Bladwijzers

Tom Clancy's The Division

Alternatieve namen: Tom Clancy Division

 

Hoeveel mensen kunnen overleven in omstandigheden van biologische aanval? Deze vraag verbaasde de game Tom Clancy's The Division van de groep ontwikkelaars Zweden Ubisoft Massive, America's Red Storm en Britain Ubisoft Reflect, evenals de uitgever Ubisoft, die exclusieve content voorbereidt op de Xbox One. Naast dit platform kun je een game kopen voor de PlayStation 4 en Tom Clancy's The Division download voor pc.

 

De uitvoer was meerdere keren ingesproken en verplaatst. In mei 2014 werd het verwijderd voor de zomer van 2015, maar toen kondigden ze een nieuwe releasedatum aan op 8 maart 2016. De game zelf is het begin van de gameserie, die alleen maar verschijnt, maar het behoort tot de genre MMORPG-shooter, die fans van shooters dynamische zavarushki belooft.

 De materiële kant.

 

Het is een traditie geworden dat alle catastrofes zich in Amerika voordoen en de gebeurtenissen van dit spel zich ook in de toekomst in New York in Manhattan ontvouwen. Hoe zullen mensen zich gedragen als zich een biologische catastrofe voordoet? Hoe snel zal de infectie zich verspreiden, en welk deel van de bevolking zal levensvatbaar zijn en klaar om deel te nemen aan de strijd met de vijanden? Onder de quarantaine vielen de meeste gebieden op de tweede dag. Verder zijn de beurzen ingestort, elektriciteit en water verloren gegaan, winkels leeggemaakt en mensen vijanden geworden. Voor een dergelijke situatie wordt een speciale eenheid gemaakt van mensen die in een rustige omgeving werken door ingenieurs, artsen, politieagenten, wetenschappers, E. Maar ze zijn getraind om te werken in omstandigheden van extreem gevaar, en nu moeten ze het virus bestrijden, en met de krachten die verantwoordelijk zijn voor het uiterlijk.

 

Hoe succesvol het team werkt, hangt af van de spelers die besloten Tom Clancy's The Division te downloaden en bij de missie betrokken waren. Alles begint in Manhattan, daarna neemt het territorium toe, nieuwe gebieden zijn beschikbaar. De auteurs beloven dat het mogelijk zal zijn om via een smartphone of tablet in het beeld van de drone-assistent deel te nemen aan een speciale mobiele applicatie. Het spelproduct is ontworpen voor het passeren van teams, hoewel afzonderlijke acties mogelijk zijn, maar in dit geval is het noodzakelijk om zich aan te passen aan de wereld, die wordt beïnvloed door andere spelers.

 

Voordat je de wereld van Tom Clancy's The Division op pc's en personages opent zonder verwijzing naar bepaalde beroepen, klassen of races. In het begin zijn alle vaardigheden open en hun toename en ontwikkeling is afhankelijk van de activiteit van gamers. De agenten van de organisatie zijn uitgerust met een rugzak met de nodige dingen voor de komende 72 uur. Een volledige set items is bekend wanneer het langverwachte moment van de release van het speelgoed komt, maar het is al zeker dat de set bevat:

 
   
    
  • standaardedities,
  •  
  • Gold, naast een kopie van de versie van het spel, bevat hier een abonnement met een nog onbekende inhoud en de toevoeging van de "Nationale Garde";
  •  
  • De collectie van de Divisie Zee omvat de toevoeging van de Hazmat-uitrusting, het seizoenskaartje, de poster, het boekje met de beginselen van het spel, een armtas en de werktijden van een agent.
  • Seriële klok die de gebruikersinterface
  • implementeert  
  • maskerbescherming
  •  
  • Contactlenzen die de perceptie van de omringende realiteit
  • verbeteren  
  • Vele soorten wapens
  •  
  • Communicatiemedium
   

  We zijn welkom en choose

   

  Op dit moment hebben de ontwikkelaars nog niet de systeemeigenschappen aangekondigd, die comfortabel zijn om op de pc te spelen, maar de pre-order wordt geopend, waardoor Tom Clancy's divisie pakketversies kan kopen:

 

 

Tom Clancy's The Division - online, open wereld, RPG