Favorieten

Mars overleven

Alternatieve namen:

Surviving Mars is een economische strategie en overlevingssimulator op Mars. De graphics in het spel zijn uitstekend. De voice-acting is goed met goed gekozen muziek.

Voordat je het spel start, moet je een aantal belangrijke parameters kiezen. Allereerst moet je beslissen welke van de programma's voor de kolonisatie van de rode planeet zullen meedoen. Dit heeft invloed op de hoeveelheid middelen die beschikbaar zijn aan het begin van het spel. Kies vervolgens een zendingsleider die eigenschappen heeft waarvan je denkt dat die hem zullen helpen zijn taken te vervullen.

Daarna is het noodzakelijk om de inspanningen om de planeet te scannen te richten om de optimale locatie in de buurt van de bronnen van basisbronnen te bepalen voor succesvol overleven in een onherbergzame omgeving.

De belangrijkste bronnen in het spel zijn vier soorten:

  • Metalen worden op sommige plaatsen uit de grond gewonnen
  • Beton en water worden gewonnen door gletsjerscheuren
  • Zuurstof en elektriciteit kunnen worden verkregen uit de atmosfeer van de planeet
  • Voedsel is voornamelijk van plantaardige oorsprong

Dit zijn de belangrijkste hulpbronnen, er zijn ook secundaire, die voor het grootste deel kunnen worden verkregen door afval te recyclen.

Voor de komst van de kolonisten, moet je het kamp voorbereiden op hun komst. Het eerste schip dat op het aardoppervlak landt, is een schip met robots. Door ze te beheren, creëer je een kamp dat geschikt is voor het leven. Om dit te doen, moet je de nederzetting van elektriciteit en water voorzien, een koepel bouwen en deze met zuurstof vullen.

Na deze voorbereidingen komen de eerste 12 kolonisten op de planeet aan, onder leiding van de leider. Ze moeten er een tijdje wonen en, als alles goed is gegaan, pas daarna komt het gros van de mensen.

De planeet is niet erg gastvrij, er zijn stofstormen en meteorieten en meteoroïden vallen elke 20 seconden. Gelukkig is het oppervlak van de planeet groot en is de kans dat zo'n geschenk in het basiskamp aankomt vrij klein.

Alle kolonisten hebben individuele capaciteiten en het leiden van mensen met de juiste neigingen naar de juiste soorten werk kan hun efficiëntie aanzienlijk verhogen.

Als je geen middelen meer hebt, wanhoop dan niet, het kamp heeft een kleine voorraad waardoor je het zonder kunt stellen, hoewel niet voor een lange tijd.

In een mum van tijd kun je altijd een levering van Earth aanvragen en je zult hoogstwaarschijnlijk vrij snel krijgen wat je nodig hebt.

Het is beter om het zelf te proberen en ter plekke te krijgen wat je nodig hebt. Het moeilijkste zal zijn met de winning van metalen. Dit vereist namelijk de directe participatie van mensen en kan niet door robots worden uitgevoerd. Dit betekent dat er op geschikte plaatsen koepels zullen moeten worden gebouwd om de levensomstandigheden van de arbeiders te bieden.

Het spel heeft een klein script, wat zeldzaam is voor dergelijke spellen. Op de grond kunnen zich gebeurtenissen voordoen die de bevoorrading van je missie beïnvloeden.

Vergeet niet om nieuwe technologieën te ontwikkelen. Bij elke start van het spel wordt de ontwikkelingsboom willekeurig gegenereerd. Dus op een ander moment, aan het begin, ontvang je waarschijnlijk eerst wetenschappelijke prestaties, die je in de laatste game pas aan het einde werden onthuld.

Surviving Mars gratis downloaden op pc zal helaas niet werken. Je kunt de game kopen op het Steam-platform of op de officiële website.

Begin nu met spelen om alle geheimen van de rode planeet te leren kennen en ga daarheen om te leven!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more