens, het is een filosofie van het combineren van de democratie en wetenschap;
  • Kolgonskaya Empire - lost het probleem van de macht is zeer militant,
  • Vid 8472 - tirannen beide races, ze hunkeren verwoesting en wederopbouw hebben de wereld al is geïnstalleerd, extreem agressief.

drukke en taken in het spel zal genoeg zijn, zullen spelers moeten weer op te bouwen vanuit het niets de ruimte basis door het opzetten van in het alles - controle, life support, wat nodig is voor de productie van het leven en productiemiddelen, sterk beperkt in de open ruimte. We weten al dat een van de belangrijkste middelen zullen andere metaalkristallen. Het spel zal worden om de containers, maar ze zijn niet geopend zonder een speciale sleutel. Het is noodzakelijk om een onderzoek en ontwikkeling en de productie vast te stellen, om de eigen vloot te bouwen en om de omvang prestaties te verhogen en te verbeteren tijdens het spel.

Speel het spel Star Trek Alien Earth zijn niet alleen bezig met de routine economische component, worden de spelers te wachten op de hete interstellaire gevechten, als vijanden bestuurd door kunstmatige intelligentie, en echte spelers, gelegen tegenover monitoren van hun eigen computers. Player interactie gaat het niet alleen de oorlog, als onderdeel van de factie kan allianties bouwen, samen kunnen winnen over de sterkste en meest geduchte tegenstander.

 

Star Trek Alien Land - Schrijf je in en spelen!