Favorieten

Zon Haven

Alternatieve namen:

Sun Haven is een van de beste boerderijspellen. Maar om dit spel als een boerderij te beschouwen is niet helemaal correct, het spel is veel interessanter. De graphics zijn in een klassieke stijl, alles is heel mooi getekend, de artiesten hebben goed werk geleverd. De muzikale inhoud doet nergens onder en vormt een perfecte aanvulling op wat er op het scherm te zien is.

Voordat je Sun Heaven gaat spelen, zul je een personage-editor vinden die aandacht verdient in dit spel. Je kiest het geslacht en uiterlijk voor de hoofdpersoon. En deze keuze is niet alleen een van de vele opties voor helden. Alles is configureerbaar, kapsel, huidskleur, zelfs uiterlijk en de aanwezigheid van vleugels voor sommige races.

Races in game vier:

  • Mensen
  • Demonen
  • Amari
  • Elementen

Vertegenwoordigers van alle rassen zien er erg aantrekkelijk uit, kies ervoor om een van hen te spelen.

Bovendien moet je een naam verzinnen voor het gecreëerde personage.

Het spel begint met de hoofdpersoon die in een zeer ongebruikelijke trein naar een stad genaamd Sun Haven gaat. Bijzonder aan de trein is dat er een echte draak wordt gebruikt in plaats van een locomotief met machinist. Tijdens de reis ontstaat er een interessant gesprek met een medereiziger genaamd Lynn. Ze vertelt dat er volgens geruchten van tijd tot tijd monsters in de buurt van de stad verschijnen die de inwoners en de stad zelf schade toebrengen. Je blijft stil terwijl je naar haar verhaal luistert en een wens naar keuze doet, afhankelijk van welke stat-bonus je held krijgt bij aankomst op de locatie.

Nadat je op het station bent aangekomen en de wondertrein hebt bewonderd die je heeft gebracht, ga je naar de plek die je is toegewezen om een huis te bouwen. Word onderweg getuige van het gesprek tussen de aartsmagiër en het hoofd van de stadswacht. Ze zien er allebei erg bezorgd uit.

Eenmaal op de site, kies je precies waar je je woning wilt plaatsen en plaats je je huis op de gekozen plek. Zodra je naar binnen gaat, zal een gast genaamd Ann je bezoeken en je tuingereedschap en wat zaadjes verkopen voor een kleine vergoeding. In de toekomst kun je de ontbrekende items in haar winkel kopen.

Vervolgens is het de moeite waard om de site op te ruimen en de bedden op te stellen. Water geven en andere huishoudelijke taken.

Het spel is niet zoals veel van de boerderijen, het is niet nodig om constant door dezelfde acties te fietsen. Huishoudelijke klusjes worden afgewisseld met uitstapjes in de buurt, interessante gesprekken en zelfs gevechten met monsters.

Na verloop van tijd kun je de meter vragen om je huis tegen een kleine vergoeding te verbeteren en zelfs andere gebouwen op je kavel te bouwen.

Als je in de inventaris kijkt, zie je veel slots voor verschillende dingen. En een vaardigheidsboom die vier richtingen heeft. Jij kiest welke je wilt ontwikkelen. Het is beter om je eerst op de economie te concentreren, zoals elke dag extra goud en vaardigheden die de beweging versnellen, en dan gevechtsvaardigheden ontwikkelen.

Er zijn veel mogelijkheden. Er zijn veel verschillende winkels in de stad in de buurt. Na verloop van tijd kun je zelfs een huisdier krijgen dat je constant zal vermaken.

De dag eindigt om 12 uur 's nachts en tegen die tijd is het beter om thuis te zijn. Slapen in straten waar 's nachts monsters kunnen rondzwerven, is geen goed idee.

De game heeft multiplayer, dus je zult je zeker niet vervelen.

Sun Haven gratis downloaden op pc zal helaas niet werken. Je kunt de game kopen op het Steam-platform of op de officiële website.

Begin nu met spelen om jezelf te vinden in een kleurrijke magische wereld waar je veel nieuwe vrienden en leuk entertainment zult vinden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more